Sevdim bu bakanı

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631043-siyaset-politika-serbest-kursu-bolum-kurallari.html

Arkadaşlar öncelikle kullandığınız kelimelere ve seviyenize dikkat ederek yorumlar yapmanızı rica
ediyorum sonrasında kişilere lütfen isimleriyle hitap edelim rizeli tayyip tuncelili kemal diye lakaplar takılarak değil.

Kişiler isimleri ile çağrılır oturdukları şehirlerle ve doğdukları şehirler isimlerinin başlarına konularak çağrılmazlar !

Kemal kılıçdaroğlu veya Tayyip erdoğan veya Kemal bey Tayyip bey veya
başlarına ( isterseniz ) ( Sayın kelimesini bir saygı ifadesi olduğu için) kullanarak hitap edelim iyi forumlar dilerim.

sayın kılıçdaroğlu bugünde hepsinin aağzının payını verdi tebrik ediyorum
bu konudaki hatasıda normaldir yüzlerce doğruları var bir hatadan birşey olmaz

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/631043-siyaset-politika-serbest-kursu-bolum-kurallari.html

Arkadaşlar öncelikle kullandığınız kelimelere ve seviyenize dikkat ederek yorumlar yapmanızı rica
ediyorum sonrasında kişilere lütfen isimleriyle hitap edelim rizeli tayyip tuncelili kemal diye lakaplar takılarak değil.

Kişiler isimleri ile çağrılır oturdukları şehirlerle ve doğdukları şehirler isimlerinin başlarına konularak çağrılmazlar !

Kemal kılıçdaroğlu veya Tayyip erdoğan veya Kemal bey Tayyip bey veya
başlarına ( isterseniz ) ( Sayın kelimesini bir saygı ifadesi olduğu için) kullanarak hitap edelim iyi forumlar dilerim.

Ne kadar komik bir durum dimi

kemal Kılıçdaroğlunun bir bakana İngiliz Mehmet dediği nir tartışmada biz Tuncelili demek hakaret mi değil mi yi tartışıyoruz

Ayrıca herkes memeleketiyle övünür adanalı demek kayserili demek veya Tuncelili demek ne den hakaret olsun

yine birileri birşeyler icat etmeye çaılşmasın

kemal Kılıçdaroğlunun bir bakana İngiliz Mehmet dediği nir tartışmada biz Tuncelili demek hakaret mi değil mi yi tartışıyoruz

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

işte yurdum insanı böyle bir şey

Ayrıca herkes memeleketiyle övünür adanalı demek kayserili demek veya Tuncelili demek ne den hakaret olsun

yine birileri birşeyler icat etmeye çaılşmasın

Demogojiyi acitasyonu bırak herkesin bildiği bir şeyi neden vurguluyorsun onu söyle .

Tuncellili olduğunu bilmeyen yok peki bu nun neresinde bir gariplik var onu söyle gariplik yoksa neden Tuncelilli diyerek ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun?

Tuncelide ne var başka yerde olmayan devamlı vurguluyorsun, varsa bir bildiğin aydınlat bizi yoksa ortalığı karıştırma niçin Tuncelili olduğunu devamlı vurguluyorsun bunu açıkla...

herkesin bilmediği bir şeyi söylüyor olsan ammenna mesela ermeni fettullah, sebatay menderes ,hain torunu arınç gibi.

boş beleş mesaj yazacağına neden böyle bir yola başvurduğunu açıkla haklı bir tarafın varsa sorun olmaz ama bundan kaçınırsan bunun altında art niyet aranması kadar doğal bir şey olmadığınıda kabullenmelisin ...

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

işte yurdum insanı böyle bir şey

yaaaa işte tam yurdum insanlık bir durum dediğin gibi

Kemal Kılıçdaroğlunun İngiliz mehmet dediği bir konuda biz Tuncelili kemal denir mi denmez mizi tartışıyoruz

Bu konuyu da hackhell in yurdum insanı konularına eklemek lazım :)

yaaaa işte tam yurdum insanlık bir durum dediğin gibi

Kemal Kılıçdaroğlunun İngiliz mehmet dediği bir konuda biz Tuncelili kemal denir mi denmez mizi tartışıyoruz

Bu konuyu da hackhell in yurdum insanı konularına eklemek lazım :)

İmzaaaaa......

gerçekten komik bir durum

€lyesa;4763376' Alıntı:
Senin bu konuda bilgin yok diye beni neden iftira atmakla itham ediyorsun.

Evet yine sölüyorum. Kılıçdaroğlu SSK genel müdürü iken kuruma nekadar akrabası ve nekadar pkk lı varsa doldur du.

ayrıca bu bilgiiyi veren kaynakların başında 28 Şubat döenminde TSK bünyesinde

daha çok dindarları fişlemek amacıyla kurulan Batı Çalışma Gurubu (BÇG) geliyor.

Hoş BÇG unun raporları ortaya çıkmadan öncede biliyorduk bu gerçeği ama sırf siz inanasınız diye

Askeri kaynaklara dayandırıyorum.Herhalde buna yalan diyemezsiniz :)

Yani askeriye bile dayanamamış Kemal kılıçdaroğlu pkkl lıları kuruma doldurdumasına ve bu

durumu fişlemek zorunda kalmış.

BÇG nin Kemal beyin in pkk lıları devlet kurumlarına doldurduğuna ilişkin raporları basına

yansıdı. Bu bilgi günlerce medyada yer aldı. Madem öyle kemal bey gidip mahkemeye verseydi bana

iftira atıyorlar diye. Yalan sa iyide tazminat kazanırdı fena mı olurdu

daha senin öğreneceğin çokkkk şey var. hadi bakim git dersine çalış :)

SON BİR BİLGİ DAHA: SSK KEMAL BEY GENEL MÜDÜR OLANA KADAR TEK KURUŞ BORCU OLMAYAN BİR KURUMDU.

