Sevdİgİnİz Kizi Elde Tutmanin Yollari

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
Sevdİgİnİz Kizi Elde Tutmanin Yollari Nelerdİr Arkadaslar Yazinda Uygulayalim :p

sevdiğin kızı kaybetmek istemiyosan yalan konuşma,değer ver,onun için çaba sarfet..bunlar yeterde artar bile bence.

sevdıgıne deger ver saygı duy durust ol yapmacık olma ne blım daha aklıma gelmeyen bı cok sey :goz:

kıza göre değişir bu ama..sevgini.. ilgini.. samimiyetini göstereceksin..herzaman yanında olduğunu hissettireceksin..yani o senin gözlerinden önce yüreğini görecek..ona aşık olacak..sonraa..sonrası kendiliğinden gelir...
hiç bir yürek kendisine samimiyetle sevgiyle açılmış bir yüreğe hayır diyemez...

Çok Teşekkür Ederim Bunlar Ne Kadar Bilindik Şeyler Olsada İnsan Sevince "Acaba Onun İçinde Bunlar Geçerlimi "Diye Düşünüyo Ama Sizlerden Duydugum İçin Gerçekten Bunlar İnsandan İnsana Degişmeyen Şeyler Olduguna İnandım

sevdigin kızı kaybetmek istemıyosan sevgini gostermen on sart bunu yapasan belki bişeyler olur:D

bazen herşey hikaye olabiliyor ...

sen istediğini yap karşındakinin içinden sendeki duygular geçmiyorsa yalan olman an meselesidir !.. :D

ama gene de tabi dürüst ol .. saygılı ol ... değer verdiğini göster .. herşeyden önce kro olma :D

kimse yanlış anlamasın ama bunların hiç biri olmasın .. az biraz tipin olsnn ..

yada hiç bişey olmasın para + araban olsun yeterlidir !.. :D fakat bu kızlar bir peynir cinsiyle bağdatştırdığımız kız türüdür :D

şu durumda var şimdi:
seni bırakıp gitmekle tehdit ediyorsa şutlanmayı haketmiştir

arkadaşlar gerekenleri söylemişler aslında

onların dışında ne yapılır diyorsan
biraz teknik taktik çalışman lazım :)

sana aptalca gelen şeyleri yapmaktan bile çekinme
seni seviyorum cümlesinden tut, aşk böceğimsin gibi cümlelere kadar,malesef kurman gerekli)

bir de kısa ama çok önemli bir tavsiye:
sevdiğin kız yanındayken, başka kızlara bakma
bak tabi bakıcaksın, erkek adam bakar ama kız kıskanabilir sinirlenebilir,atara bile kalakabilir tepkisinin ne olacağını bilemediğimden tavsiyem bakışları 1 saniye ile sınırlandırmandır :goz:

edit: arfy nin sözüne kanıp kroluğu falan dert etme
bugüne kadar nerde çok güzel kız gördüysem yanında bir kro vardı
(kro yoksa maymun var yalan mı?)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2217671' Alıntı:
ş
edit: arfy nin sözüne kanıp kroluğu falan dert etme
bugüne kadar nerde çok güzel kız gördüysem yanında bir kro vardı
(kro yoksa maymun var yalan mı?)

dediğine sonuna kadar katılyıorum

ama ;

la höööyyt :D olum sırf kız için kro olcağıma ip*e olmayı tercih ederim :D

bende çok sevdim sevgimi gösterdim her seyi yaptım aklınıza gelebilicek herseyi ama şutlandm :D bu kadar ilgi görsem bnmde bi yerim kalkardı o yüzden o kıza çok yogun bi ilgi göster ondan sonra birden o ilgiyi kes görceksn o snn pesnden koscak sonra istedgn gbi davran hiç bi yere gtmes :D

bende çok sevdim sevgimi gösterdim her seyi yaptım aklınıza gelebilicek herseyi ama şutlandm :D bu kadar ilgi görsem bnmde bi yerim kalkardı o yüzden o kıza çok yogun bi ilgi göster ondan sonra birden o ilgiyi kes görceksn o snn pesnden koscak sonra istedgn gbi davran hiç bi yere gtmes :D

son 1.5 senedir böyle yapıyorum :D

kesinlikle katılıyorum :D

anket acsak 50 tane oy atardım:D

kaçan kovalanır hesabı...

kızlar bırbırının aynısı degılkı arkadas bırı agır sever bırı gevşek adam sever....

anlatabildiklerin karsındakinin anlaya bildiği kadardır...
kanqa karsındakı kıymetını bılecek yoksa salllllaaaaaaaa...

taktik iyi ama risk yüksek :D

Hiç uğraşma dostum.Nasıl olsa 1 gün gelecek bitecek o ilişki.Hele seni tehdit ettiyse hiç tutma onu.Bas tekmeyi "direct"(Test edildi onaylandı gayet işe yarıyor) :D

kızla tanışırken kendin ol seni beğenirse devam eder sonradan sıkıntıya girmezsin onu elde tutmak için kendin olman yeterlidir

Geri