Sevgiliye ..

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
ve2p2s.gif

Serçe parmağıma konan düşler, ıssız geceler boyunca koynumda uyuyan sevgili
Sen bir melek, Tanrı seni bana göndermiş, uykuyu tat diye. Beraber ağlarken gülen dostlar gibi ya da candan sadık bir köpek, gözlerini senden bir saniye bile ayırmayan..

Büyük bir çınar ağacının kökleri, asırlık bağlılık. Aynı diye diye olmuş ayna, aynamdasın sevgili, ağlarsam ağlarsın, gülersem gülersin..
Sonsuz bir andır o.. Yaz sıcağında kar yağar lapa lapa, serçe parmağıma konan düşler, aynadan kendilerine bakarlar..

Bir demet nergisle son bulur rüya, her uyanış aslında sıçrayıştır.. Yükseklerdesin sevgili, serçe parmağıma sıkıca tutunmuşsun, ağlarsam ağlarsın... Tutunup unutmuşsun.. Gülersem gülersin..

Tanrı seni bana göndermiş, kendini gör, bil diye. Aynamsın sevgili, kaçarsam kaçarsın, kızarsam kızarsın, incinirsem incinirsin, seversem seversin, dokunursam dokunursun, susarsam susarsın, ağlarsan ağlarım, sarılırsan sarılırım, üzülürsen üzülürüm, aldanırsan aldanırım, konuşursan konuşurum, tadarsam tadarsın, uyursam uyursun, anlarsam anlarsın, anlarsan anlarım, unutursam unutursun, unutursan unuturum..
Aynamsın sevgili..

Ölürsen ..​

2a5zof6.png

Sonra unuturum bunu, başka şeyleri unuturum
Anılar gömülüdür zaten ben bir daha gömerim
Çocuk olmuşum, hasta olmuşum, deniz olmuşum
Yalnız bir sincabım belki
Gömdüğü cevizlere küsen…

Vay vay ne güzel sözler..

zordur asker yolu beklemek...

yüreğine sağlık yenge

taşıdığın o güzel yüreğine sağlık meleğim..
asker yolu beklemek zordur derler.. bilemicem..

dayan bebişim..

yüreğine sağlık

Yüregine sagLık yenge tesekkurler=)

Geri