..::Sevgiliniz Yada Nişanliniz Tatile Gitse???? ::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Altın Üye
Reaction score
0
Beyler , bayanlar sevgiliniz Yada Nişanlınız Tatile Gitti Onu Devamlı Arar

Napıyorsun Ne Ediosun Die

Sorarmısınız Yoksa Onun Aramasınımı Beklersiniz:eek:

Ararım ama naptıgını merak ettiğimden kontrol etmek için değil ki ne kadar öğrenebilirimki? Eğer yaptığı bişe varsa zaten haberim bile olmaz iyi oldugunu mutlu oldugunu duymam bana yeter...

Güvendiğim için asla aramam, ben öyle düşünmesem bile o öyle hissedebilir, sadece yüzünü güldürebilecek mutlu edebilecek mesajlar yazabilirim o da rahatsız olmayacagını düşünürsem, sonuçta bu bir tatil ve kafasını dinlemeli değil mi ;)

güven ayrı bir mesele yanlız beni gerçekten seven biri zaten beni bırakıp kendi tatile çıkmaz beraber çıkar mutlu bir tatil geçiririz....

arar sorarım ama güvenmediğim için değil özlediğim için onun sesini duymadan yüzünü görmeden geçen zaman benim için işkence gibidir.

bi insanı ben en fazla 2 kere ararım 3 kere aramam üst üste... ben bı kere arıosam o da benı araması lazım sONra..

hem bi daKKa ya bensiz tatilde işi ne tatilde ne oluyo :p

jiuzhaiGOu' Alıntı:
sizin gibi katıksız abazaların burda ne işi var.gidin hade kendi çöplügünüze

Şimdi yorumun için saol,,,

ama kim abaza,kim değil tartışmak gerekir..

Forumun birinin kızlar sayfasında her gün erkeklerle ilgili konular açan;such as"erkekler nasıl kışkırtılır,erkekler nasıl tavalanır,erkekler nelereden hoşlanır."

kızlarmı.....

Yoksa forumlarada bir bilgiyi araştıran ve bulamayan ,sonrada ulen geçerken bi laf atıyım da gidiyim diyen genç yakışıklı bir erkekmi....(buraları samimiyetimle söyledim)

Yani yukarıdaki abla tamam ben abaza olabilirim ...ama yani bu forumlardaki kızların benden daha az abaza olduğunu da düşünmeyin....

24 saat ararım :pp ßuda onu N kadar sewdiqimi we onsuz yapamıyacaqımı qOsterir :pp =)

Bunaltmamak Lazim Insan Evladini,rahat Birakmak Lazim... Adi üstünde Tatil. Güven Varsa Problem Yok,güven Kalmadiysa Zaten Ilişki Yok.

ne yani şimdiden altyapı mı oluşturuyosun tatile çıksam tek başıma hesabı ben ööle işe gelemem :p

Nişanlıyken gidilebilirde sevgiliyken zor malesef:D

Agrasifim asabiyim yonca.com üyesiyim 670 tane friendsim var ekşisözlük yazarıyım adamın asabını bozma :p

bensis nası tatile gider o kırarım bacaklarını onun doğduuna pişman ederim alla allaaaa yada sorla ii gitti onun intikamını elbet aynı şekilde alırım yaptıı şeyin o saman farkına warır elbet

HeLL_aNq£L' Alıntı:
bensis nası tatile gider o kırarım bacaklarını onun doğduuna pişman ederim alla allaaaa yada sorla ii gitti onun intikamını elbet aynı şekilde alırım yaptıı şeyin o saman farkına warır elbet

alır alır :D valla :Sopa

Tamam sevgiliyken bir türlü gidebilir de, nişanlıyken geçerim karşısına sen naapıyosun derim yani!

Geri