(She ) SeLin'im Peri'm iyiki Doğdun...

Seni tanımasamda fazla
Elimden geldiğince bende yazmak istedim
Lirik olmadı belki yada anlamlı
İnsanın en güzel günlerinden birinde
Nice güzel hediyeden birtaneside böylece hatıra kalsın :)

Nice mutlu senelere :)

Doğum Günün Kultu Olsun Ablacım
Nice mutlu senelere ...

doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun

4puzqe.jpg

Doğum günün kutlu olsun Selin nice seneleree =)

Nice SeneLere

O kadar duygulandım ki söze nereden ve nasıl ßaşlayacağım biLemedim.Hepinize çok teşekkür ederim.ßu kadar kısa zaman içerisinde ßu kadar güzeL insanlarla tanışacağıı hiç tahmin etmezdim.İyiki HackheLL`e yoLum düştü iyi ki sizi tanıdım :)

SevgiLi Melike'm Savaşcı kadınım,küçük ßir dikkatsizLik eseri doğmuşum asLında istenmeyen ßir ßeßekmişim ama Allah'ın takdiri.O yüzden hep ßir kızkardeş ablam oLsun istemişimdir sayende bu duyguLarı tattım ßeßeğim.Seni çok seviyorum şu anda bu pis kokan odama dünyanın en güzeL kokusunu serpiştirdin.Hep hayatımda ol ve dualarını esirgeme oLur mu?kaLßimdesin meleğim.

Dr.mud
Sana ßu kadar iyi oLmak zorundamısın diye Sormuştum.Cevaßın ßen değişemem ßuyum oLmuştu..Sakın değiştirmeLerine izin verme oLur mu ßitanem.Sen ßir insanın Sahip oLacağı en güzel armağansın..SevgiLerimLe :)

Kent55

Abim ßenim oLgun kalp kırmayı sevmeyen İlhan aßim.Allah'ım Seni her daim korusun Yengemi Minik cimcimeni mutLu ve huzurlu kılsın Şiirin çok hoşuma gitti Yüreğine sağlık Ailenin içine benide sığdırdın Rabbim her daim huzur versin sana..

otLupeynir

SevgiLi otLupeynir seninLe tanışmak ßir türLü kısmet oLmadı oLurmu ßiLmiyorum ama Hakkında Melike'mden öyLe güzeL sözLer duydum ki..Herşey gönLünce oLsun Adam gißi adam..

DeLLyoqLan

Canımmm kuziin seni özLedi.Hayatında herşey muhteşem olsun sevgiLi arkadaşım geçmişte yaşananlar geride kaLsın ve tertemiz bir başlangıç yap çünkü sana bu yakışır.Kalbimdesin :)

Reactor.Dileğin için teşekkür ederim Amin.Umarım hayat sana başarı sağlık mutLuLuk ve sabır getirir,Forumda en beğendiğim kişilerden bir tanesisin ve platonik aşkıma çok benziyorsun :p

lucian dileğin için teşekkür ederim hayat sana hayalini kurduğun herşeyin fırsatını versin dilerim.

Wolf

SevgiLi KemaL en yardımsever üye..Canım o güzel kalbin hiç bozuLmasın umarım yüzünden güLümseme eksik olmasın dilerim.

TheMataor

Dileğin için teşekkür ederim içindeki yaramaz çocuk hiç büyümesin oLur mu? hayatında ßaşarılar dilerim ..

yLcntrs

SevgiLi Yalçın öğretmenim.Teşekkür ederim Çok naziksiniz..ßaşarılarınızın devamını diLerim taßiki mutLuluk ve sağlık eşLiğinde..

Zartabur
Teşekkür ederim..Saygılar

LOOPUSED

Abim, SeninLede tanışmadık ama ne kadar iyi ve mükemmeL biri olduğunu ßuradan hissediyorum.Mütevazi muhteşem eşin WhiteAngeL ve Su_Kuşu iLe yuvanız her daim MutLuLuk iLe cıvıLdasın İnşaaLLah SevgiLer.

Scorpion_
Nedimßurak
Tunyukuk
Thefao
ectasy
Tiesto
KraLpaşa
ßiLge_KraL
Çan
Hepiniz ayrı ayrı Teşekkür ederim..Hayat size Dilediğiniz yönde Tüm güzeLLikLeri getirsin umarım..

Lord
Küçük ama büyük insan hayatın sana başarı,Sağlık ,mutLuLuk getirsin ßeyefendi..SevgiLer.

SonsuzLuğa

Canım,Açık sözLü güzeL insan.Seni tanımak gerçekten güzeL.Dilerim ki hep yüzün güLsün mutLuLuk ve başarı hep seninLe oLsun.ßu güzeL enerjin yitip gitmesin oLur mu?SevgiLerimle..

Eftalya
Teşekkür ederim canım..Umarım hayat dilediğin yöne savurur seni..

KopukDadı

Şiirin için Teşekkür ederim anlamsız oLurmu çok güzeLdi zahmetin çok değerLi kıLdı onu.NeCCko ile ßirlikte mutLu huzurLu yaşlanman dilegi ile..

WatcFuLL
Karizmatik abim.Hayat sana hiç zorLuk göstermesin İnşaaLLah Ailen ile ßir ömür huzurLu oLun..

yassi

Canım teşekkür ederim dileğin için..Umarım güzeL yuvan dahada büyüsün Hep mutLu oL sevgiLer..

igios ve Hyperion

İki güzeL masum insan hayat başarı ve güzeLLik getirsin size.Teşekkür ederim dileğiniz için..

oLdness_07

Yüzün kadar masum ve aydınLık oLsun hayatın..DeğerLisin gözümde Allah ağız tadını Hiç bozmasın..

Özcan Teşekkür ederim :)

mr.aLi

İskenderun'un en beyefendi en yakışıkLı insanı.Sana oLan hayranLığımı Sağır sultan biLe duydu.Canım benim hayat dilediğin gißi olsun DürüstLüğün seni hep başarıya ve ileriye uLaştırsın..SevgiLerimLe ßaßy Face Seviyorum seni Arkadaşım..

Ve Kamer28
Canımın içi huzur kaynağım Lütfen ßu ßacına Dualarını eksik etme Yarın ßenim için Dönüm Noktası Seni Çok Seviyorum..

love5536124720101fe3rs8.gif

Doğum günün kutlu olsun selincim =) nice mutlu yıllara sevdiklerinle sonsuza dek mutlu ol prenses =)

doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu yıllara ;)

Dogum gunun kutLu oLsun nice senelere . : )

Canımın içi geç kaldım özür dilerim maruz gör şehir dışındaydım ama gecikmelide olsa Prensesimin doğum gününü kutlamadan olmaz canımsın ..
Sevdiklerin ve ailenle nice Senelere Meleğim..

bird7.gif

bird45jewe2.gif

Geri