Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgilinle En Yakın Arkadaşını Yatakta Yakalasan Ne Yaparsın ?
pardon rahatsız ettim derim giderim şaka şaka aslında çok değişik bişey. suç; aslında bendedir ne sevgilimi ne arakdaşımı tanımışımdır. salak gibi yalanlara inanmışım. kafama s.çıım derim. ama ceza vermeden de gitmem. çünkü bunu yapabiliyolarsa, lanet olsun diyip giden için de yüzleri kızarmaz. ikisini de yatağa bağlarım hergün vücdunun çeşitli yerlerinde bıçakla yara açarım. hergün geleceğimi bilecekler. kurtulamayacaklarını da... her acıdan sonra kurtulma umutları olmayacak ve ertesi gün yine aynı acıyı hissdeceklerini bilecekler.
yha negerek var onlar için değmez vurmaya hayat kaydırmaya bende girerim heycanı olur hem boşu boşuna sevgili olmuş olmyız ya dönüp gitsem olmaz gözüm arkada kalır vursam hayatım kayar en iyisi bükemedin eli öpüp katılcan
önce bizim salağa güzel bi dayak ve dışarı. sonra benim manitaya bi kaç posta kayarım allah ne verdiyse sonra onun da kıçına bi tekme.. işlem tamamdır.