[Sick Sad Bombsight] Bu Adam Tam Bir KinK

иιgнт gσиєя

мя.ѕємραтι¢σ
Reaction score
0
Bu adam harbiden bir kink arkadaşlar böyle usp deagle görmediniz eminim yani o derece manyak kasıyo
Ama burdan ona sesleniyorum ben onun cfg'sini istiyorum arkadaşım havada hs atayo adam o cfg den istiyorum
yada adamda d3d olabilir aztecteki awp olayı kıllandırdı beni
ya neyse işte video linki

http://www.sk-gaming.com/video/12873-Sick_Sad_Bombsight

serkan video yapsında aLem görsün kLip =)

biraz ayarlanmı$ gibi geldi

Rate ' Leri Acayip Saglam Bakın Siz Deneyin Söle Awm Ile Duvara Sıkın Başka Yerlere Gider Bu Adam Ucuyla Nereye Tutuysa Gidiyo Adam King Degil Babası King Böle Bi Pc Almış :d O Pc Ne Kadar Hızlı Ise Oyunda öle Performans Alır Ekipmanı Vardır .... Babası Sagolsun..... :d

O KapıDan Çıkanları Ne Yaptı Ole o :S:S

Bana Cfg Den Cok Hıle Gıbı Geldı Adam Nereye sıktıysa Mermıler Oraya Gıdıyo Hıc Mı Dagılmıyo Bu Mermıler HeleBıde Ak 47 De :D

kuzene yolladıgım zaman temiz deil bu dediydi bence de diil :D

Adamın hayatı yalan hepsi düzmece sürekli adamlar arka arkaya gelio duvara ateş edio admamın sıktığı yer nere adamın öldüğü yer nere hs gidio nuke de yere ateş edio vuruo sürekli hs adam temiz deil

aga adamın karsısına cıkanlar adam bakıo sadece ates eden kacmaya calısan da yo q bakıolar ama Gzl

simetrik oynuyor iyi izzahlıyor pozisyonunu. sonra kek gibi avlıyor

Adamın hayatı yalan hepsi düzmece sürekli adamlar arka arkaya gelio duvara ateş edio admamın sıktığı yer nere adamın öldüğü yer nere hs gidio nuke de yere ateş edio vuruo sürekli hs adam temiz deil

5 tane adam bul de demir kapıdan çıkıcaksınız ben de sizi yiyecem.. bu kadar basit :D

ya hile ya bunun neyini tartısıyonuz 12 usp kursunuyla 5 kişi alınır mı

işin garibi hepside sankı adam tesbih yapıyomus gibi boncuk gibi geliyolar

bildigin hile ya

aga GuZeL vıdeo ama adam sarjor deıstırmeye gıdıo onlar arkasından gıtmıo

Geri