SiberHaber.Net Sitesi Scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oldukça başarılı bir script ancak bazı sürümlerinde ( nette dolaşan ) yazar girişi çalışmamaktadır ve bannersil.asp de sorun vardır. çözen varsa paylaşırsa mükemmel olur. dostpartnere teşekkürler

ucuzruylar' Alıntı:
oldukça başarılı bir script ancak bazı sürümlerinde ( nette dolaşan ) yazar girişi çalışmamaktadır ve bannersil.asp de sorun vardır. çözen varsa paylaşırsa mükemmel olur. dostpartnere teşekkürler

ben tşk..edeirm dosttum

eline saglik tesekkur ederim guzel script

Dostum Partnerim Yine Bo$ Durmuyosun Bakiyomda ;)
Hemen YükLüyorum Suanda.

Tekrardan Teş. Ederim. eLLerine SagLik.

sadece bannersil.asp de sorun var diğer kısımlardaki conn.asp dosyasını edıtlersenız sıstem calısır ama denıldıgı gıbı banner silmede sorun var yazar giirişleride aktif yine dediğigim gibi conn.asp dıye aratın ve oradakı bılgılerı aıt oldulklerı yere upload edın

ilk olarak bu bölüme düşünclerini bizlerde paylaşan arkadaşlarıma tşk..ederim bu bölüme 450 küsür arkadaşım görüntülemiş ancak düşüncelerini be bilgilerini arkadaşım paylaşmış buda üzücü durum ben hep şunu isterim bulunan bir scirpt butun arkadaşlarımın el bilrliğiyle o scirpt duzletip paylaşmaları

heralde buda olcak diye düşünüyorum saygılarımla

Resim Upload Sorunum Var

Arkadaşlar SiberHaber.Net Sitesi Scripti kurdum ancak resim upload edemiyorum.

Bana şu satırın hatasını veriyor
Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload")

Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Persist Upload bileşenini bünyesinde barındıran b,r sunucu kiralamalısın. Sistem çok güzel teşekkürler dostpartner

arkadaşlar dosyayı rapid silmiş elinde olan varsa tekrar upload edebilir mi?

Evet varsa tekrar yüklerseniz minnettar kalacağız...

bu scriptin yeni versiyonu çıktı eskisi zaten çok hatalı idi

Arkadaslar Lınk Olmus Elınde olan Varsa paylasırsa sevınırım..

Arkadaşlar boşuna yüklemeyin ! keza program yazarı mahkeme kararı ile sizinde kapınızı çalabilir bir arkadaşımı uyardılar bilginize.

evet bende uyarıldım adamlar tarafından degıstırmeler yapsanda ayrıca sıteye gırıs olmadı hpstcuyuda uyarmıslar sıl dedı bende zaten sıte acılmıyo deıdm :)

Ayrıca scripti iyi değiştirmiş ve nerdeyse yeniden yazmış biri olarak diyebilirim ki bu svripte eklediğiniz haber sayısı 5000 olsun site açılmaz...Scripti lisanslı kullanan bir dostum bile şu anda acaip zor durumda.

Bunun yanında bu script aslında onların malı bile sayılmaz keza dosyaları detaylı inceleyin tüm dil dosyaları DB yapısı ve yazar, üye, editör sistemide yabancı bir siteden araklanmış.

görüntü çok hoş değil ! Veritabanı sadece mdb ve hacklenmeye çok açık !

Ben değiştirdim alladım pulladım ... eğer bir gün GKN script kod yazaraları '' AHA SENÜDE YAKALADUK SENÜ GİDÜ SENÜÜÜ'' derlerse ki bu şu anda imkansız iş te ozaman bende '' BENİ DAVA EDİN DİYCEM '':)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri