"Sigara zammı PKK'ya yarayacak"

Said Nursi

Banned
Reaction score
0
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, sigaraya yapılan zammın kaçak sigara girişlerini arttıracağını ve kaçakçılıktan elde edilen gelirin de terör örgütü PKK'ya yarayacağını iddia etti.

MHP İl Başkanı Kaplan, "Yılbaşından bu yana zam yağmuru artarak devam ediyor. Zaten parası olmayan vatandaşımız daha çok ezilmeye mahkûm edildi. Benzinden tüp gaza kadar binlerce çeşit ürüne bu kadar yüksek oranda zam yapmak, görülmüş duyulmuş şey değil." dedi.

Güneydoğudaki bazı ülkelerle vizelerin kalktığını hatırlatan Kaplan, "Sigara kaçakçılığı yapmak, şimdi daha kola. Kaçakçılığının baş aktörü de PKK olacaktır. Çok yakında Denizlimize de kaçak sigaralar gelmeye başlar. Buradan PKK'nın maddi kazanç elde edemeyeceğini kimse söyleyemez. Bu bilerek yapılıyorsa büyük bir ihanettir. Bilmeyerek yapılıyorsa da büyük bir gaflettir. Konunun çok iyi takip edilmesini istiyoruz." diye konuştu.

"Sigara zammı PKK'ya yarayacak" - mhp, zafer kaplan, sigara, zam, pkk - 8Sutun.com

Muhalefetin de bir onuru olmalı

Sen sigara kaçakçılığından tırsarsan halk korkak adamları niye iktidara getirsin?

Demezler mi sen bu sözünle devlet kaçağın önüne geçmekten aciz ve bunu yürüten örgütten tırsıyor?

İYİDE KARDEŞİM,TÜRK tütününü öldüren,kotalar koyan, üretimi azaltan kararnameler ne zaman çıktı bu ülkede..? hangi iktidar dönemlerinde yerli tütün zaten yok edilmeye başlandı? ve ardından sadece ve sadece philip morris in tek tabanca olduğu ,kartel oluştuğunu bilmiyorsan, ben ne yapayım..

evet kaçak sigara artabilir ama bunu derken,sen türkiyede satılan sigaranın yerli sigara olduğunumu sanıyorsun, TEKEL2000 gibi kalite sigara ile başa çıkamayan yahudi, marlboro parliament gibi sigarayla hit yaptı son 10 yıldır türkiyede..

zamlar;
pkk nın işine yararmı bilmem ama ucuzlaması yahudinin işine geliyor.. bu kesin.. sen yahudi sermeyesine mi hizmet ediyorsun mhpli kardeş..?

söylede anlayalım..

peki peki...bunlar gerçekler ama tatmin olmadınız sanırım, çünkü sizin umurunuzda değil bu tür şeyler...fettoş dikkat çekerse bazı konulara , türkiye'de bazı kesim ancak sözcülüğüne savunur onu biliyoruz...
PEKİİİİ ; 7 liralık sigaradan alınan 5.54 TL.lik VERGİ DÜNYANIN HANGİ ÜLKESİNDE VARDIR TÜRKİYE'DEN BAŞKA?

ne dersiniz?KENYA?....PATAGONYA?....MOZAMBİK?....GAMBİA?...

BEN ARAŞTIRDIM ONLARDA BİLE YOK...BİLGİNİZE....

İYİDE KARDEŞİM,TÜRK tütününü öldüren,kotalar koyan, üretimi azaltan kararnameler ne zaman çıktı bu ülkede..? hangi iktidar dönemlerinde yerli tütün zaten yok edilmeye başlandı? ve ardından sadece ve sadece philip morris in tek tabanca olduğu ,kartel oluştuğunu bilmiyorsan, ben ne yapayım..

evet kaçak sigara artabilir ama bunu derken,sen türkiyede satılan sigaranın yerli sigara olduğunumu sanıyorsun, TEKEL2000 gibi kalite sigara ile başa çıkamayan yahudi, marlboro parliament gibi sigarayla hit yaptı son 10 yıldır türkiyede..

zamlar;
pkk nın işine yararmı bilmem ama ucuzlaması yahudinin işine geliyor.. bu kesin.. sen yahudi sermeyesine mi hizmet ediyorsun mhpli kardeş..?

söylede anlayalım..

