Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgilinizle/eşinizle yürürken birileri sevgilinize/eşinize laf atıyo ne yapardınız?
ilk önce tatlı dille güzel kardeşim gel bi konuşalım bu yaptığın ahlaki kurallara uygun değil yer yanına giderim o daha bişey anlamadan kafayı geçiririm...
Warmı ötesi sonrası ALLAH kerim kim öle kim kala
Kaç kisi olduklari önemli bir konu daha önce ablama laf attılar tatildeyken resmen meydan dayağı yedim kaç kişi daldi sayamadim. Ondan beri sayıya dikkat ediyorum. Üstelik küçük müçükte dinlememişlerdi insanlık dışı mahluklar.
Tavsiyedir bi grup laf atıyosa uzaklaşın yoksa sonu kötü oluyo, bazı yerde erkeklik yapmak sökmüyo.
Önce uyarırım, senin sevgilin bacın vs yokmu kardeşim derim, baktım ters ters cevap verio artık duruma göre analizleri yapar verecegim hasarı alacagım hasarı hesaplar dalarım
Önce uyarırım, senin sevgilin bacın vs yokmu kardeşim derim, baktım ters ters cevap verio artık duruma göre analizleri yapar verecegim hasarı alacagım hasarı hesaplar dalarım
ben öyle kavga ettim 3 kişiden dayağıda yedim ama sevgilimin gözünede girdim aramız daha da iyi oldu bazen dayak yemekde ise yarıyo bu arada 3 vs 1 3 üde benden büyük
allah ne verdıyse saldırırdım o anda belımde sılah olsun dusunmeden sıkarım oyle serefsızlere adı utunde serefsız ha yasamıs ha olmus dunya ıcın kayıp olmaz ,