Sewdiğiniz Kıza Sürpriz..?

ℓσя∂

Altın Üye
Reaction score
0
valla tutup kolundan seni seviyorum derim :D:D:D:D:):):):)

.

Arkadaşlar bir kızdan hoşlanıyorsunuz we deli gibi aşıksınız ve kız;arkadaşlarına sizin ona aşkınızı gösteremediğinizi söylüyor,ne gibi sürprizler yapardınız onu tawlayabilmek için ?yaratıcı fikirlerinize muhtacım:D

gözünün önünde bazı deLiLikLer yapabiLirim =)
en basitinden :
önde yürüyen bi amcayı döndürüp :
amca bn bu kıza aşığım ..
diyebiLirim =)

yani deLice şeyLer yapıp sevgimi kanıtLayabiLirim :goz:

biraz extreme bişey olacak ama hiç birşey yapma aksini yap tavrını koy arama sorma konusma en fazla 1 hafta veriyorum =).

Taktik her zaman budur tanıstıgın ilk günlerde ama en fazla 3 gün ilgilen sonra bi anda soğu ilgilenme kafasını karıstır, teklif ettin kabül etmedimi umursamamıs gibi davran geç =).

Tecrubelerle sabittir :p,

valla tutup kolundan seni seviyorum derim :D:D:D:D:):):):)

biraz extreme bişey olacak ama hiç birşey yapma aksini yap tavrını koy arama sorma konusma en fazla 1 hafta veriyorum =).

Taktik her zaman budur tanıstıgın ilk günlerde ama en fazla 3 gün ilgilen sonra bi anda soğu ilgilenme kafasını karıstır, teklif ettin kabül etmedimi umursamamıs gibi davran geç =).

Tecrubelerle sabittir :p,

bunların acısı çıkıcak bigün :eek:ut:

Buzamana Kadar istediğim her kızla çıktığım icin böyle süprizlerle işim olmadı açıkcası ama eğer beni süründürecek bir kız bulursam ona aşkımı önce ona lakabımı söylerim bir şekilde laf arasında sonra gecenin köründe evinin önüne gidip spreyle seni çok seviyorum Bitanesi .. ve alt tarafa Lakabımı yazardım

Valla ben olsam Kızın bır Fotografını Alırdım Ve Bir ressam Bulup O fotoyu Çizdirirdım ve Kıza Hedıye Ederdim (Her zaman İşe Yarar Aklınızda Bulunsun ) : ))

GeçenLerde FotoğrafLardan GüzeL Bi SLayt HazırLadım Movie Maker'dan. HazırLarken Mesaj GeLdi Napıyon Diye. Bi Arkadaşıma Sürpriz HazırLıyorum İşim Var Rahatsız Etme Dedim. Hadi Ya FaLan DarıLdı Bu Bana. Neyse Ben Şu Süprizi HazırLıyım da Önce Sana Bi Gösteriyim, Sen Beğenirsen Ona Götürür Veririm Dedim. Tabi Daha Öncesinden de Biraz Merak Ettirdim. Videoyu HazırLayıp Gönderdim. Bak BakaLım NasıL oLmuş Diye. izLedi iyi oLmuş Dedi,Sevindirik oLdu FaLan FiLan. Tamam Dedi Arkadaşına GönderebiLirsin. :) Basit Bi Videoyu Azıcık Daha HeyecanLı Bi HâLe Getirmiş OLdum. Tâbi BöyLe ŞeyLeri Çok Sık Yapmamak Gerek. Her Zaman Her Zaman Yaparsan Ya ALışır Hep BekLer, Ya Da SıkıLır Hep Aynı FarkLıLıkLardan. Dozu iyi AyarLamak Lâzım.

ßazen ßunLar işe yaramıyo ßiLader doum gnnde bi numaradan cafenn ßirini 1 saatliğine kapattır ( tanıdık oLacak yoksa.. )

şarapları şampanyaları doldur ( öküzgözü şarap şişesine bas dimitrakapuloyu ;) )

ardından çalışıyorsa weya okuyosa okul çıkışında bi çiçek yaptır kızn tanımadığı bi kızla çiçekçiden geLiormuş gißi gönder..

kızın odasınn camınn baktığı yere benzinlikten al benzini doldur şişeye yere seni sewiorm yaz ateşLe sonra :sigara:

ßunLarada geLmiyecek kız warsa ßaşka arkadaşLarın öneriLerini dikkate al ßayan userler yardımcı olurlar heral ;)

Geri