Sicak Saatler Reklam banner ??

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar yukari Bölümde bulunan Atesli Saatler Vs... li Olan Reklam Bannerinden

sitemizin Bayan Üyelerinden [ innnnfffttttyyy , Blue girl , angel_ina ] nin büyük sinir Ve israrlarina Ragmen bu konuyu Aciyorum Site bayanlari bu durumdan Rahatsizlar

bence hos bi Ayrinti Olmus ama :hhmanD

:eek:ut: hoş bi ayrıntıymış bisimkilerden biri qörcek die sayfayı hemen aşşa indiriom :eek:ut:

Daha önce çok yaşandı.. Her mesajın içine giren bu tür reklamlar vardı..
Tepki almış ama kaldırılmamıştı.. Bununda kaldırılacağını düşünmüyorum..
Sonuçta parayla alınıyor bu reklamlar (=

mevcut reklamı swf yerine gif tarzıunda yaparsanız kız üyeler mozilladan block images yapıp reklamı kaldırabilirler :) istemeyen görmesz isteyen görür ozmn :(

uhuehu 3-4 kişi için bu reklamlar kaldırlmaz
hatta bi sitenin çoğunluğu için reklam kalırılmaz diye düşünüyorum

Not: Hatta siz ie 7 kullanın ama adobe flash player olmasın .swf leri göremezsiniz ;)

bida bişey ekliyim bide bu banner ın HH ile alakası yok HH
parasını alır banner sahibi istediğini verir

Banner'ı Görmek İstemeyenLer Aşağıdaki SeçenekLeri İE'de uyguLarsanız Sorununuz ÇözüLür...

AraçLar --- İnternet SeçenekLeri --- ProgramLar --- EkLentiLeri Yönet --- Shockwave fLash Object --- Devre Dışı

bayan arkadaşlara katiliyorum bencede hoş olmayan bi görüntü...ama sitenin bi sekilde reklamlardan gelir kazanmasi gerektiğinide düsünürsek söylenebilecek fazlada bise yok...

Nasreddin hocanın bi fıkrasında hoca kadıdır davacıya haklısın der davalıyı dinler onada haklısın der ordan adamın biri cıkar hocam bole şey olurmu 2 sine de haklısın diosun der hoca o adama da haklısın der.

Yani herkez haklı bu durumda

reklamlar hackhell in ayakta kalmasını sagladıgını hepimiz biliyoruz reklamları alırken elimizden geldi kadarıyla seçiçi davranmaya çalışıyoruz bizler hackhell i istesek reklamlarla doldurup taşırabiliriz ama bu hepimizin huzurunu kaçırıcagı için hackhellin giderlerini karşılıycak miktarda reklam almayı tercih ediyoruz ni tekim türk erkeginin ilgisini çeken şeylerin başında adult gelmekte bukadar ilgi göstermeside reklam verenlerin reklamlarını açık saçık yapmasını gerektiriyorki daha çok hit alabilmesi için biz elimizden geldigi kadarıyla bu tarz reklam verenlerin taleplerini geri çeviriyoruz. ie kulanan arkadaşlar flash seçeneklerini kapatabilirler araçlar internet seçenekleri gelişmiş den degişiklik yapabilirsiniz

Başka hangi forumda reklamı kapatma yönetmini söyleyen Admin var. Burdan şu sonuç çıkıyor ne yapıyorlarsa sadece bizler için yapıyorlar.

bLue__qirL' Alıntı:
iide mozilla kullanıorum :saskin

ilk önce Buraya tıklayarak addblock eklentisini indir ve kur..

daha sonra üst kısımda araçlar-eklentiler kısmına gelip adblock eklentisine tıkla..
ardından seçenekler kısmına tıkla ve açılan menüde süzgeç ekle'ye tıkla..

daha sonra açılan pencereye şu adresi gir..

http://www.cinselarkadas.com/ca_banner/ca_banner.html

sonrasında uygula ve tamam de..
bir daha o reklamı görmeyecksin bu şekilde..

hatta rahatsız olduğun başka reklamlar için de aynı yöntemi kullanabilirsin..

yapamzsan resimli olarak da anlatabilirm..

not: buraya kısmına tıkladığında program inmezse ''bağlantı konumunu kopyala'' deyip yeni pencere açıp oraya yapıştırısan açılacaktır..

oldu :D :biggrin :biggrin :biggrin :clap :clap

teşekkürler...:goz:

yaramazz yaşın kaç başın kaç :Sopa karışma sen öle şeylere....

dursun yha dursun site reklam kazanıyo ne güzel :D:D

bLue__qirL' Alıntı:
dediğin yere tıkladığımda başlıksız die bişe çıkıo
about:blank yani :saskin

|ChaMuR' Alıntı:
not: buraya kısmına tıkladığında program inmezse ''bağlantı konumunu kopyala'' deyip yeni pencere açıp oraya yapıştırısan açılacaktır..

:goz: ......

arkadaslar bende bayan arkadaslara katılmak ıstemıyorum ama katılmak zorundayım cunku gecen gun annem gordu...:D:D
bende dumur oldum:Dyanarım yanarımda anneme onun reklam oldugunu anlatamadım ona yanarım:D

Geri