sewgililer günü için hediye yardımı lütfennnn

bLue__qirL

Banned
Reaction score
0
ya arkadaşlar ben ne zmndır düşünüorum düşünüorum bulamadım bişi ya lütfen bana yardım edin az kaldı bi erkeğe ne hediye alınır burcu ikizler sarışın mavi göslü lütfen yardımmm yaşı 18

Şık bir saat al içi mavi renkte olsun gözlerle uyum..

walla bende saat yazcaktım, bluefly önce dawranmış =)
bi erkeğe alınabilcek en güsel hediye bence ..

ya arkadaşlar o aklıma geldide daha gsl bişi istiyorummmm :(

valla ben olsam porche gt 911 carrera alırdım...:D

fiyatı nerden baksan 15o.ooo €'dur:D

e napalım sende mavi gözlü sevgili seçmeseydin...çok zahmetli olur bu işler:D

antony_costa' Alıntı:
valla ben olsam porche gt 911 carrera alırdım...:D

fiyatı nerden baksan 15o.ooo €'dur:D

e napalım sende mavi gözlü sevgili seçmeseydin...çok zahmetli olur bu işler:D

sen beni kanuninin torunu fln sandın galibaa :D nese aşkıma feda olsun da da yaş 18 dikkatini çekerim yani bn gsl bişi istiyorum yokmu yardım edicekkkkk:(

eger yapabilirsen ona kaşkol ör . Ama güzel bişey olsun.

kızların taktığı gibi fazla afilli olmasın siyah yada lacivert gibi tek renkte olmasın.

ben olsam böyle bir hediyeden hoşlanırdım.

vaLLa şu an ayrı oLduum sevqiLim bi çağrı atsa bnm için en büyük hediye oLur ama senin durumun farkLı tabi..:durdurun
maddi değiL manevi oLsun hediyen..

aman ya ne saati biraz edb yap :D en güzel hediye sana verevbilceğim seni sewiyorum demektir dtüründen kelimeler dökk cebindeki para boşa gitmesin :D

J@CK@L' Alıntı:
eger yapabilirsen ona kaşkol ör . Ama güzel bişey olsun.

kızların taktığı gibi fazla afilli olmasın siyah yada lacivert gibi tek renkte olmasın.

ben olsam böyle bir hediyeden hoşlanırdım.

peki bn 3 günde kaşkolu örebilicekmiyim sence bnde o yetenek varmı jackal :D yrdm edersen olur :D(şakaydı)

iki tane kuş al.. dişi ve erkek.. erkek onu dişi seni temsilen.. kuşların bakım sorumluluğuyla birlikte. aşkınızn sorumluluğunuda hediye etmiş olursun;)

wayyy gslmiişşşşşş ok bakim yrn kuşlara ama başka yorumlarada açığım bildirim :D

yaaa arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:(

Geri