TurkDj
New member
Bab içmeyenleri 2/3 Koruyorus ama Bisim gibisimi var 
vengeance' Alıntı:içiyorum 16 yaşımdan beri sinir stres hıncımı ondan cıkarıyom her haftosonu ark. biyerlerde içeriz pazar akşamı ali baba tophanedeyiz ama ne ex. kullnamışımdır nede coco .sigara içen adam cebinde paketini taşır içersen içersin otlakcılıga hayır haftada 3-5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm yok ama hergün 5 sigarayı gecen otlakcılara sözüm... yaş geldi 20 yokuşlarda zorlanıyom bırakmak istiyorumda olmuyo işte ramazanda nasl dayanıyom bilmiyom sigaryı bırakama diye bişi yok irade işi ben 10 gün bıraka bildim ark. annesi vefatt edince tekrar başladım bırakmaya h
iç niyetlenmedim burdan sigara içmeyen kardeşlerime sesleniyorum hiç başlamayın sigara içene kadar gidin nargile için sigaradan daha cok agır abi gözükürsünüz eger onun için içicekseniz gelin hafta sonu tophaneye ben size ısmarlıyım cok ciddiyim neyse ark. kötü bişi ama cevrem daha kötü babam bunada şükür diyo ailede ne annem ne babam içiyo ben içiyom işte ...
Sigaradan önce puroya başladıkFBozkanFB' Alıntı:sigara içmiyorum amaaaa çikolatalı puroya hayır diyemem....
MaYdOnOz' Alıntı:bende içiyom ama günde 12 taneyi geçmiyo yanii tabi cok üzgün ve sıkıntılı değilsem ozmaan 20 felan oluyo tabii bırakmak istemiyom istesem bırakırım yani relax yapıyo benii hehehhehe))