Sevgiliniz öpüşme sahnelerinde oynasın mı?

sevgiliniz filmde öpüşecek izin verir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    163
?

Peki filmlerde gördüğümüz insanlar robot mu? onlar da kadın onların da sevgilisi var hatta onlar da anne ve biriyle evli. at gözlüksüz bakın biraz.

Peki sana soruyorum ozaman senin annen böylr bir film veya dizide oynasa ne yaparsın?

Duruma göre değişir
abartmamak şartıyla verilebilir

kariyer önemlidir bence

adamı Geßertirim :mad:

kendisine bırakırım. zaten eğer öpüşürse beni kaybeder.. ki öyle bir sevgili seçmelisin ki dünyaları verseler yinede senden başkasıyla öpüşmeyecek..
Şekil 1/a Kavak Yelleri dizisi :D Aslı ile Deniz gerçekte sevigililer ama Efe abimiz götürüyo her seferinde :D

böle bi şey olacaksa zaten o kız benim sevgilim olamaz

kendisine bırakırım. zaten eğer öpüşürse beni kaybeder.. ki öyle bir sevgili seçmelisin ki dünyaları verseler yinede senden başkasıyla öpüşmeyecek..
Şekil 1/a Kavak Yelleri dizisi :D Aslı ile Deniz gerçekte sevigililer ama Efe abimiz götürüyo her seferinde :D

o filmde zaten herkes birbirinin sevgilisi sadece yaşlılar değiştirmiolar

yav banane be nıye Öbüyo alla alla film bile olsa yinede öpüyo dimi hayatta öptürmem

ben ısımı bılırım baskasıyla rol icabıda olsa opusucek hatuna zaten asık olmam =)

:) :) :) cok ilginç bir anket açıkcası kurtlar vadisinde oynicaksa olur :)

Diyelimki Beren Saatçi (Bihter) sevgiliniz.Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül) Film'de sevgilinizi yaslamış duvara yumuluyor.Sende yan tarafta izliyorsun.

- Ortalığı dağıtırım sevgilimi kaptığım gibi giderim.
- Onu orda bırakır çeker giderim,ilişiğimi keserim.
- Eve dönünce hesabını sorarım.
- Bende aynı sektördeyim normal karşılarım.

Sen o kızın,sana aşık olacak sevgilisi olabilecek kadar dolumusun,birikimlimisin onu taşıyabilecek kadar ona yakınmısın,bırak bu işi evimin kadını ol diyebilecek kadar maddi yönden hatırı sayılır derecedemisin ?

Geri