Sigara içiyormusunuz ?

Sigara İçiyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    126
Bab içmeyenleri 2/3 Koruyorus ama Bisim gibisimi var :D

içiyorum 16 yaşımdan beri sinir stres hıncımı ondan cıkarıyom her haftosonu ark. biyerlerde içeriz pazar akşamı ali baba tophanedeyiz ama ne ex. kullnamışımdır nede coco .sigara içen adam cebinde paketini taşır içersen içersin otlakcılıga hayır haftada 3-5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm yok ama hergün 5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm... yaş geldi 20 yokuşlarda zorlanıyom bırakmak istiyorumda olmuyo işte ramazanda nasl dayanıyom bilmiyom sigaryı bırakama diye bişi yok irade işi ben 10 gün bıraka bildim ark. annesi vefatt edince tekrar başladım bırakmaya h
iç niyetlenmedim burdan sigara içmeyen kardeşlerime sesleniyorum hiç başlamayın sigara içene kadar gidin nargile için sigaradan daha cok agır abi gözükürsünüz eger onun için içicekseniz gelin hafta sonu tophaneye ben size ısmarlıyım cok ciddiyim neyse ark. kötü bişi ama cevrem daha kötü babam bunada şükür diyo ailede ne annem ne babam içiyo ben içiyom işte ...

vengeance' Alıntı:
içiyorum 16 yaşımdan beri sinir stres hıncımı ondan cıkarıyom her haftosonu ark. biyerlerde içeriz pazar akşamı ali baba tophanedeyiz ama ne ex. kullnamışımdır nede coco .sigara içen adam cebinde paketini taşır içersen içersin otlakcılıga hayır haftada 3-5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm yok ama hergün 5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm... yaş geldi 20 yokuşlarda zorlanıyom bırakmak istiyorumda olmuyo işte ramazanda nasl dayanıyom bilmiyom sigaryı bırakama diye bişi yok irade işi ben 10 gün bıraka bildim ark. annesi vefatt edince tekrar başladım bırakmaya h
iç niyetlenmedim burdan sigara içmeyen kardeşlerime sesleniyorum hiç başlamayın sigara içene kadar gidin nargile için sigaradan daha cok agır abi gözükürsünüz eger onun için içicekseniz gelin hafta sonu tophaneye ben size ısmarlıyım cok ciddiyim neyse ark. kötü bişi ama cevrem daha kötü babam bunada şükür diyo ailede ne annem ne babam içiyo ben içiyom işte ...

Bu sozler Sanki beni anlatio Walla bendede ayni ex filan yok sadece sigara :(

ben sigaraya para vercek kadar zengin değilim hep otlanırım:)

bide nedense sigara içen kızlara uyuz oluyom..

sigara içmiyorum amaaaa çikolatalı puroya hayır diyemem....

FBozkanFB' Alıntı:
sigara içmiyorum amaaaa çikolatalı puroya hayır diyemem....
Sigaradan önce puroya başladık

içmiyorum ama yakında içicem sabahtan beri bu kaçıncı cigara başlığı, canım çekti :)

oo konu bayağı uzamış düzenleme için saol sorunlu ;) maalesef bende içiyorum dediğim gibi alkolle başladı ve sonrada devam etti ama çok sık içmiyorum öle :D

ya sigaranın dışında bile yazıyor sigara sağlığa zararlı diye...

Daha Aklımı Yitirmedim

GÜnde 2,5-3 paket arası içiyorum.Ama lütfen kimse de kalkıp manyakmıyım ben,delimiyim ben,salakmıyım ben gibi rencide edici kelimeler kullanmasın dürüstçe söyledim 2,5-3 paket arası içiyorum diye;)

bizim valide hazretleri sigaraya elimi sürersem hakkını helal etmeyeceğini söyledi teeee kaç sene önce .

günde ortalama 2 paket valla korkuyorum yaş 19 5 seneden beri içiyorum :( ama bırakmak istiyorum bırakamıyorum iradem çok zayıf dayanamıyorum........

bende içiyom ama günde 12 taneyi geçmiyo yanii tabi cok üzgün ve sıkıntılı değilsem ozmaan 20 felan oluyo tabii bırakmak istemiyom istesem bırakırım yani relax yapıyo benii hehehhehe :)))

MaYdOnOz' Alıntı:
bende içiyom ama günde 12 taneyi geçmiyo yanii tabi cok üzgün ve sıkıntılı değilsem ozmaan 20 felan oluyo tabii bırakmak istemiyom istesem bırakırım yani relax yapıyo benii hehehhehe :)))

ahuahaua relax olmaya devam et zaten ne gereği var sinirleri yıpratmanın :D sana katılıyorum ;) :p

rekor kimde ? en fazla içen kim?:)

ya bide rekor kimde diye soruonuz allaahın zıkkımı ya ölüm ya bilerek kendinizi öldürüyosunuz birde okulda içenler var 14 yaşında içmeye başlayanlar var onlar zaten sorunlu oluyo genelde aileleri falan yane ben yanıma yaklaştırmam dışarda olsam bile okulda bizim sağlık hocası içiyodu kavga etmiştik sen nası sağlık hocasısın diye

Geri