Sevgili GünLük =)

sevgiLi günLük sınıfta kaLdım Lan...

sen o defterle kalmasssan sasardım :D :durdurun

nese sevgili günlük aksam süper oljk cunku ehuhe annadın sen onu nese su anda bos bos oturmakla birlkte hhde seni yazıorum bir sürü işim var ama simdi yapsam cok erken oljak daha vakti var hepsinn ama pöf canım sıkılıo işte nese yarın da izmire kuzenlermn yanına gidijem bir sevindiler ki duymalısın gelecegimi duyunja bi hafta onlarda misafir olarak kalıjm :D

kib xoxo ii günler
nöö

sevgili günlük; dün össye girdim. ama omu bana girdi ben mi ona pek anlayamadım. gülme hemen. iyi sayılır, fena deildi. inşallah yakında seni bi bil. müh. öğrencisi olarak yazacam.

ayrıca yarın uzun zamandandır aramızın iyi olduğu bi kıza çıkma teklif edecem. zaten biraz ima etmiştim, o da kabul edecem gibisinden mesaj vermişti. şimdi gidebileceğimiz hoş bi cafe arıyorum. cafeden sonra sinemaya beyaz meleği izlemeye gidecez. yeniden gösterime girmiş. sinemada da elini tutarım heralde. neyse görüşürüz lan günlük. kib

sevgili günlük isten geldim .. yorgunum takiliorum iste her zaman ki gibi burda.. !
izin hazirliklarimiz devam edior.. bugün alisverise gitmem gerek .. türkiyede giycem kiyafet yok =(
acaba hangi arkadasimi arasamda benimle alisverise gelse.. nesse sansimi denicem .. tek alisverise gitmekden nefret edeirm .. hos alisveriside sevdigim pek söylenemez ama dedigim gibi izin hazirligi iste.. !!
hade günlük yarin görüsürz kendine cici bak hemi .. ! =P =)

hayır kedicix ben çok mutluyum :biggrin

günlüüükk işimde terfi ettim. gençlik merkezlerine geçtim. ve Müdür ün sağ koluyum artık olleyyy :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

o yerden çıktım ohh bee :biggrin

sevgili günlük;
berbat bi gün daha bitiyor.
hala internetim kesik eski iş yerimden giriyorum nete ne yazık:(
dedem hala komada:( ayrıca hastanede olay cıkardım hareketli bi gündü umarım yarın herşey güzel olucak

Günlük gene bi uykusuz gecenin sabahındayım.Kahvaltı yapcam ama tek sıkılırım sen ne istersin kahvaltıda.sucuklu yumurta olarmı.Acilen ev arkadaşı edinmem lazım.Ev tek başına sıkıcı oluyo :S

sigaram kalmadı sabaha kadar bitirdim hepsini:D

Sevgili günlük ne diyim evde almlayım.Annemlebabam büyükbabam hastede ameiyat olcaktı.Onun kan tahlil sonuçlarını almaya gittiler.Aslında güzel bir gün.Hadi hayırlısı:D

ne biçim bi yaz tatili bu yaaaaaaa

Sevgili günlük yine sıkıcı bir gun benı beklıyor . Neyse ben csye giriyorum hadi ßß :durdurun

sevgili günlük kızdan ayrılalı 2 hafta oldu, yeni biri lazım:mad:

Geri