Sevgili GünLük =)

SevgiLi GünLük CaNIM CoK SIKKIN ßunaLim GeLiyor

sevgili günlük

bu ne biçim bir gün yawww

en iyisimi aşkımın yanına gitmek
ben gidiyom bybyyy

cünlükçüm..

haftasonunu dayımlarla ümraniyede geçirdim..çoluk çocuk..ama malesef yarın iş varr :vur

How happy is the blameless vessel's lot?
The world forgetting by the world forgot?
Eternal sunshine of the spotless mind
Each prayer accepted,
Each wish resigned.

Günlüğüm, herşeyi anlatmıyormu?

Sevgili günlük

üni.bitmesine o kadar az kaldı ki bu şehirde çok zor dayanıyorum valla,1 a kaldı yalnız sonra dünyalar benim olack,aşkıma kavuşucam hem, geçsin artık şu günler :vur

sevgili günlük bugün konsere gittik sesim kısıldı =(

sevgili günlük bugünde kendimi aştım bu havada grip olmayı başararak sanırsam guinesse giricem.antibiyotikleri bulamıyorum sevgili günlük nere sakladıysan çıkar boğazlarım şiş :(

SevgiLi GünLük aßicigim :D ßugunde 3 paket Sigara iÇtim ßunaLimdayim GaLißa :S

sevgili günlük koyum da tur at :durdurun:durdurun:durdurun

Ben yakın sen uzak Ya sen yakınlarımda ben Irak .. Masiva bırak track bileklerimden.. Rayhanım iske bezemek eLzem Ben sözümden dönmem..
Aynalarımı çatlattım ben darmadığın tuzla buz oldu içim LAkin ucuz atlattım ben Ya sen terazilerce aLtın yüklenmiş gibisin Sen ah sen bir biLsen
keşke bilselerdi Herkesin tek hakkı var . Ömrü aLtın sepeti sanma Sepete konulan
En sonunda ruhsuz bir cesed olur sonunda Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür..Bu neşenin sonudur elbet derin bi baş ağrısı..Kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası Gün geçer ve dost göçer.. Azdır yandaş sayısı..1 Ocak kışında gözün uzaktan izLer Mayısı..

sevgili günlük :hhdil
bu sabaha karşı tam hackhell den çıkıp yatağa kendimi atacakken kemal abimi gördüm
dedikleri çok manalı olan kemal abimi çok özlemiştim o kadar ki hiç günlükten anlamasam da bu konuya bişeyler de ben saçmaladım
hoşgeldin kemal abim özletme kendini :goz:

Geri