Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cumhurbaşkanı Sezer dün Çankaya'daki kabullerde "Yedi yıldan beri halkı özledim. Halkın arasına karışmak için sabırsızlanıyorum" dedi.
Sezer bir heyeti kabulünde ise yanındakine sert baktı. Cumhurbaşkanı kime böyle baktı? Cumhurbaşkanı Sezer dün TBMM Başkanı Bülent Arınç ile birlikte Rusya Federasyonu Konseyi Başkanı Sergey Mironov başkanlığındaki heyeti Köşk'te kabul etti. Görüşmenin basına açık bölümünde, Sezer'in Arınç'a sert bakışları objektife böyle yansıdı.
BU SERT BAKIŞ GERÇEKTE KİME KARŞI?
Bu sert bakış, sayın Bülent ARINÇ'n fevkalade nazik ve sempatik yüzüne değil de acaba onun temsil ettiği TBMM'ne ve milî iradeye mi olduğunu, tek başına o millî iradeye karşı çıkan nice davranışları yedi yılllık Cumhurbaşkanlığı süresince hafızalara nakşolduğu için sormak ihtiyacını hissediyoruz. Bu durumda "halkı özlemek" ve "halkın arasına karışmak için sabırsızlanmak" lafları pek soğuk kaçıyor; bu bahar mevsiminde bizi biraz daha üşütüyor ve pek kuru bir ifade olmaktan öteye geçemiyor. Haydi hayırlısı...
Halk sizi ozledi mi ki?
Yedi Yildan beri halk sizi ozledi mi ki. Cumhurbaskani makamiyla halkin nabzini tutmayan, halkinin yaninda olmayanin makam elinden gidince hangi yuzle acep halkin yaninda olmayi arzulamaktadir. Millet olarak makama gosterilen hurmet ve sayginin degerini bu ulkenin idarecileri ne zaman ogrenecekler.
H T 27 Mart 2007, Salı 16:29
27 Mart 2007, Salı 16:31
Sayin cumhur baskanimiz kendi icini yansitmistir..Küpün icinde ne varsa onu sizdirirmis demek icerisinde böylele güzellikler de varmis!!!!!!!1 bizde cok özledik Cankaya kösküne cikacak halkla bütünlesen bir Kisiyi..
dogrusu ozlemedim
e kolay degil yilanin istemedigi ot deliginin dibinde bitermis, mustakbel cumhurbaskani sayin Bulent Arinc i sanirim Sayin Sezer istemez, e olsun biz istiyoruz, biz kim miyiz e halkiz iste, sanki halk cumhurunu secse farkli mi olacak yoo yine sayin Arinc i tercih ederdim, bu Turk milleti musluman bir millet cik disari sor bakalim kac tane muslumanim demeyen var. e simdi ben seni nasil ozliyeyim, ozlemedim ama orda da kalma cunki demokrasi geregi suren doldu
oguz han
27 Mart 2007, Salı 18:31
Türk Milleti Şerefli haysiyetli gururlu imanlı ve inançlı ve herkese karşı saygı da kusur etmiyen bir millettir ve aksi düşünce de olanlara yer yoktur bu Millet Herkesin nerede durduğunu çok ii biliyor
2008 en derin sevgilerimle seni bekliyoruz güzel günler Türkiyeyi bekliyor inşallah