Sevencloves sadece şaka yapmak istemiştim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YoUcAnCall911' Alıntı:
Sevencloves u cok severım benım selamımı soyle... Bekliyormus de...

Bir daha da azıcık da olsa akıllı ol. Yaptıgın hareketlerın sonuclarını dusun de ondan sonra dene!!! Ickılı olman mazaret degıl! Can bu baska seye benzemez...

ABIM HOSGELDIN BURAYA VALLA BU AVATARI NASIL OZLEDIM YAW :D
GELDIGINE COK SEVINDIM

geçmiş olsun seven ime seviyorus seni özletme

bu ne yaa sabah sabah ikinci kötü haber alıyorum.:(geçmiş olsun kardeşim..

Gecmiş olsun..acil şifalar sevencloves..

acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza döner :(
Allah daha beterini vermesin :(

GeçMiş Olsun Seven Kardeş..!
Acil ŞifaLar..!:(

:( :( acil şifalar üstad.geçmiş olsun...

başlıgı biraz geç gördüm :( seven apime çok çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum...

ya biraz akılı olun bu tip şakamı olurmuş selam söyle çok geçmiş olsun.

evet arkadaşlar teker teker bu yazdıklarınızı sevenclovese kardeşimize iletiyorum...şu an durumu ii...kolunda kalıcı herhangi bişey kalmayacak...en geç 30 gün sonra alcıları açılacakmış..Durumu gerçekten çok ii ama hemşireler bu durumdan biraz rahatsız:p...
herneyse arkadaşlar..ben baştada söledim seveni düşürmek gibi niyetim yoktu..düşecegi yada sendeleyecegi bile aklıma gelmezdi..ama oldu işte....Sonuçta sevencloves benim herhangi bir suçum olmadıgını kendisi de söledi..Lütfen artık acun öle olmaz falan türü laflar etmeyin.Zaten aklıma geldikçe kötü oluyorum.

Seven affeti mi seni? Ancak Seven dostum affettiyse ben de affederim!

acun naptın olm böyle allahtan sadece kolu yaralanmış bir arkadaşım da düşmüştü omurgasında sorun oluştu...allah korudu sevenclovesu...sevencloves kardeşime geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir;)

acun bak seven abime çok çok geçmiş olsun dileklerimi ilet.walla çok üzüldüm.sanada teessüflerimi belitiyorm.nese Seven abim herkesi sever.bu yüzden senide sevdiği için bişey dememiş.nese bari bizde kapayalım.ama geçmiş olsun dileklerimi ilet

acun bosuna aglayıp sızlama
basa gelcek varmıs gelmıs sebebı sen olması durumu daha ıyı yada kotu etmez
olması gereklıydı oldu

ıckının zararları ıle ılgılı kısa bı konusma yapacam

2 saatlık dınleın :D

Acil şifalar diliyorum... Valla üzüldüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri