sewmeyen insan el ele tutuşurmu? (lütfen yardım..)

harc31

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dün sewdğim kızla aramda oldu bu olay kız beni sewmior yani bana öle dior ben onu çok sewiorum ama bu gün de dahil 2 kere elimi tuttu gizlice ama öle laylaylom deil sıkı sıkı yandaki arkadaşlar bakınca hemen çekindi ve bıraktı bu 2 kere gerçekleşti ama kız bana seni sewmiorum dior kız şimdiye kadar hiç flört etmemiş ama böle arkdaşlık anlamında tutmadı elimi elektrikler kesikti dışardaydık hertaraf karanlık yıldızları seyrederken bi anda elini elimde hissettim çekmek istedim daha sıkı tuttu şimdi sorarım size
sewmeyen insan el ele tutuşurmu?:( :eek:

yaşınız kaç :) hiç flört etmemiş diyorsun,büyük ihtimal çevreden çekiniyordur,en kaba tabirle: elini tutup kucağına oturacak değil hemen..sevmemekle alakası yok,ona zaman tanı..hadi bakalım ;)

kurtulus23 baba sen baya deneyimlisin bu konuarda anlaşılan :D
bencede en iyisi zamana bırak kardeşim!

yaş 17 ne oldu da?
flört etmedi ewt onda hiç bi yanlışlık yok eğer olursa ben onun ilki o
benim sonuncum olucak :)
inşallah ama siz tecrübelisiniz ne yapıcağımı sölersiniz bi akıl verin bana :(

sevmeyen insan el ele tutuşmaz bence seni tanımaya çalışıyo hemen atlamak istemiyo heralde olaya. tabi ilk olduğu için heyecanda yapar. sende sabredecen sıkma sevdiğin insanı. sürekli beni seviyon mu diye sorup bunaltmada zamanla olur. hatta sana bişey diyim mi %90 olacak sizin iş.

eee hiç yokmu bana akıl vericek tamam zaman tanıcam sıkmıcamda normal olarak nasıl dawranıcam o zamanı nasıl geçiricem kendimden uzaklaştırmakta istemem o zamanda birisi bi akıl versin ne olur :(

onu seni seviyorum demesi için fazla zorlama,yolun başındasınız ve bu el ele tutuşma olayınıda ona ikide bir hatırlatma bıktırabilirsin belki meraktan yapmıştır zamana bırak sen sadece ona ,karakterini,düşüncelerini yani kısaca kişiliğini hissettir kararı o verecektir."Az sabırda çok keramet vardır"kolay gelsin

söleyin abi güzel şeyler söliyin lütfen yüreğime su serpiyorsunuz :)
yorumlarınız için çok saolun başka yorum yapıcak varmı?

bencede zamana bırakmalısın ben tam 2 bucuk sene bekledim sonunda muradıma erdim kız arkadaşım ilk kez biri ile çıktı sabrettim benm onu sevdiğimi bile bile ama o senin elini bilerek tuttuysa kesin bişeyler hissediyordur onun için bende zamana bırak derimmmm

bak sen yardımcı olursun işte bana :)

arkadaşım kızlar erkekler gibi hemen sevemez biraz zaman alır sevmeleri ama sevdimi de kolay kolay kopamaz senin ona zaman tanıman ve sevdiğini fazla belli etmemen gerekiyo herdefasın da seni seviyorum deme ama belli et HER ZAMAN KAÇAN KOVALANIR unutma fazla yüz verme bi abi nasiyatı.....

ilk defa olduğu için utanıyordur zamana bırak suyuna git Eğer dediğin gibi ise mutlu son kaçınılmaz emin ol

baba aynı derde bende düşmüştüm kız ebni sevmiyordu sadece okulda karizmam olduu için çıkmıştı-bende sevmemiştim-
yani snn durumunda belki bu yüzden olabilir...

ama hiç umutlanma kız seni sevmiodur

Arkadaşım Kız Milleti Ne yapcagı belli olmaz.

erkek sevmiyorum diyip elini tutuyorsa o el tutmanın sonu yatak odasında biterdi derim

ama senin olayın farklı simdi kız seninle beraber ama bu sevgi demek degildir buna alıskanlık desek daha iyi olur sevgi zamanla gelisen birseydir.

ilk beraber oldugu insan benim diyorsun egerki sana seni seviyorum deseydi ozaman korkman gerekirdi cunku hiç sevgiyi yasamamıs birisi seni seviyorum demez.senden ogrenmek ister bagzı seyleri bence sen bu kızı kacırma derim ben goreceksinki zamanla sana seni seviyorum diyecektir...

ilkler unutulmaz

:sigara: :sigara: :sigara:

kızlar sevdiği halde seviyorum diyemez ama bazıları hariç ama seviyorum deyene de inanma artık herkes egolarını tatmin etmek için flört ediyor...sex almış başını gidiyor arkadaşlar kaç kızla çıktıysam halayı sex düşkünü bu yüzden sevgi bişi değiştirmiyor....

onu çok sık arama yani kendinden bıktırma.
herşeyi zamana bırak
bırak seni tanısın bu arada sende onu daha iyi tanırsın.
seni eger sevmese elini tutmaz. 2. si ilki olduğunu söylüyosun hiç tutmaz. mutluluklar...

zamana bırak kardeşim bayanlar bu şekıldedırler oda senın tebkilerini ölçüyor zamanla o kendiliğinden bunu isteyecek sana söylicektır kesınlıkle üzerine gitme sabret kazanacksın

harc31' Alıntı:
yaa dün kuzenlerim geldi gidemedim yanına akşam bi afra bi tafra eskiden arardı çaldırmadı bile dün msj attım hiç gördüm diye çaldırır kapatırdı hiç takmadı bile şimdi ben onu sürekli arıyımmı bu olay üstüne küsme üzerine yoksa ellemiyim ne olursa olsun mu?

anlaşıldı..bu siteye bir de güzin abla gerek :)

Geri