sewmeyen insan el ele tutuşurmu? (lütfen yardım..)

yaa dün kuzenlerim geldi gidemedim yanına akşam bi afra bi tafra eskiden arardı çaldırmadı bile dün msj attım hiç gördüm diye çaldırır kapatırdı hiç takmadı bile şimdi ben onu sürekli arıyımmı bu olay üstüne küsme üzerine yoksa ellemiyim ne olursa olsun mu?

sevmek seviyorum demekle olmaz seviyorum kelimesi o kadar basit olmuşki herkes herkese diyor bunu önemli olan onun gözlerinin ve senin kalb,inin sana ne dedigi sen kendi yüregine güven ve zamana bırak zaman ne olcanı gösterir

Öyle bi tutuşurki abi anlıyamazsın bu kızları anlamak zor
seni sevmese bile elinden tutar sana sarılır ve sana gereksiz ümit verebilir
bence sen kendini kaptırma...Sonra olan sana olur.

herkeste güzin abla kesildi maşallah :D :D :D

bak çocuum gençsiniz önünüzde çoook yıllar var gençliğinizin tadını çıkarın yaş daha 17 hemen şimdimi evlenicen?çıkma teklifi et kabul etmezsede salla gitsin.söz ben sana daha güzelini bulurum :D

marthel' Alıntı:
herkeste güzin abla kesildi maşallah :D :D :D

bak çocuum gençsiniz önünüzde çoook yıllar var gençliğinizin tadını çıkarın yaş daha 17 hemen şimdimi evlenicen?çıkma teklifi et kabul etmezsede salla gitsin.söz ben sana daha güzelini bulurum :D

abi aşk her yaşdadır...

belki içine kapanıktır belkide duygularını kendi içinde yaşıyodur.
bu kızdır koçum kapalı kutu belki seni çok seviyodur belki nefret ediyodur onu sen çözicen.Ama bence kız seni seviyo Çünkü herkeze ben filanı seviyorum demiyor.Kız daha önce kimseyle çıkmamış : ) büyük bi şey değil ama biraz alışması lazım : ) hadi gene iyisin kız sana aşık ama duyguyu ilk kez yaşıyo galiba
bende aşıkım :(

koz abi tapıyorum sana bu konularda
süper güwen weriyorsun insana :)

Geri