Sevgili GünLük =)

cünlükçüm şafak 13 :vur

ya bugün kadar berbat gün hayatımda çoktur ama bugün en berbatlarındandı kabul ediyorum daha da berbat günlerim olacak onu da kabul ediyorum
kısaca yaşamak zor geliyor nedense
gözümde mi büyütüyorum anlamadım ki
kimisine de toz pembe gelen dünya bana neden kapkaranlık hiç mi iyi yanı yok

sevgili günlük bu kırmızıkız beni hiç sevmiyor

günlüğüm bir şeyi merak ediyorum

kırmızı ablamız neden yeni yıla girecekmiş gibi geriye doğru sayıyor :)

χ∂αηтє23χ;3309979' Alıntı:
günlüğüm bir şeyi merak ediyorum

kırmızı ablamız neden yeni yıla girecekmiş gibi geriye doğru sayıyor :)

senelik iznime çıkıcam χ∂αηтє23χ ondan böle geri sayım yapıorum.. tatile çıkcamda ..yoruldum :vur

cünlükcüm temislik yeni bitti..çok yoruldum :hhuzgun

günlük bugün harika bi gündü :melek

nese benim uyumam lazım yarında güzel bi gün olcak :melek

cünlükçüm bugün peluşuma gittim. bana patates salatası yaptııı :melek

Sevgili günlük ben yatıyorum iyi geceLer sana =)

günlük bugun sevgilisiz :D 1. ayım doldu :D inanmazsin sen simdi takıldıgım kızlar var ama ciddi olarak düşündügüm sevebilecegim bi kız bulamadim aman diyeceksin kızlar zaten basına bela oluyor biliyorum ama ne edeceksin ben belayı seven bi adamim bela demek ben demek neyse ben okeye takilam biraz kız taklidi yapip kerizlerle makara yapam can sıkıntısına hazir müsteride yokken

Sevgılı Gunluk ...
Askerde 15 ay yata yata calısmayı unutmusum :) Askerden gelelı 45 gun oldu ve ıse basladım ama bacaklarım tutmuyo :D Birde klasık gıyınmekten nefret edıyorum :) Tum patronlara duyulur...:)

Sevgili Günlük Benim İçin Bugunun Sözlerinide Yazayım....

Nerdeysen orda kaL, nerdeysen Görünme ßana, Seni görecek yerLerim agrıyor ßugün ...

aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!

Başka Sularda O Şimdi..Başka Rüzgarlar Arıyor..Başka Yollarda Yürüyor..

sєsLєndim öLümє öLüm duyupta ßєni Seçmєdi ..

Son Olarak İyi Geceler HH :)

Sevgili Günlük;
bu gün yine söverek geçti 5 vakit.Güzelim ağaçlar çatır çatır yanarken ellerindeki şişelerle zevk-i safa sürenlere sövdüm.253.000 şehidin üzerinde dua ederken,anadan üryanlara sövdüm.Bayrağım nazlı nazlı dalgalanırken anıtın yanıbaşında,altında öpüşen anzaklara sövdüm.
Gel sende sövme diyeceğim ama yinede sövme.Örnek ol günlük.Gavurun elindeki one dollar için köpek olanlara sövme,canlarıyla alamadıkları buralarda,paralarıyla almalarına izin verenlere söv.

lem günlük bugün başladım daha çok görüşeceğiz

sevgili günlük bugün nicolasımın filmlerini oturup tekrardan izledim.onu çok seviyorum ya.

cünlükçüm bugün acaip yoruldum :saskin

kurumda kalan kızlardan birini sonunda taksim gençlik merkesine bıraktık.. bırakana kadar da öldük öldük dirildik :vur

Geri