Sevdiğim Hackhell ve Sevmediğim Hackhell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş hata yapmış olabilir konuyu yanlış yere açmakla bu banlanmasını gerektirecek bir durum değil Reactor da hassasiyetleri göz önünde bulundurarak konuyu taşımış doğru bir karar vermiş.

Güzel ve seviyeli bir tartışma olmuş.
Hiç hakaret yok. Tahrik olmayınca tecziyeye de gerek kalmıyor.

FoFeR' Alıntı:
Senin Burada KimiLeri oLarak İfade Ettiğin İnsanLar Bu ÜLkenin Çok Büyük Bir Kısmını oLuşturuyor. Sana Komik GeLen, KimiLerine DahiL oLduğum Beni Çok Rahatsız ve Rencide Etti. DüşünceLerinde Özgürsün, Ama YazıkLarında Karşı Düşünceye Sahip OLan İnsanLarı Düşünmek Zorundasın. SaygıLar...

O kimilerinin Türkiye'nin büyük bir kısmı olduğuna güvenme. Rencide olup olmamak düşüncelerinin esneme kabiliyeti ile alakalı. Ama rahatsız olacaksın. O banlatma propagandan sonrası beni banlarlarsa yarın bir başkası seni rahatsız edecektir. Merak etme. Yemek yerken bile hangi elini kullanacağını dine soran adamın devri dolmuştur ve güncel,"modern", insana dair her konu karşısında rahatsızlığı bitmez.

crazyboy_9999' Alıntı:
senin açmış olduğun konu bir islam ve insan konusudur arkadaşım
sen uygulamayabilirsin ama uygulayanlar vardır ve hadisleride açıp bakarsan neyin ne olduğunu gayet iyi şekilde göreceksin
buşekilde bir özgürlük kavramına katılmıyorum forumda nasıl ki birisine küfretmek yasaksa ben de bunu dinime karşı bir sataşma ve küfür olarak algılıyorum kural ihlali olarak algılıyorum.
sen uygulamamakta serbestsin kimse sana bunu zorla yapacaksın diye birşey söylemedi
allahada inanmak zorunda değilsin ama inananlara saygı göstermek zorundasın.
nasılki ben senin ailen hakkında ileri geri konuşsam senin hoşuna gitmeyecekse sen de benim ailemden de yakın olan örnek aldığım kişi olan peygamberim peygamberimin öğretileri hakkında alaya alıcı sözler söyleyemezsin +18 gibi bir bölüme bunları koyamazsın
bu forumun admini olsam seni sınırsız banlamıştım sen bu durumuna yat kalk şükret.....
ve bu arkadaşın banlanmasını istiyorum.

Açtığım konunun İslam ve insan konulu olduğunu hatırlatmana sevindim. Bunları uygulayanlar kadar uygulamayanlar olduğu doğrudur. Zaten konu bunu uygulayanlar değil uygulanması için çalışanlara tepki olarak yazılmıştır. Tavrım özgürlükçüdür, isteyenin istediği uzvuyla yemek yemesinin bile tartışıldığı ve hatta devletin bir kurumu tarafından popülerize edildiği bir toplumun demokratik temelleri ile ilgili ciddi endişe duyarım.
Küfretme konusuna gelince mesajları dikkatle oku, konunun +18 Geyik bölümüne konulması dışında ne İslama ne de böyle yemek yiyen insanlara hakaret olarak algılanacak (ki bunu yapmam da bir tavırdır. Hakaret amacı taşımadığını belirttim) bir yer yoktur. Dikkatli oku, sonra karar ver. Dolayısıyla inananlara saygı göstermelisin eleştirin bağlamsızdır. Benim aileme küfretme meselesine gelince bağlamsız örnek, hem küfredersen galiba sen banlanırsın. Sınırsız banlama ihtimaline gelince (buranın admini olsaydın) belki de bu fevriliğin ve dikkatli okumadan cevap yazma tezcanlılığın yüzünden seni buraya admin yapmıyorlardır. Bir de böyle düşün. Ayrıca böyle zamanlar, konulara, kişilere, durumlara kişinin gösterdiği tepkinin ne olduğunun iyi bir testi ve belki de o bol yıldızlı mod sıfatının yeniden değerlendirilmesini sağlar (Sen modsun, tarafsız ol. Sakin ol. Dikkatli oku. İnananlara en ufak bir düşünce değil hakaret bulursan beni banla, yoksa sallama)

pointır' Alıntı:
3-Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller
kullanmak, her türlü taciz edici yazı forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır.

