Sevgiliniz saglikli ama hasta :S:S

pasaklı

New member
Reaction score
0
erkek arkadasiniz/kiz arkadasiniz yani sevgilinizin sagligi gayet yerinde fakat
bir gun abisi,kardesi vs. vs. onun size cok hasta oldugunu soyledi..saka yapmak istedi size yada onu ne kadar cok sevdiginizi anlam icin ufak bi oyun oynadi..
bu olaydan sevgilinizin haberi yok..

ona daha cok mu baglanirsiniz yoksa aman nasil olsa gidici en iyisi baskasini bulmak mi dersiniz?

evet boyle bi durumda naparsiniz..:eek:

valla o an tamam destek olurum hayata bağlamaya çalışırım ii nietimle fakat oyun oynadıını öğrendiim anda ayrılırım gelemem öle güvensizliie arkama bile bakmam ..!!

bana eski bi arkadaşım(hoslanıyordum tabi) abisinin yerine gecerek boyle bir oyun oynadı msnde yemedim tabi ama kendini kucuk dusurmustu...

bu olaya gelince eger sevgilimse demekki onu cok sevmişimdir hasta olsa daha fazla sevebilirmiyim tabiki hayır cunku max sevgiyi hissetmişimdir zaten seviyorsam.. ASLA bırakmam ve kimseninde bırakabilecegini sanmıyorum yarı yolda cunku vicdan azabı nedir cok iyi bilirim...

bu olaya gelince eger sevgilimse demekki onu cok sevmişimdir hasta olsa daha fazla sevebilirmiyim tabiki hayır cunku max sevgiyi hissetmişimdir zaten seviyorsam.. ASLA bırakmam ve kimseninde bırakabilecegini sanmıyorum yarı yolda cunku vicdan azabı nedir cok iyi bilirim...[/QUOTE' Alıntı:
katılıyorum bende asla bırakmasdım.......

pasaklım ne dıyım sana bilmiyorum kı :(
buna en ıyı cevabı huseyın verır bence,bu durumu yaşayan biri olarak..

karapapatya' Alıntı:
pasaklım ne dıyım sana bilmiyorum kı :(
buna en ıyı cevabı huseyın verır bence,bu durumu yaşayan biri olarak..
nerelerdesin sen ya
msn ye bi gelsene

aman nasil olsa gidici en iyisi baskasini bulmak ;)

Şaka bi yana üzülürüm... İçerim falan... Sonrada şaka olduğu sölenincede olay çıkar tabi... Kızın haberi warsa onunda yüzüne bakmam bi daha...

Ölüm dediğin nedir ki gülüm... ;)

biriyle hasta olduğu için , vicdan hesabına ilişki yürütmem ona yazıktır bu, seviyorsam durumu beni ilgilendirmez,ben onu seviyorumdur,destek falan fıstık olur ama sevgi bitmişse sırf vicdan için ilişki devam etmez ! destek olurum o ayrı tabi kabul ederse

ayrıca zaten gidici bırakırım diyecek kadar da kansız olamam,öyle birini ellerimle öldürmek isterim.

Kahrımdan ölürdüm heralde sevdiğim in hasta olduğunu öğrensem:( :( :(
nerden açtınız bu konuyu ayarım kaçtı. düşünmesi bi le çoq kötü
HEP SEVDİM SENİ AYRIYIZ BELKİ AMA HALA SEVİYORUM SENİ GÜLÜM

ben bunun değişiğini yaşadım,
ayrıldığım halde ağır bir ameliyat geçirdiğini duydum
sonuna kadar yanında oldum,
tatildeydim,
hergün aradım ailesinden sordum
maddi manevi bir ihtiyacınız varmı diye sordum
tatilden geldim,
hemen hergün ziyarete gittim
düzeldi
ve yollarımız ayrıldı

euehu
nasılsa gidicek diye bende rus ruleti oynarım (doğrumu söledim :p)
tek mermiyi koyarım
denk gelirse hasta denk gelmesse oyun oynadılar ehuehueuh

Sevdiğim insanın herşekilde yanında olurum onu mutlu etmeye çalışırım daha çok bağlanırım ona her konuda yardımcı olurum destek olmaya çalışırım onun için elimden ne gelirse yaparım..insan sevdiği için canını bile verir:(

seven bırakmaz her zaman sevdiğinin yanında
gülerken yanında olacak insan çoktur onlara arkadaş dersin
ama öteki türlü her olayında yanında olana sevdiğim dersin....
sevmenin sorumlulukları vardır...!

Düşman başına gelmesin böle kötü şey eğer gerçekse... Şakaysa şakanında bi sınırı war...:p

mantIkLı dusunup mantIkLı hareket etmek LaZIm yanee benIm kIz arkadasIm cok saqLıkLı meseLa ama Astım hastasI :( kendIsI ne oLursa oLsun ben onu daha cok sevIyorum hasta die onu bIrakIp gIdecek kadar aciz Insan deıLım yanI IsIn IcInde ask warsa zaten IStesenden ben gIbI bIrakamazsIn...

Herşey normalmiş gibi devam ederim.ölecekse bile beraber ölelim.

Geri