Sezer: "Başbakan İşsizliği Küçümsüyor"

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
Sezer: "Başbakan İşsizliği Küçümsüyor"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Yoksulluk her geçen gün derinleşiyor, bel büküyor, can yakıyor." dedi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, Başbakan Erdoğan'ın işsizliğe çare bulamayacağını öne sürdü.

Zeki Sezer İstanbul'un Şişli ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, yoksulluğun her geçen gün derinleştiğini söyledi.

DSP Lideri Sezer, "İşsizlik her geçen gün katlanarak artıyor, bel büküyor, can yakıyor. Vatandaşlarımızın yarısı ne yazık ki işsiz. Daha dün Başbakan Trakya'da, işsizliği küçümseyerek, 'Amerika'da bile işsizlik var' diyerek bu sorunu çözemeyeceğini itiraf etmiş oldu. Oysa işsizlik ve yoksulluk kaderimiz değil. Bunu mutlaka değiştireceğiz" dedi.

kaynak

İşsizlikte Dünya 3.sü Olduk

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu TİSK Türkiye'deki işsizlik oranının, resmi veriler esas alındığında dünya piyasalarında adı geçen 52 ülke arasında üçüncü sırada bulunduğunu açıkladı.

TİSK'ten yapılan açıklamada Türkiye İstatistik Kurumu'nun 16 Şubat 2009 tarihli Hane halkı İşgücü Araştırması 2008 Kasım Dönemi Sonuçları işsizlik oranının bir yıl önceye göre yüzde 10,1'den yüzde 12,3'e yükseldiği hatırlatıldı.

Tarım dışı işsizlik oranının yüzde 12,6'dan yüzde 15,4'e; kentlerdeki genç işsizliğinin ise yüzde 21,6'dan yüzde 25,5'e yükseldiği belirtilen açıklamada, "İş bulmaktan ümidini kesen işsiz sayısı 645 bin kişi artarak 3 milyona ulaşmıştır" denildi.

Sanayi ve inşaat sektörlerinde 91 bin kişilik istihdam kaybı olduğuna işaret edilen açıklamada :"eldeki son ölçüm değerleri itibariyle dünya piyasalarında adı geçen 52 ülkenin işsizlik oranları karşılaştırılmıştır. Buna göre ülkemizdeki işsizlik oranı yüzde 12,3 ile 52 ülke arasında üçüncü sırada gelmektedir. Sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmeler talep yetersizliği ve finansman sorunları sebebiyle göz göre göre eriyip gitmektedir. Hızla önlem alınmadığı takdirde Türkiye, dünyada işsizlikte bir numara olmaya adaydır. Hükümet buna daha fazla seyirci kalmamalı, bir an önce belirtilen sorunları çözecek kısa ve uzun vadeli etkin tedbirler içeren bir paketi hayata geçirmelidir" Denildi.

kaynak

23ue6gw.jpg

dünyaya göre işsizlikte iyi durumdayız diyen başbakana ve onun gibi düşünenlere ithafen..

İşsizLik krizinde büyük darbesiyLe küçümsenmeyecek noktaLara uLaştı.
Ancak tek ümit kriz sonrası,Kriz sonrası bu oranın düşmesini bekLiyorum

İşsizLik krizinde büyük darbesiyLe küçümsenmeyecek noktaLara uLaştı.
Ancak tek ümit kriz sonrası,Kriz sonrası bu oranın düşmesini bekLiyorum

Recep Tayyip Erdoğan:"Kriz bizi Teğet Geçecek..":goz::goz:
Recep Tayyip Erdoğan:"Kriz kriz bu zamanda iş yerlerini kapatanlar beceriksizdir.":goz::goz:

teğet geçmedi deldi geçti ...yandaşlarınızı ve hanedanlığınızı teğet geçtiyse başka tabi ..git bide teğet geçmek ne demek geometri dersi al gel ..öyle konuş .

Recep Tayyip Erdoğan:"Kriz kriz bu zamanda iş yerlerini kapatanlar beceriksizdir.":goz::goz:

20 - 25 senedir çalışan insanlar 20 senedir becerikliydide hepsinin kafasına saksımı düştü birden beceremez oldular .he kendi damadın gibi halk bankasından usülsüz kredi ile tmsf eli ile güzel işleri vatandaşına vermiyorsun ki .gidip güzel işleri damadına yandaşlarına veriyorsun el tayyipp ..