KEMAL BEYİN GÖREVE GELDİĞİ İLK YILDAN İTİBAREN KURUM ZARAR ETMEYE BAŞLADI.7.YILIN SONUN DA TÜRKİYENİN EN FAZLA ZARAR EDEN KURUMU OLDU.

NEDEN ACABA?(bu da sana ev ödevim olsun.:) )

Al işte bi bilmiş daha.Bu konunun hala yargıda olduğunu bilmeden sallayan biri.Fakat biraz araştırsa neyin ne olduğunu anlıyacak...Veya bildiği halde bile bile yalan söylüyecek...
İşkembe-i kübra dan atıpta millete ev ödevi vereceğine;öncelikle senin bayaa bir çalışıp sınıfını geçmen lazım...

Yazıklar olsun o bakana.Bu hükümetin bütün çocukları,kuzenleri ,bilmem ne zevatları zengin oldu da,Bu bakanın ablası fakir mi kaldı? Hükümeti derhal,bakanın ablasına bir gemicik ayarlaması için göreve çağırıyorum.....

Al işte bi bilmiş daha.Bu konunun hala yargıda olduğunu bilmeden sallayan biri.Fakat biraz araştırsa neyin ne olduğunu anlıyacak...Veya bildiği halde bile bile yalan söylüyecek...
İşkembe-i kübra dan atıpta millete ev ödevi vereceğine;öncelikle senin bayaa bir çalışıp sınıfını geçmen lazım...

aymı ev ödevini sana da veriyorum.asıl işkembeden sallayan sensin

baak linkinide veriyorım oku okuda belki bir şeyler kaparsın.

demek hala mahkeme devam ediyor öylemi. ama iyi oku . bir okumada anlamayabilirisn

http://www.hackhell.com/serbest-kur...ak-var-mi-sayin-kilicdaroglu.html#post4764664

€lyesa;4764670' Alıntı:
aymı ev ödevini sana da veriyorum.asıl işkembeden sallayan sensin

baak linkinide veriyorım oku okuda belki bir şeyler kaparsın.

demek hala mahkeme devam ediyor öylemi. ama iyi oku . bir okumada anlamayabilirisn

http://www.hackhell.com/serbest-kur...ak-var-mi-sayin-kilicdaroglu.html#post4764664

Zaten konunun haber tarafı da buydu. İrticacı avına çıkan BÇG Kılıçdaroğlu'nu bile fişlemişti.

Pkk lıları işe aldı iftirası ile bu yazının ne alakası var akıl küpü...Tutarlı ol .O yazıyı iyi oku anlamaya çalış .Kendi kafana göre bi şey bulmuşsun attığın bütün iftiraları bu yazıya ilişkilendiriyorsun.Milleti kandırma.Önce ne anlatmaya çalıştığını anla,sonra iddialarını sırala.Daldan dala atlama akıl küpü!!!Ve hala sınıfı geçemedin!!!!!

Arkadaşlar birbirmize lütfen ödev vermeyelim. İnsan beynininde bir kapasitesi var. Aslında yokta bazı arkadaşlar konularda Yandaşlarının dediklerini kopyala yapıştır yapacak kadar yetişmiş. Zorlamanın manası yok olmuyorsa olmuyor. Onlar düşünemez ve olanı göremez. ANCA COPY PASTE.

Bide bu Kılıçdaroğlu nun yüzü böyle cevaplarda kızarmaz. Kızarsada anlaşılmaz.
7 sinde neyse 70 inde de odur. Beyazlayacağı gün iftiraları bırakıp adam akıllı siyaset yapacağı gündür.

Akp Chp Mhp farketmez nerde görev aldığı. Önemli olan dürüst olması.

131b.jpg

BU sefer Kemal Kılıçdaroğlu haksız... Ya da şöyle söyleyeyim:

Bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu, muhatabından okkalı bir yanıt alarak mahcup oldu...

Kendisinden hiç beklemezdim ama Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öyle bir yanıt vermiş ki Kılıçdaroğlu’na...

“Budur... İşte budur” dedim...

Efendim, olay şu:
Kemal Kılıçdaroğlu memleketin bir köşesinde konuşurken, “Unakıtan’dan sonra göreve gelen bir bakan var: İngiliz Mehmet... İngiliz Mehmet’in kız kardeşi de yeşil kartlı... Peki biz sormayacak mıyız İngiliz Mehmet’e, ‘bu ne tablo’ demeyecek miyiz?” diye bir suçlama atmış ortaya...

Gözler kısılıp bakılmış Mehmet Şimşek’e... O da ne?

Maliye Bakanı’ndan acayip şık bir yanıt:

“İngiliz Mehmet değilim ben... Batman’ın Gercüş İlçesi Arıca Köyü doğumlu, Hasan oğlu Mehmet Şimşek’im... Benim ablam, yıllar önce eşini kaybetmiş, halen kızının yanında Batman’da yaşayan ve yaşlılık maaşı dışında bir geliri olmayan 68 yaşında bir Türk vatandaşıdır. Bir bakanın kız kardeşi de yeşil karta muhtaç düzeyde fakir olabilir. Bizde Bakan olunca akrabalar zengin olmaz”.

İşte budur...

Demek ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısında acze düşmek, doğa kuralı değilmiş...

Ortada gocunacak bir şey yoksa, çıkıp aslan gibi yanıtınızı verip, Kılıçdaroğlu’nu mahcup edebilirmişsiniz...

sende bir yerine kına yakarmışın evet ablası belki değil ama kim kimleri ucsuz servetlerde bunların AKP Lİ olupta fakir olan varmı

Geri