7-Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber
verilmeksizin silinecek ve mesajı atanlar ceza alıcaktır. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır.

9-Siyasal ve dini konuların konuşulmasına Hackhell yönetimi sıcak bakmamaktadır. Bu tür konular, çok ciddi fikir çatışmalarına tatsızlıklara açık konular oldukları için üyeler arasında büyük gerginlikler oluşturmaktadır

3 ve 7. maddeleri yaptığım açıklamalardan anlaşılabileceği gibi muhatap bile almam. 9. maddeye gelince şöyle uzun uzadıya geçmişe değil, 1 hafta geriye git. "Namaz kılmamanın cezası" ve "12 Eylülün asıl mağduru sağcılar" konulu iyice pervasızlaşan aşırı marjinal dini ve milliyetçi söylemler bu sayfalarda hiç tepki görmeden misler gibi yer buluyor. Tersi de olacak. Bugün benden yarın bir başkasından. İzin verilmiyorsa bu kuralsa sonuna kadar bana izin verilmesin, ama bu mesajlara da izin verilmesin. Tavrım demokratiktir ve ülkemin demokrasisine ve farklılıkların ifadesine dayanan Batılı projesine karşı tehdit olarak gördüğüm aşırı dinci ve milliyetçi yaklaşımlara karşı bu naçizane, basit, ama en azından başkalarının da olduğunu hatırlatan mücadelem, bana muhtaç olduğum kuvvetin damarlarımdaki asil kanda olduğunu bildiren Atatürk'ün izindedir.

mhmtmal' Alıntı:
Yemek yerken bile hangi elini kullanacağını dine soran adamın devri dolmuştur ve güncel,"modern", insana dair her konu karşısında rahatsızlığı bitmez.
Önceki Mesajımda Gayet Açık Bir ŞekiLde BeLirttim Ama AnLayamamışsın. Sen İstediğin ELinLe Yemek YiyebiLirsin. İstersen Kaşığı Ayak ParmakLarınLa Tut Beni İLgiLendirmiyor. Peygamberimizin Sünnetidir Sağ EL İLe Yemek yEMEK. Sağ ELinLe Yersen Sevap İşLemiş OLuRSUn. SoL ELinLe Yediğinde Günah İşLemiş OLmazsın. Sünneti Yerine GetirmekLe YükümLü DeğiLiz Ama UyguLarsan Sevab Kazanırsın. 2x2=4 OKE...

Öncelikle konuyu açtığı yer açısından yanlış olduğunda hem fikirim....
Benim Önemsediğim Bölüm Alttaki Paragraf...

Kendi dilim döndüğünce düşüncelerimi ve inançlarımı paylaşmamı sağlayan bu forumdan aldığım zevk bir de gözlemimle birleşti. Bu da aşırı marjinal İslami ve milliyetçi söylemlerin forum sayfalarında kendine rahatça yer bulması ama bu söylemlerin gizlediği ve gizleyebileceği tehlikelere işaret eden bir tür mücadeleci mesajların hemen kapatılması.

Şayet yukarıdaki paragraf doğruysa yönetimin ve mod arkadaşların kendisini biraz sorgulaması gerektiğini düşünüyorum...

Konu şayet kapalıysa (tahminim öyle) bir an önce doğru yere taşınmalı ve açılmalıdır...
Naçizane fikrim; bu konu açılmazsa arkadaşın söylediği paragraf hep aklımda kalacak ve doğru olduğuna inanmaya başlayacağım...

