Sicak Saatler Reklam banner ??

Ne İstiyonuz Reklamlardan Süt Dökmüş Kediler Gibi Duruyolar Oracıkta :D

SickDreTh' Alıntı:
arkadaslar bende bayan arkadaslara katılmak ıstemıyorum ama katılmak zorundayım cunku gecen gun annem gordu...:D:D
bende dumur oldum:Dyanarım yanarımda anneme onun reklam oldugunu anlatamadım ona yanarım:D

ohh canıma değsin :D:D:D bayan arkadaşlara katılmak istemedini aklından bile geçirirsen öyle olur :durdurun

PRotype' Alıntı:
Ne güsel banner o ya kalsın zararı ne :durdurun :durdurun

Buradan ateşlisi mi var :durdurun

babanın yanında açsana :durdurun :durdurun :durdurun

bLue__qirL' Alıntı:
ohh canıma değsin :D:D:D bayan arkadaşlara katılmak istemedini aklından bile geçirirsen öyle olur :durdurun

evet çok ii bi ders olmuş sickdreth'e.. açıkçası ben de memnun deilim bu reklamdan.. en cok bu bannerlarmı hit alıo ne =)

Mozilla Firefox ve Internet Explorer için engelleme yolları mevcut, keşke reklam bannerları bundan sonra www.hackhell.com/reklam altında olmasa başka bir domain altında olsa bizde sağ tuş la engelle dediğimizde tertemis reklamsız görsek :)

KaLdırıLması Gerikiosa KaLdırıLsın aMa Bi Kaç İsyior Die KaLdırılMası Doğrumu BiLmem =)...

ya aslında normalde soracagın btn erkekler bannerlardan memnundur ama sıkıyosa annenin babanın yanında aç :D ama HH a yakısmamıs desem yeridir...Cunku her aksam pc basındayken babam yanımda oluo ondan rahat rahat dolasamıom :D

arkadaşlar olayı da fazla abartmamak gerek sadece karalama yapmak için..
yani bakın size bu banner'ın görünmemesi için yapmanız gerekenleri de yazdık..
daha ne yapalım..

ayrıca reklamda yer alan resmin nesi o kadar abartı ?
televizyonlarda,haber programlarında bile yayınlanan videolarda daha erotik şeyler yayınlanmaktadır..
her gün izlediğimiz haberlerde bile tatil yörelerini gösterirken bu resimden çok daha erotik resimler,videolar gösterilmektedir..

tamam belki rahatsız oluyorsunuz bizde bunu anlayışla karşılayıp sizlere bu resimlerin nasıl gözükmeyeceğini en ince detayına kadar anlattık..

artık bunda sonra yapılan eleştiriler bir anlamda sadece karalama yapmak amaçlı oluyor..
lütfen daha duyarlı olalım..

emin olun ki yönetim bu konularda sizden çok daha duyarlı davranmaktadır..

|ChaMuR|' Alıntı:
arkadaşlar olayı da fazla abartmamak gerek sadece karalama yapmak için..
yani bakın size bu banner'ın görünmemesi için yapmanız gerekenleri de yazdık..
daha ne yapalım..

ayrıca reklamda yer alan resmin nesi o kadar abartı ?
televizyonlarda,haber programlarında bile yayınlanan videolarda daha erotik şeyler yayınlanmaktadır..
her gün izlediğimiz haberlerde bile tatil yörelerini gösterirken bu resimden çok daha erotik resimler,videolar gösterilmektedir..

tamam belki rahatsız oluyorsunuz bizde bunu anlayışla karşılayıp sizlere bu resimlerin nasıl gözükmeyeceğini en ince detayına kadar anlattık..

artık bunda sonra yapılan eleştiriler bir anlamda sadece karalama yapmak amaçlı oluyor..
lütfen daha duyarlı olalım..

emin olun ki yönetim bu konularda sizden çok daha duyarlı davranmaktadır..

:clap :clap :clap
aynen katiliyorum sana dostum

The END

blackwolf' Alıntı:
mevcut reklamı swf yerine gif tarzıunda yaparsanız kız üyeler mozilladan block images yapıp reklamı kaldırabilirler :) istemeyen görmesz isteyen görür ozmn :(

swf 'de adblock ile blockalanabilir.

arkadaşlar. hackhell in 2k üyeyi kaldırmasının sebebinin sağlam server olmasını biliosunuzdur.
ee Server PCsi suyla çalışmıor :p giden parayı reklam ile karşılıyorlar. Eğer rahatsız oluyorsanız. Bakmassınız :p Ama MozillaNız warsa
Adblock Plus addonunu kullanın :goz:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 Buradan İndirebilirsiniz...

Gelelim nası blocklucaz..
Addonu kurduktan sonra mozillayı tekrar başladıınızda aktif olacak. bundan sonra bannerların yanında altında falan Block tuşu olacak. tıklamak yeterli...
Myo81162.jpg

Blockladıktan Sonra Artık Resim Gözükmeyecek
2vo81320.jpg

bu kadar Abartmaya GErcekten GErenk Yok..

Eger O REklamin Gelirini Karsilamak ISteyenler Warsa Okedir o zmn Kaldiralim..

üye adım mck55 şifrem ****** hala aktifleşmemiş benim üyeliğim nasıl yapacagım bilmiyorum da..

msn adresi veRmek yasaktır... /genco

Bende bu reklamlar yüzünden bir ara siteye girememiştim.. [annem babam falan görür diye]

ama abp eklentisini kullandıktan sonra bireklam gördüğüm an kaldırıyorum

Bayan üyelerimiz için tabiki kötü; ancak bu reklamlardan bir gelir elde ediliyor.. bunuda düşünmek lazım

Arkadaşlar Hackhell.com yer imlerime eklenmiş durumda.Tıkladığımda hackhelle beraber neşeli gençlik ve illegaizbiz sayfaları geliyor.Bunları çarpılayıp kapatırsam hackhell sayfasıda kapanıyor.Bu nasıl iştir anlayamadım.Reklam paradır bizde para ile ayakta duruyoruz demenize yerden göğe kadar hak veriyorum.Ama istediğim bir site istemediğim bir site tarafından açılmıyorsa sorun bende değildir sanıyorum.Lütfen ilgilenin.

Geri