Sid Meiers Civilization V [2010] [RS+HF+FS]

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
Sid Meiers Civilization V

Kod:
[B][COLOR="Red"]Minimum System Requirements[/COLOR]
- Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU
- Memory: 4 GB RAM
- Disk: 8 GB Free
- DVD-ROM: Required for disc-based installation
- Video: 512 MB ATI 4800 series or better, 512 MB nVidia 9800 series or better
- Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
- DirectX: DirectX version 11[/B]

Veya

Veya

Veya

Download:
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part2.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part3.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part4.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part5.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part6.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part7.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part8.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sid.Meier's.Civilization 5-CloneDVD_By_Angel.part9.rar

Veya

4 GB RAM mı ???:saskin:saskin:saskin

emeğine sağlık hocam bi sorun var oyunu kurup crack yaptıktan sonra lua51_win32.dll eksik olduğundan die başlayan bi hata veriyo yardımcı olabilirmisin bana bu konuda bir fikrin varmı ?

lua51_win32.dll bunu googleda arat
.dll indirmen gerekicek sanırım dosya diziniinde bulman lazım nereye yapıstırıcagını

aradım kardeşim bulamadım bi ince ayarı var ama bulamadım bi türlü :S

ewt bende aradım işe yarar birşey yok

ben oyunu açtım ancak tanıtım videosunu izliyom ancak daha sonra windows çalışmayı durdurdu deyip oyundan çıkıyo başka bu sorunla karşılasan varmı acaba yada yardımcı olabilecek birisi

teşekkürler ama crack linki çalışmıyor..

Geri