sevdiğine ilk görüşmende ne verirsin???

sevdiğine ilk görüşmende ne verirsin???

• Kullanılan toplam oy
    82

sanane15

New member
Reaction score
0
sevdiğine ilk görüşmende ne verirsin???:saskin

wala ben bise vermem ne wercem önce cıkmaya başlayalım öle....

bi kız olarak bana ilk buluşmada hediye getiren kişiyle ben asla sevgili falan olmam... ve bana asla çiçek almasın uyuz oluyorum.en nefret ettiğim şeydir. :p

bi kız olarak bana ilk buluşmada hediye getiren kişiyle ben asla sevgili falan olmam... ve bana asla çiçek almasın uyuz oluyorum.en nefret ettiğim şeydir. :p

sen nası bi sevgili istersin peki? başka bişey istiyorsun anladığım kadarıyla
ya dayak istiyosunn ya başka bişey

Ne hediyesi ya ßenim varlığım yetmiyo mu ? ;)

açtırma kutuyu söyletme kötüyüü:)))

bu soruyu çoğu sevgili olarak anlamıştır diye düşünüom sevdiğimle ilk görüşmemde ne götürebilirim ki soruya bak çıkmadığım kıza ne hediyesi götürcem ancak sahilde çingene çok ısrar ederse sevgilim olmadığını anlatamassam bi çiçek tutuştururum eline:)

sen nası bi sevgili istersin peki? başka bişey istiyorsun anladığım kadarıyla
ya dayak istiyosunn ya başka bişey

bu kabalığını beni tanımamış olmana veriyorum :goz: ama ben şöyle düşünüyorum ilk görüşmede bana hediye alması beni parasıyla etkilemeye çalıştığını düşündürür ve bu hiç hoş değil... çiçek konusuna gelince, sevmek zorunda mıyım_??

sevgiline demiyor zaten sevdiğine diyor

bence sadece kalbini vermeyi dene bi kızın asla greddemeyeceği tek şey...

Eğer sevdiğimse zaten kalbimi ona çoktan vermişimdir. Ne yaparsa yapsın yanında olacağım biridir. Sevdiğimide bildiğine göre anlamı onun için büyük olacak, ama para ile beni etkilemeye çalışıyo dedirtmeyecek kadarda basit olacak bir hediye götürmeyi isterim. :melek

Geri