sevgiyle yaşayabilene

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
Huysuzca devinen yılların arasına sıkışıp kalmış küçük çocuklarız hepimiz.Saçlardaki kırmızı kurdeleler çoktan kayıp gitti lülelerden ya da kırık oyuncaklarımız çoktan boyladı çöp tenekesini.Ama çocuğuz işte.Doğarken sorulmadığı gibi ''Doğmak ister misin bu dünyaya ?''diye büyürkende elimizde değildiki büyümemek.Ağlamak büyüyünce zayıflık, ,mızıkçılık yapmak büyüyünce geçimsizlik,barışmak büyüyünce karaktersizlik oldu.Zamanla yürekler kabuk tuttu.Kabuk büyüdü.Tüm yüreği kapladı.Kabuğun altında küçük bir kız ya da erkek çocuğunun kalbi kaldı.Minicik bir kalp.Ama yıllarca aldığı yaralardan kabuk kabuk ,lime lime olmuş ,örselenmiş,canı acımış bir kalp...
Acılarla ,kötü tecrübelerle büyür kalp.İhanete uğrayınca öğrenir bir daha nasıl az yara alacağını .Dost bildiğinden kötü söz işitince öğrenir bir daha ki sefere hangi dostları içinde barındıracağını,sevdiği bir insanı toprağın koynuna koyduğu an çok daha acır .İşte o zaman insanın bir kat daha büyür yüreciği.Acıyla kavrulur,kafesinden çıkacak gibi gelir tutsak bir kuş gibi.Ama öleceği güne dek , o minik kuşu o kafeste tutmak zorunda olduğunu anlar.ve inadına atar kalp,inadına kanat çırpar,inadına yaşar.Kan bir baştan bir başa dolanır vücudu gene ona gelir.Vazgeçilmez bir sevgili gibi durur orda.
Ne mutlu;kalbindeki kabuğu pervasızca koparmayacak,canını acıtmayacak,yüreğini kanatmayacak dostlar bulabilene.
Ne mutlu o sertliğin altındaki ,-annesinin kuzusu- minik çocuk kalbinin farkına varabilene;
ne mutlu inadına ,sevgiyle yaşayabilene...............

yauw bu adam bu kadar romantik diil aslında diorum kimse bana inanmıo 1 gece aynı evde kaldık ordan biliorum aynı oda diil ama :D

şaka bi yana yüreğine sağlık kardesim

Acılarla ,kötü tecrübelerle büyür kalp.İhanete uğrayınca öğrenir bir daha nasıl az yara alacağını .Dost bildiğinden kötü söz işitince öğrenir bir daha ki sefere hangi dostları içinde barındıracağını,sevdiği bir insanı toprağın koynuna koyduğu an çok daha acır

:sigara: :sigara: :sigara:

Eline yüreğine sağlık çok güzel..

güzel bi yazı eline sağlık.....

KİM DEMİŞ BENİM KARDEŞİME ROMANTİK DEİL DİYEE :Sopa

GENCO CANIM BENİM ALLAH GENCODAN RAZI OLSUN DİYCEM AMA

DREAMR OLMASA GENCO BİZE BAKMAZ BİLE........... :D

ŞAKA ŞAKA HACKHELL DA HERKES KARDEŞDİR. SONUÇTA

EMEĞİNE SAĞLIK USTA YİNE HARİKA OLMUŞ

THE ONE YUNUS

CHI€F' Alıntı:
yauw bu adam bu kadar romantik diil aslında diorum kimse bana inanmıo 1 gece aynı evde kaldık ordan biliorum aynı oda diil ama :D

QUOTE]

bende diyorum kardeşim ama nafile kimse inan mıyo:p :p ,
olum özel hayatınızı her yerde açıklamayın yaw ne o bir gece bende kaldı felan

ama paylaşımları süper eline sağlık kardeşim

ehuehe olm hepiniz kardeşimsiniz....ama i....siniz..

Geri