sesli & görüntülü chat (asp)

eyvallah kardes emegine saglik bu script guzel fikirler verdi bana :)

Rapidden dosya indirmeyi bilmeyenler ilgili bölümlerden öğrenip gelsinler. Link sağlam, şimdi indirdim.

ya iide nasıL kurulacak bu acıl bı yardım plsss

yanıt

evet güzel bi paylaşım yapmışım demekki buralara kadar gelmiş :) Arkadaşlar ben anlatayım size arkadaşım tam olarakta bilmiyor hiper host falan filan demişler bi sürü saçmalık geçmiş konuda bakın panel 1 panel 2 ve panel 3 3 üde voice4web tabanlı sesli chat sistemleri yönetmek amacıyla benim tarafımdan yazılmıştır. değişik adlar altında değişik sürümler altında üretilmiştir. Panel 2 de ciddi bir güvenlik açığı vardır panel 3 te ise güvenlik açığı aksine access veri tabanından kaynaklanan bir tür aşırı yavaşlık mevcuttur en sorunsuz olarak panel 1 işinize yarıyacaktır ondada Şuan bizim ulaştığımız yerlerden cok daha aşağı özellikler mevcuttur...

Eğer daha detaylı bilgi isterseniz [email protected] ekleyin bildirin yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

yaf haksızlık etmeyin yayınlayan arkadasa link calısıyor benim işime yaramaz ama lin calısıyorrrrr))))

bybocek' Alıntı:
evet güzel bi paylaşım yapmışım demekki buralara kadar gelmiş :) Arkadaşlar ben anlatayım size arkadaşım tam olarakta bilmiyor hiper host falan filan demişler bi sürü saçmalık geçmiş konuda bakın panel 1 panel 2 ve panel 3 3 üde voice4web tabanlı sesli chat sistemleri yönetmek amacıyla benim tarafımdan yazılmıştır. değişik adlar altında değişik sürümler altında üretilmiştir. Panel 2 de ciddi bir güvenlik açığı vardır panel 3 te ise güvenlik açığı aksine access veri tabanından kaynaklanan bir tür aşırı yavaşlık mevcuttur en sorunsuz olarak panel 1 işinize yarıyacaktır ondada Şuan bizim ulaştığımız yerlerden cok daha aşağı özellikler mevcuttur...

Eğer daha detaylı bilgi isterseniz [email protected] ekleyin bildirin yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Peki bu sistemlerin Admin şifreleri nedir kardes?

neshat' Alıntı:
arkadaslar ındırınce ne yapacaksınız gorende hepınızde hıperdınamıc host var sanacak nasıl calısıtracaksınız scripti cok merak ediyorm. calıstıracılecek hostu olan lınkı versın ben 8 goruntulu chat scrıptı verecem 2sı lısanslı hatta

ELİMDE VARSA SESLİ PORTAL VALLA SEVİNİRİM YOLALRSAN GORUNTULU SESLİ..

subzone' Alıntı:
Kardeşş Aynen Bu Yapdıgını Cok GüzeL Ama Göz Doldurmak Icın Yapmıssınız Gıbıme Geldı Cunku Lınk CAlısmıyor Dowland Yok Yanı :(:( Sıfre Felan Deme Dırek Upload a Gecıyor yanı sız ındırme lınkı yazmıssınız ama uploada gecdıgı ıcın sızzde varsa sız bıze gonderın gıbısınden olmuss

subzone Merhaba
DostPartner burda uzun zamandır script paylaşımı sunmakta vede verdiği scriptler 1 Numara.

Yok göz boyama yok başka birşey böyle birşeye ihtiyacı yok ve ayrıca böyle birşey yapacak birisi degil..

Foruma yeni üye olmuşsun dakika 1 GOL 1 hesabı hemen karalama yapmayınız...

DostPartnerim ellerine sağlık Dostum...

Yaa bu Script Ler Zaten Catınlı Bu Bocek Dıye Bır Lamer hostunda Barınan Kısılerın sıtelerını desıtrırıp Satıyordu :) LAMER LAMER LAMER DOLDU PIYASAAA

chat 1de hata varr???

bu chatte 2,3 çalışmıyor demişsin ama 1dede hata var chat kısmında yazı yazılmıyor ordakine bi yardımcı olursan sevinirim

şimdiden tşkkurler

Arkadaşlar chat 1dede bazı sorunlar var yardımcı olursanız seinirim

emeğine sağlık link gayet iyi çalışıyorum inanın bu link in sağlam olduğu kadar script sağlam olsun başka ne diyim :D:D:D

Geri