1999 da var gücümüzle çalıştık mhp için, devlet beyi tanımıyorduk ama büyüklerimiz seçmiş dedik lider belledik, bir sürü insanı mhp ye oy vermeye davet ettik, başörtüsü zulmüne biz dur deriz, apoyu biz asarız, 28 şubat zalimlerine karşı biz tavır koyarız ürkek değil erkeğiz dedik oy istedik, bu millet oylarıyla bizi destekledi.
Peki uğruna canımızı vereceğimiz partimiz ne yaptı? Biz beşbin şehidimizi biliyoruz kardeşim çoğunun hayat hikayesini biliyoruz. Acılarını yüreğimizin derinliklerinde yaşıyoruz. Peki o şehitlere layık olabildikmi? Ülkücülük namına bize öğretilen ne varsa bahçeli yönetimi tarafından yerle yeksan oldu. Sokağa çıkamaz insanların yüzüne bakamaz olduk.
Siz bu utancı yaşadınızmı? Ben otuz yaşındayım kardeşim kendimi bildim bileli ülkücüyüm, evellahın izniyle ömrüm yettiği sürecede bu davanın takipçisiyim.
Bir kere siz her mhp karşıtına akp li veya pkklı anlayışıyla yaklaşırsanız ülkücü değil ancak cahil olursunuz.
Ben akp ye senden daha fazla karşıyım ancak şuda bir gerçekki ülkemin başında 57. ecevit hükümeti gibi dirayetsiz, başarısız, içler acısı bir hükümet olacağına bu hükümet devam etsin ondan iyi. Biz unutmadık arkadaşım akp yi en son eleştirmesi gereken siz mhp lilersiniz. Neden mi?
Aponun idam dosyasını mecliste bekleterek idamdan kurtaran sizsiniz...
AB yasalarına, ikiz yasalara, tahkime imza atan mhp değilmiydi? Sizin icraatlarınızın devamını akp yapıyor çocukmu kandırıyorsunuz?
Senin partin hala onurlu ab ye üye olmayı hedefliyor sen oraya turan birliği yazıyorsun. turan birliği ülküsünü siz terkedeli yıllar oldu efendi ayakta uyuyorsun.
Senin partin dsi kurumlarına köpekler ve başörtülüler giremez yazısı yazdırdı zamanında sen ayakta uyuyorsun.
Akp siyonizme hizmet ettide siz kime hizmet ettiniz?
Hep seksen öncesini yazıp çiziyorsun arkadaşım, o dönemdeki mhp bizimdi bize aitti bana 1999 dan beri islam için millet için hangi imzayı ne zaman atmış hangi icraatı sergilemiş onu söyle.
Açık ve net söylüyorum mhp nin tavrı ve icraatları vallahide billahide ülkücülük değildir. Siz bu hareketin adını kötüye çıkarıyorsunuz ülkücülüğün şerefiyle oynuyorsunuz. Bu dava bize bu şekilde öğretilmedi.
Vakit gazetesine kızacağınıza bu ülkede müslümanlardan yana tavır alsaydınız. Sabahın, hürrriyetin övgüsüne mazhar olacağınıza müslümanların duygularının yansıtan gazetelerin övgüsüne mazhar olsaydınız. Bu hata sizin vakitin değil, mesele sadece vakit değil türk milliyetçiliğini savunan yeniçağ bile eleştiriyor mhp yi.
Din eksenli parti filan diye saçmalamışsın senin ilayı kelimetullah nedir neyi hedefler ondan da haberin yok yazık size o ocaklarda ne öğretiliyor?
MHP olarak CHP ye ve o zihniyete nasıl hizmet ederiz bunumu öğreniyorsunuz?
Bir bellemişsiniz devletin arabasını kullanmıyor şöyle dürüst böyle devlet adamı... Sen hiç pkk sempatizanlarıyla görüştünmü? Ya komünistlerle, solcularla , masonlarla hepsi bahçeliden memnun mhp nin içini boşalttığı için herkes minnetdar. Açın artık gözünüzü boşuna hamallık yapıyorsunuz. Bizim dinimizde yanlış yapanın arkasından gidilmez.
Vatan hainleri cirit atıyor demişsiniz, o hainler mhp hükümet ortağıykende vardı ne yapabildiniz? Şimdi ne yapabileceksiniz? Biz devlet beyi gayet iyi tanıdık kardeşim seçimden önce aslan meclise girince kedi olanları iyi belledik. Müslüman bir tuzağa iki kere düşmez.
Ülkücülüğün ne olduğunu, nasıl tavır aldığını vatan hainlerine karşı duruşunu yeni mecliste muhsin yazıcıoğlundan öğreneceksiniz.
Bitirdiğiniz, yerin dibine batırdığınız ülkücü hareket alperen ocakları ve bbp tarafından temsil edilecektir.
Ya bu kervanda olursunuz yada karşımızda. Kıstasımız Türk-İslam ülküsüdür. Eksenimiz nizamı alemdir. seksen öncesi ihtilalle durdurulan ülkücü hareketin bıraktığı bayrağı devraldık ilerliyoruz.