Gerçi sen neye inanmak istiyorsan ona inan diyecek arkadaşlar çıkacaktır...
Ama benim derdim konunun nereye açıldığı, feveran msj yazdın,banla şunu,dinimizde böyle,sünnet,ben olsam şöyle yapardım değil yukarıda ki paragraftır...

dün açıkçası o konuya girdiğimde bölümüne hiç dikkat etmemiştim

ama +18 geyik bölümüne giren birisi ne bekler
emin ol ki üzerinde tartışılacak bir konu beklemez
belki günün stresinden bi nebze olsun kurtulmak için
ve de biraz hoş vakit geçirmek için giriyordur

bu tür konuları güncel belki de her telden gibi bölümlere açmanın daha doğru olacağı kanısındaym.

Yemek yerken bile hangi elini kullanacağını dine soran adamın devri dolmuştur ve güncel,"modern", insana dair her konu karşısında rahatsızlığı bitmez

bu ne demek oluyor şimdi?? ne adamından bahsediyon nasıl bir devir o senin kafandaki? haşa sana mı sorulacaktı? veya nereye, kime haa... kafandakileri bir dök bakim ne modernliğinden bahsediyorsun.... işine bak aslanım dinimizi alay konusu haline getirme..
fofer de sağ elle yemenin ne demek olduğunu gayet açık bir dille izah etmiş
birde burası sıyaset meydanı degil konuyu sapıtma...

Ey insan( Sana dost yada Kardeş demeye dilim varmıyor)
Öylesine Kutlu bir insanın hayatını,yaptıklarını taklit ederel cennet kapısına ulaşmak kadar Şerefli birşey yokken şu dünyada Senin kalkıpta böylesine ciddi bir konuyu böylesine alay ederek açman beni üzdü.Aslında suç sende değil sen ve senin gibi birçok (Hayallerdeki) Laiklik hastalığı ile çürüyen insanların böylesine harika bir dini karalayan insanlarda ki onların öğrencisi olmuşsunuz.
İlk yazında bahsettiğin takke takıp,5vakit abdest alıp,Gül kokuları sürünüpte ibadet etmek yerine her tarafımızı dövmelerle kaplayıp,gün boyunca içsek ve Her gece farklı kadınlarla cinsel ilişkiye girseydik siz bize böyle terbiyesizce yaklaşmaz bizi severdiniz.Senin içinde yaşadığın hayali demokratik bu ülkede bu şekilde davranmasaydık belkide gerçektende bize buranın demokratik bir ülke olduğunu yuttururdunuz.Şimdide kalkıp bizim Tapındıklarımızlamı alay ediyorsunuz?Sen ve Senin gibi birçok ATATÜRKE ALLAH GİBİ TAPANLARdan değiliz,olmayacaz,ve sünnet olmasından dolayı SAĞ elle yemek yiyeceğiz.Reactor un gözlerinden öper Tüm Müslim kardeşlerime sonsuz saygı ve sevgilerimle.Hayırlı geceler
(Haa bu arada Mantığıyla Beyniyle düşünebilen herkez Moder İslam diye bişey olmadığını olamayacağınıda anlar.Rabb demişya "Ne az Düşünüyorsunuz")

.:CHECHEN sen benim gözümde

bir kız varya hani cin cıkaracam diye öldürülen.

işte o cinayeti işeleyen adamla kafa yapın bir.

laiklik hastalıgı ile çürüyen derken.!!!! senin gibi embesil ruhlu olmakdan cok daha iyidir,

laiklik hep olacak ama onun altında laikliği savunanlar değil sizin gibiler çürüyecek.

bunun altında ebediyen ezileceksiniz aynen şimdi oldugu gibi

Konu ''yanlışlıkla'' o bölüme açmamış bu arkadaşımız. Yine açsam o bölüme açarım diyor dikkat ettiyseniz.

react0r konuyu kapamış. Konuyu uygun bölümde açsa kapatmazdım diyor. Şuan da neyi tartışıyosunuz? Adamın konusu orda kapanmış burda açılmış gibi olmuş, direk buraya taşınmış yani.. Uygun bölümde açarsa konunun içeriğini orda tartışırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri