Sevdiğin kızın düğününe gidermiydin..?

Sevdiğin kız başkasıyla evleniyor napardın düğününe ?

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
aynısı pek yakın zamanda bnim başıma geliyo :( 4 yıl sözlü olduğum kızla saçma bi nedenle ayrıldık.hala bni seviyo bnde onu.ama öyle şeyler oldu ki bir araya gelmemiz imkansız.yaklaşık 1 yıldırda ayrıyız.önümüzdeki yılda düğünü varmış.sevmediği bi adamla evlendirceklermiş. gidip uzaktan da olsa onu görürdüm herhalde.

Üzüldüm abi yaw gerçekten çok kötü bi durum :(,

Bu bi kere başıma gelmişti ayrıldıgım kız arkadasım evlenmişti ama biz anlaşarak ayrılmıştık herhangi bişey kalmamıstı aramızda düğününe davetliydim ama gitmedim.

Sevdiğim kişi evlense ne yaparım gidermiyim gitmezmiyim yada bi nane yermiyim hiç bilmiyorum.Allah kimsenin başına vermesin bole bişeyi

bızım yaklasık 2 senelık bı ılıskımız var sevgılımle o kadar cok sevıyoruzkı bırbırmızı eger kı bu duygusal bag arasında hasbelkader bır bısey halellense bırak onun dugunune gıdıp gıtmemeyı bır daha hıc bır yere gıdemeyecek hale sokardım kendımı :) ama boyle bısey ımkansız onun ıcınde benım ıcınde anca olum olması lazım yınede buyuk konusmıyım:)

sevdiğin kız başkasıyla evlenirse yaşamak kimin umurunda

önce düğüne giderim, sonra ordakilerin alayına giderim :)

Bu akşam evlenen bu güzel gelin bir zamanlar bana sevgilim derdi,yanaktan bir defa öptür dedikce düğünde nikahta öpersin derdi,parcamı calardım silahima tek kursun oda benim kafama varsın mutlu olsun illlakkiiii

asla gitmezdim.Olan olmuş ne işim var düğününde

benim sevdiğim kızda 5 gün sonra evleniyor ama o beni sevmiyor sadece acıyor

Geri