Sevgilinizi Kazanmak için Günde Sadece 1 SMS hakkınız var.Siz ne yazardınız???

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Selam arkadaşlar hayırlısıyla forumda ilk topic imi açtım.Topicin teması gerçekten yaşanmış ve beni çok etkileyen bir olaya dayanıyor.

Düşününki;
Sevgilinizle uzun bir birlikteliğiniz oldu.Yaptığınız hatalar sebebiyle sizi terkediyor ama deli gibi aşık olduğunuz için onu unutmuyor ve hatta unutmak bile istemiyorsunuz.Verilen bütün son şansları kullandınız ve mutlak olarak son şansınız.Kişi kendisini geri kazanmanızı istiyor (bu bir açık kapı ama girebilene) ve size şunları söylüyor;

"artık telefonda görüşmek istemiyorum seninle eğer beni çok merak ediyor ve geri istiyorsan günde bana 1 mesaj atma hakkın var fazlası yok"

SORU ŞU:SİZ GÜNDE SADECE 1 SMS ATARAK SEVDİĞİNİZİ NASIL GERİ KAZANABİLİRSİNİZ?BEN HALA BİR CEVAP BULAMADIM BU KONUDA HASSAS DÜŞÜNÜP YORUM YAPMANIZI RİCA EDİYORUM.

NE YAPARDINIZ?

öyle dayım :)

gerçekten de düşününce bi insan için hele hele bir erkek için ne kadar zor bişey

mesela tanısalı 300 gun olmussa msj atmaya basladıgımın ilk gunu "bugun tanısalı 301 gun oldu seni hala cok seviyorum" 2. gun "bugun tanısalı 302 gun oldu seni hala cok seviyorum" 3.gun "bugun tanısalı 303 gun oldu seni hala cok seviyorum" ...304....305.....306.....307..... yazardım bu boyle barısana kdr devam ederdi :) ama boyle bi barısmanın olcagını sanmıorum :D

ayrıca buna fatura veya kontor dayanmaz be moruk :)

benım yaptıgım bır yol tek sms atmıstım ama 6 sms uzunlugundaydı heh:D kendını acındır oldurucem kendımı de belkı vıcdanlıdır sevgıln:D

ben msjda atmazdım kntrme yazık ödemeli atardım o beni arasın die :) şaka bi yane smsle olcak işmi be smsle gelecek olan sefgili gelmesin daha iyi ama şartlara uyarsak sewiyorum be yazardın sewiyoyum ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oglumm sefiyoyummmmmmmmmm

benim küçük sevgilim
sen bana neler yaptın
böldün parça parça
onlar bilmez onlar bilmez
bakarlar yüzüme
sanki yoksun gibi
sanki yalanmışız gibi

benim küçük sevgilim
sen bana neler yaptın
kırdın defalarca
vururlar yüzüme
sanki yoksu gibi
sanki yalanmışız gibi

benim küçük sevgilim
ben sana neler yaptım
kızdım sayfalarca
yakarlar canımı
sanki yoksun gibi
sanki yalanmışız gibi

"bu sana ilk msjım deil.. ama son olacak.. en azından olmalı seni bu kadar sevdiğim halde bu kadar acı cekmemin sonucu bu olmalı.. aldığım nefes acı veriyor.. yaşadığımız anılar.. yapamıyorum dayanamıyorum.. ya gel hayatıma kal sonsuza dek.. yada bırak beni sonsuzluğa!"

"Belki şimdi bana kızgın olabilirsin,haklısın ama ben seni herzaman ki gibi gözlerindeki ışıltıyla birlikte yanımda bekliyorum, seni dünden daha çok seviyorum" :p

arkadaşlar döktürmüşsünüz iyi döktürmüşsünüz ama biraz daha gerçekçi şeyler yazmak lazım dediğim gibi ilişkinin bitmesine yaptığınız hatalar sebep olmuş (sadakatsizlik değil) hem suçlu hem güçlü olamazsınız.güvenini tekrardan kazanabilmeli ve onu sevdiğinizi kanıtlayacak şeyler 1SMS ile çok şeyler bunlar ama bu gerçekten seven bi insanın yapamayacağı bişey değil.Bu durumu yaşayan zat bire bir dostum neler neler yaptı..

"gelmezsen gelme allaallaaaa başka kızmı yok sanki"
der erkekliğe laf ettirmez maçoluk yapardım.tabiki oda alttan almazdı
sonuç hüsran :D

ben sadece bitane yazardım

kızım eğer beni af edersen kalbime af etmessen a buna kadar :)

İSTER AFFET İSTER AFFETME BU SAATEN SONRA UMRUMDA DEĞİLSİN :s

sen çölde tek bir çiçek olsaydin seni kurutmamak için ömür boyu aglardım prensesim

Küçük bir çocuktu kalbim seninle büyümeye başladı her çocuk büyürken hata yapar gel ve affet bu çocuğu eğer gidersen sonsuza dek ağlayacakSENİ ÇOK SEVİYORUM

bunun gibi şeyler yazman lazım ya birde arkadaşın hayal gücüne kalıyo

Dun Gece Yoksun Die Yaqmur Yaqsin Istedim
ßu Gece Yaqmur Yaqmadi Die Sahaba Kadar
YoLunu GozLedim
ßen N Geceyi OzLedim N Yaqmuru OzLedim
ßen Sadece Seni OzLedim...

SewqiLini Geri Kazanirmiisn ßiLmem Ama quzeL 1 sOz :]

eğer kalbin seni hala sevdiğimi sana hissettiriyorsa yarın saat .... te , ..... da seni bekliyor olacağım..

ben olsam kendimi ve onu gecmişe götürürüm ama bu sadece sms le kalacak yanı fabrıka ayarları

yorumlarınız için teşekkürler ama arkadaşlar konunun dışına sapıyor yazılar:D

yapıcı olmalı yıkıcı değil yaw bakıyorum aranızda birine aşık olmuş hiç bi insan evladı yok:)

şaka bir yana çok güzel mesajlar atılmış ama dediğim gibi yıkıcı kırıcı olmak yerine yapıcı tekrar birlikte olmak isteyen insanın yapacağı şeyler lazım hem suçlu hem güçlü olmak yerine hatalarını telafi edeceğine mesaj vermeli

önemli olan günde 1 sms ile ne yazılacağı değil arkadaşlar karşı tarafa çabaladığınızı ve pişmanlığınızı belirtmek benim gibi bi adamı bile bu konu duygusal etti:mad: ama düşünün

AŞIKSINIZ,UNUTMAK İSTEMİYORSUNUZ..E O ZAMAN?

boş bir msg atardım. Eminim hemen arkasından zınk die bir msg bu ne die. Acıklardım. O Hayat. Belki geleceğimiz belki ayrı geleceklerimiz. sana gelecek hakkında bir söz veremem bilmem hayat yine neler yaptıracaktır. Ama ben yaptıklarımdan pişmanım eğer sen o gelecek denen boşluğu benimle doldurmak istersen herzaman yanındayım. derdim. Yani bize atılan topu ona atardım ;) eğer istemezsede zorlamaya gerek yok. Cunku her zorlama geri tepmeye yol açar :D kız Milleti değil mi AMMaN aMMaN :D

Geri