Sevgilinizi Kazanmak için Günde Sadece 1 SMS hakkınız var.Siz ne yazardınız???

serkank762' Alıntı:
vermiceksen uğraştırma derdim

arkadaş yazdıklarına dikkat et istersen geyik muhabbeti yapmıyoruz burda biraz daha özenli olursak sevinirim insanın başına gelmeden bilemezsin seninde başına gelirse anlarsın zaten bu durumu 5 vakit adamın saçlarının bembeyaz olduğunu bu gözler gördü insan hatasını telafi etmek için her deliğe girmeyi göze alıyor biraz daha saygılı olursan sevinirim:Sopa

ya pardon çok özür dilerim ama biras saçma deil mi
bana günde bir SMS gönderme şansın var diye birşey:eek:

aslında saçma değil kızın onca yaptığından sonra çocuk bi karşılık vermeyince sende onca çabama ve sabrıma rağmen bişey yapmadın şimdide sen yap gibilerinden bi düşünce bence yapılması istenen şey çocuğun ne kadar kızı istediğini ortaya çıkarıyor.tabi bu konuya bayanların gözüylede bakmak ayrı bi + olarak düşünüyorum.Tabiki bazı arkadaşlarımıza bu saçma gelebilir

LaZiSH' Alıntı:
ya pardon çok özür dilerim ama biras saçma deil mi
bana günde bir SMS gönderme şansın var diye birşey:eek:

hayalgucune bağlı bişe iste en kotu durumda işin içinden cıkma heralde yada onu gbi bişe:D

''Bir çığlık olmak istedim içinde,
İçerisinde acıyı, sevinci, coşkuyu barındıran bir çığlık...
Bir bebeğin ilk çığlığı gibi''

Al kardeş inşallah işini görür ; )

serselcuk' Alıntı:
''Bir çığlık olmak istedim içinde,
İçerisinde acıyı, sevinci, coşkuyu barındıran bir çığlık...
Bir bebeğin ilk çığlığı gibi''

Al kardeş inşallah işini görür ; )

+1 GÜZELDİ :goz:

Yaa bence bukadar şımartmasın arkadaşınn.Yoksaa başa çıkamazz ama kendi düşen ağlmazmışş...Ama yine söylüyo mo kız şımarmışş kendine eğlence aranmaya başlamışş Bugün affetse yarın başka bişey bulur..Ona göree:Sopa

btnm sn bnm gkyuzmsn kalbımsın fırtınada sığındığım limansın en değerlıarmağanımsın en duygusal anımsım snsuza kadar birick askımsın kaderimsin ruhumsun dualarmın yanıtısın yureimin ilacısın kalp atışımsınhayat enerjimsin kalbimin bakıcısısın sonsuzluğumsun ruyalarımsın nolur affet beni:(

:D:Dolmusmu:p

!StayAway!' Alıntı:
aslında saçma değil kızın onca yaptığından sonra çocuk bi karşılık vermeyince sende onca çabama ve sabrıma rağmen bişey yapmadın şimdide sen yap gibilerinden bi düşünce bence yapılması istenen şey çocuğun ne kadar kızı istediğini ortaya çıkarıyor.tabi bu konuya bayanların gözüylede bakmak ayrı bi + olarak düşünüyorum.Tabiki bazı arkadaşlarımıza bu saçma gelebilir
aslında bu mantık doğru olabilir ama şu ana kdr bnm tanıştıım bütün kızlar açık sözlüydü yani böle deneme gibi yöntemlere başvurmamışlardı bu yüsden bana garip geldi:goz: :goz:

bence böle her gün SMS atacağına git direk konuş,
eğer bi kabahatin varsa özür dile
eğer -seviyorsan- şımarılmaya ihtiyacı varsa git şımart
eğer ağlamaya ihtiyacı varsa ağlat

anlıycaın nabza göre şerbet ver:goz: :goz:
ama her gün SMS istiosa her gün SMS atmaı unutma:) :goz:

!StayAway!' Alıntı:
+1 GÜZELDİ :goz:
Sağolasın kardeş
Biraz eklemeler yaparak daha da güzel bir hale getirebilirsin o sözü
Kız arkadaşınla neler yaşadığını bilmediğim için kısa yazdım.
Öyle sensiz olursam kendimi keserim asarım gibisinden mesajları sakın yazma:goz:

Geri