ben cebimden çıkacak paraya bakarım kim kazanmışsa kazanmış bugün 1 paket için 7 lira veriyorum yahudi para kazanıyo diyosun bi araştır ozaman yahudilerle ne kadar imzalanan anlaşma var özelleştirilen yerler var bazıları yahudilerin bu nasıl olacak o imzaları atan da başbakan acaba parayı biz yahudilere kazandırıyoruz yoksa başbakan mı

cevabı çok basit içme .....
oooo ...olmadı ama...senin zihniyyetle sadece yandaşlar yapabilecek birazdan sayacaklarımı...çünkü ihaleleri sadece onlar alabiliyor bu ülkede, ve ceplerinde sadece onların para var...bak diğerleri şunları yapamıyacak;

SİGARA İÇME.....
ARABA SATIN ALMA....
ARABANA BENZİN KOYMA....
TELEFONLA KONUŞMA.....
DAHA SAYAYIM MI?

İSTERSEN BUNLARDAKİ VERGİ ORANLARINI DA YAZİİM BURAYA...ÇÜNKÜ DİKKAT ETTİM YANDAŞ MEDYA BUNLARI VERMİYOR....EEEEE DOLAYISIYLA TÜRKİYE'DE BAZILARININ HABERİ OLMUYOR....

oooo ...olmadı ama...senin zihniyyetle sadece yandaşlar yapabilecek birazdan sayacaklarımı...çünkü ihaleleri sadece onlar alabiliyor bu ülkede, ve ceplerinde sadece onların para var...bak diğerleri şunları yapamıyacak;

SİGARA İÇME.....
ARABA SATIN ALMA....
ARABANA BENZİN KOYMA....
TELEFONLA KONUŞMA.....
DAHA SAYAYIM MI?

İSTERSEN BUNLARDAKİ VERGİ ORANLARINI DA YAZİİM BURAYA...ÇÜNKÜ DİKKAT ETTİM YANDAŞ MEDYA BUNLARI VERMİYOR....EEEEE DOLAYISIYLA TÜRKİYE'DE BAZILARININ HABERİ OLMUYOR....

bugün kanald haberde vergi oranlarıyla ilgili bi haber vardı ülkenin halini çok iyi özetledi 100 liralık bi benzinde 66 tl devlete verdi 33 lira benzini satana 17 liralık ev telefonu borcunun 4 lirası vergiye elektrik daha birçok saydıda o kadar çok uzun ki akılda tutması bile zor herşey vergi inşallah başbakanımız yakında havayıda paralı yapacak

ben de onu diyorum, sence bu haber yandaş medyada çıkmış mıdır?cevabını vereyim ; çıkmadı...çünkü tir tir titrerler bunların duyulmasından bunlar....

sadece sigarayla olayı kurtarmaya çalışıyorlar...NE OLACAK CANIM İÇMEYİN...
bundan bile prim çıkarıyorlar...Aldatma ve Kandırma Politikası....

Vergi oranları Haber7 de mevcut , haberim var yazmana gerek yok hem yandaş medyada yok diyorsunuz hem de kanalD verdi diyorsunuz , yılık 3 milyar avro zararımız var sigaradan o kadar vergiye rağmen...
içmeyeceksin kardeşim ülkeni seviyorsan içmeyeceksin , sanki pkk yı ayakta tutan kaçak mallar mı , Ergenekoncular temizlensin Askeriyenin yargının polisin içinden , gör bak kalıyor mu pkk sı ...
Araba satın almakla araba kullanmakla sigarayı bir tutuyor adamdaki zihniyete bakar mısın ya ?

sadece sigarayla olayı kurtarmaya çalışıyorlar...NE OLACAK CANIM İÇMEYİN...
bundan bile prim çıkarıyorlar...Aldatma ve Kandırma Politikası....

bu işler öle adamlar korkutan anayasayı değiştirme çalışmalarına gitti çünkü bi dahaki seçimde zor seçilir bunlar yüce divanda yargılansılar da akılları başlarına gelsin

Vergi oranları Haber7 de mevcut , haberim var yazmana gerek yok hem yandaş medyada yok diyorsunuz hem de kanalD verdi diyorsunuz , yılık 3 milyar avro zararımız var sigaradan o kadar vergiye rağmen...
içmeyeceksin kardeşim ülkeni seviyorsan içmeyeceksin , sanki pkk yı ayakta tutan kaçak mallar mı , Ergenekoncular temizlensin Askeriyenin yargının polisin içinden , gör bak kalıyor mu pkk sı ...
Araba satın almakla araba kullanmakla sigarayı bir tutuyor adamdaki zihniyete bakar mısın ya ?

padişahım çok yaşa zihniyyetindekilerle bu konuları tartışmak mümkün değildir tabiii...sana ne kardeşim milletin sigarasından içkisinden...içen tabii ki içecek...uyuşturucu değil ki bu...haa içiyolar diye % 70 lere varan vergi oranı da tekrar ediyorum DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE YOK...HİÇBİR ÜLKESİNDE....