Bütün Avrupayı ve Amerikayı baz aLırsak teğet geçti tabiki eViL

oLdness kendi ülkesinde söyledi bunları ve kendi halkı için söyledi avrupa veya amerika için demedi... :goz::goz::goz::goz:

Ben genel oLarak krizden çok daha az etkiLendiğimizi söyLüyorum.
Kriz var tabiki durum mükemmel oLmayacak =)
Ama krizden sonrada durum bu şekiLde devam ederse o zaman hakLısın.
Ama şu anda kriz içindeyken ve dış kaynakLı bir krizde hükümeti suçLamak ne kadar doğrudur,TartışıLır. =)

Ama şu anda kriz içindeyken ve dış kaynakLı bir krizde hükümeti suçLamak ne kadar doğrudur,TartışıLır. =)

krizi yönetmek diye bir tabir var ne demektir bu ?

bir kriz sonucunda işsizlikte ülken dünyada 3. sırada yer alıyorsa teğet geçti az etkilendik demek neyin nesidir ...

yeni önlem paketleri açıklanıyor .krizden önce neden paket yoktu ortalıkta .krizin bizi teğet geçeceğine bu akp gerçekten inandı ve yanıldımı yani ? buda bir beceriksizlik değilmi ?

ya ya teğet geçti. geçti? :saskin

Afedersiniz ama Tayyip Allah 2 dese inanacaksınız.

Ben genel oLarak krizden çok daha az etkiLendiğimizi söyLüyorum.
Kriz var tabiki durum mükemmel oLmayacak =)
Ama krizden sonrada durum bu şekiLde devam ederse o zaman hakLısın.

zaten kriz beceriklilere vurmuyor yani AKP yanında olanlara vurmuyor beceriksiz AKP karşıtlarına vuruyor :goz::goz::goz::goz:

krizi yönetmek diye bir tabir var ne demektir bu ?

bir kriz sonucunda işsizlikte ülken dünyada 3. sırada yer alıyorsa teğet geçti az etkilendik demek neyin nesidir ...

yeni önlem paketleri açıklanıyor .krizden önce neden paket yoktu ortalıkta .krizin bizi teğet geçeceğine bu akp gerçekten inandı ve yanıldımı yani ? buda bir beceriksizlik değilmi ?

o oLumsuz yani tabiki krizden etkiLendik.
Ama benim demek istediğim daha geçen aya kadar ekonomi büyüyor.
Batmayan tek banka bizde.Amerikanın biLe anası ağLadı ama Türkiye'de bu derece bir sorun yok.
Evet ben işsizLik az demedim hiçbir zaman ama demek istediğim genel anLamda yani kıyas yaparsak iktidarın başarıLı oLduğunu görüceksin eviL.
Sadece işsizLikten yoLa çıkarsan koalisyon dönemi kriz öncesinde biLe İşsizLik vardı
Bu kadar gaddar oLmayaLım =)

o oLumsuz yani tabiki krizden etkiLendik.
Ama benim demek istediğim daha geçen aya kadar ekonomi büyüyor.
Batmayan tek banka bizde.Amerikanın biLe anası ağLadı ama Türkiye'de bu derece bir sorun yok.
Evet ben işsizLik az demedim hiçbir zaman ama demek istediğim genel anLamda yani kıyas yaparsak iktidarın başarıLı oLduğunu görüceksin eviL.
Sadece işsizLikten yoLa çıkarsan koalisyon dönemi kriz öncesinde biLe İşsizLik vardı
Bu kadar gaddar oLmayaLım =)

tek başına 7 sene iktidar olucaksın .istediğin yasayı çıkarma ve istediğin yatırımı yapma şansın olucak bütün imkanlar elinde olucak tek başarın ergenekon diye insanları içeri tıkmak olacak ..yok böyle bir şey yaa ..

bu iktidar döneminde fabrikalar kapanıp mısıra bilmem nereye gidiyordu zaten aylar öncesinden .kriz şimdi olan bisey değil ki .aydın doğan akp ile kapışmasa neyin ne olduğunuda göremeyecektik .dinci basına ve akp cilere göre ülke güllük gülistanlık .he birde sana göre tabi :saskin

Geri