SewqiLinize Aşk Mektubu Yazin [ İnternetten ]

Phara0h

Banned
Reaction score
0
Buradan Giriyoruz ve GerekLi biLgiLeri Dolduruyoruz Sonuc oLarak Ask Mektubumuz Hazir =)

pohahahha acaip güldüm :))
teşekkürler

BusRa; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 90 gün oldu ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için İnternetimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

AHAUAHUA en sonunu kopyaladım buraya gercekten guzel bişiy baya guldum bende edebiyat yapıcak sandım yazdım ne warsa :) (Yarın veririm ben yazdım diye ama bunu veremem herhalde) :D

işte aşkıma mektubum ;)

Canım Sevgilim Hüseyin;
Bu mektubu sana İstanbul dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Gitme şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Şirinim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 0 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 5. günü.Sana kötü şirin diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana canın sag olsun demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

Hüseyin; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün çikolata almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 42 gün oldu ve ben o çikolata i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kendimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni seviyorum Hüseyin

haah çok güldüm ya

AHAHA HARBİDEN KOPTUM YAAA ÇOK GÜZELMİSH BENDE BURCU İÇİN YAZDIM KANKİŞ AMA VERMEM OKULDA YASDIKLARIM DAHA GÜSELDİR :d

Buda benimki

Canım Sevgilim BURCU;
Bu mektubu sana Yıldırım dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Bitanesi şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Kaderim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 8. günü.Sana Gitme diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Olmadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

BURCU; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün fast food almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 90 gün oldu ve ben o fast food i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için İnternetimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Sen Benim Kaderimdin ve hala Öylesin GeCeme GüNeşOl Ayazıma Ateş!!! BURCU

ßeNCêDê FeDa ediLeCeK eN ßüyüq $eY iNTeRNeT'e oNa Göre TaSaRLaNMi$h ZaTêN :D

ßeNDe ;

Canım Sevgilim funda;
Bu mektubu sana izmit dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz fitme şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bebeğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 8. günü.Sana hiç diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ne yapıyon be demiştin.Ama arkasından gelen reçel

funda; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 45 gün oldu ve ben o kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için interneti bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Seni Sewiyorum funda

sAçmAlADİ :D

DaRK_BLaDe :D

Ne ßiLeLiM Yah..ßa$hKa Ne oLaßiLirqi :D

Canım Sevgilim Cabbar;
Bu mektubu sana kuytu dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz orhan gencebay-batsın bu dünya şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin cigerim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 60 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 7. günü.Sana öküzz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana camış demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Cabbar; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün çiğ köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 42 gün oldu ve ben o çiğ köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Hiçbirşeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Hadi görüşürük... Cabbar

bu da benim ki :D:)

aLoNe BoY' Alıntı:
Canım Sevgilim Cabbar;
Bu mektubu sana kuytu dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz orhan gencebay-batsın bu dünya şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin cigerim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 60 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 7. günü.Sana öküzz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana camış demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Cabbar; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün çiğ köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 42 gün oldu ve ben o çiğ köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Hiçbirşeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Hadi görüşürük... Cabbar

bu da benim ki :D:)
senden de bu beklenirdi zaten ueheueh :) cabbarla mutluluklar sana ...

eyvallaha aga geyik bi site aahuaha

deniorum bakalım ne çıkacak:D

işte bu çıktı:

Canım Sevgilim osman;
Bu mektubu sana kerhane dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz müslüm gürses şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aq ipnesi lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 99 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 01. günü.Sana o.ç diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana şererefffsizzzzz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

osman; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün bok almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 45 gün oldu ve ben o bok u yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için ananın .mını bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; senin .mına goyacam bekle sen osman

çokkkk güzel ya bende epey güldümmm :=))))))) işte ortaya çıkan mektubum

Canım Sevgilim orhan;
Bu mektubu sana büyükçekmece dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz bul getir şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin ceylanım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 8. günü.Sana şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana olmadı yar demiştin.Ama arkasından gelen reçel

orhan; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün çikolata almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 48 gün oldu ve ben o çikolata i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için dünyayı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni Allah'ına ve vicdanına bıraktım orhan

Bu mektubu sana kort dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz gidemem şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bidenem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 6. günü.Sana eşek diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana yapamadı ki demiştin.Ama arkasından gelen reçel

Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 60 gün oldu ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için dünyayı bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; seni seviorum

ehuehueheu çok güsel yaaa:D

benimki böle :)

Canım Sevgilim ***;
Bu mektubu sana kayseri dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz haccattepe şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 4. günü.Sana kahpe diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana aptal demiştin.Ama arkasından gelen reçel

***; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün makarna almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu.Bugün 45 gün oldu ve ben o makarna i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için herşeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; bitanesin sen ***

acayip güldüm yaa...

Geri