HAHHAHAAA..ÜLKE YÖNETMEYE BAK...SAT BABAM SATTT....VERGİYİ KÖKLE....İYİ BE...RAHMETLİ CAHİL DEDEM BİLE YÖNETİRDİ BÖYLE ÜLKEYİ...

Yok kardeş,buradan hükümete teşekkür ediyorum.

10 gün öncesine kadar lark çerdim

şimdi Parlament içiyorum :)

hemde daha ucuza

vergisimi?

Nasılsa orjinal alınca yahudiye gidiyormuş,

günahın nereye gittiğinin önemi var san ki de !!!

Bu kaçakçılık işi yıllardır var ve bu Pkaka nın tekelinde
olan birşeyde değildir.

Ayrıca bu kaçak göçek işi sigaraylada sınırlı değildir

Alınan vergiler sayesinde her şeyde vardır.

Velhasıl bu zam olayları yeni değildir ,bunu siyasete

bir siyaset adamının malzeme yapması yani

yukarıdaki şekliyle uygun olmamış.

Sigarayı beleş yap Pkaka da iflas etsin o zaman ....

vs vs vs---

Bu kaçakçılık işi yıllardır var ve bu Pkaka nın tekelinde
olan birşeyde değildir.

Ayrıca bu kaçak göçek işi sigaraylada sınırlı değildir

Alınan vergiler sayesinde her şeyde vardır.

Velhasıl bu zam olayları yeni değildir ,bunu siyasete

bir siyaset adamının malzeme yapması yani

yukarıdaki şekliyle uygun olmamış.

Sigarayı beleş yap Pkaka da iflas etsin o zaman ....

vs vs vs---

refleks muhalefet olmamandan ötürü kutlarım seni
sevilmese de muhaliflik olsun diye buna da kulp bulmak oldukça üzücü

çünkü ortada bi muhalefet yok , şartlanmış bi terslik var
madem bu durumun sonucu bu olacak bunlara göre peki o zaman neden bi öneri yok ortada

siyasette soruna çözüm getirilir , yeni bi sorun değil
tamam yap muhalefetini ama biraz tutarlı olsun

biraz ... çok mu zor ?

padişahım çok yaşa zihniyyetindekilerle bu konuları tartışmak mümkün değildir tabiii...sana ne kardeşim milletin sigarasından içkisinden...içen tabii ki içecek...uyuşturucu değil ki bu...haa içiyolar diye % 70 lere varan vergi oranı da tekrar ediyorum DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİNDE YOK...HİÇBİR ÜLKESİNDE....

HAHHAHAAA..ÜLKE YÖNETMEYE BAK...SAT BABAM SATTT....VERGİYİ KÖKLE....İYİ BE...RAHMETLİ CAHİL DEDEM BİLE YÖNETİRDİ BÖYLE ÜLKEYİ...

sigarada da içkide de uyuşturucu var , dikkatini çekerim kimsenin içkisine laf etmedim çünkü haramı helali bi tarafa bıraktım , içki rakı olsun bira olsun bizim kendi mamülümüz , ama sigara tamamen yabancı patentli olduğundan milletin sırtına kambur lafın kısası sen içiyorsun ben cefasını çekiyorum niye?
Eğer bizim ülkemizde sen petrol ürünlerini ucuzlatırsan adam 3 km gideceğine 30 km gitmeye başlar ne yazıkki Türk milleti tasarruf nedir bilmiyor , maastan yakınıyor sonra 1ooo liralık telefon kullanıyor senin neyine birader fabrikatör müsün sen ?
Özelleştirme devletin sırtına kambur olan yerlerde şart , örneğin telekom şimdiki hizmetle önceki bir mi?
adamlar kamuda anca yatıyorlar , çıksın biri yalan desin hadi ...
Ben sigara zammını akaryakıt zammını savunurken sen bana AKP yi kötülüyorsun sanki bu daha önceki hükümetlerde de aynı değildi ben o zamanda bu ikisine gelen zamdan hosnuttum şimdi de aynı , vergi senin daha iyi hizmet alabilmeni sağlar ...
yoksa sen şu istanbulda kaçak elektrik kullananlardan mısın?

Geri