sesli & görüntülü chat (asp)

dostpartner

New member
Reaction score
0
isteyen cok arkadaş vardı dayanamadım :)

Selam ArkadasLar İşinize Yarayacaqini Umduqum 3 tane sesli goruntulu chat scripti ßir ßirinin dewami niteliqindedir hepsi yani v1 v2 v3 Hepsinde ßi iki yeni ozellik eklenmis kod olarak ßi eksikliqini gormedim fakat tam anlamiylada test etmedim siz hakkından gelirsiniz asp taßanlidir
iyi paylasimlar

LİNK YENİLENDİ RAPİDE İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

ALINTIDIR

Yaaa Link Çalışmıyoooo Artıı İndirebilirsek Süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

MaxiHell' Alıntı:

sevgili arkadaşım verdim linke tıkladı zaman senden

sende dosya şifresi isteyecek dosya şifresi ise

dostpartner bunu yazınca dosyayı cekeceksin bukadar basit

Kardeşş Aynen Bu Yapdıgını Cok GüzeL Ama Göz Doldurmak Icın Yapmıssınız Gıbıme Geldı Cunku Lınk CAlısmıyor Dowland Yok Yanı :(:( Sıfre Felan Deme Dırek Upload a Gecıyor yanı sız ındırme lınkı yazmıssınız ama uploada gecdıgı ıcın sızzde varsa sız bıze gonderın gıbısınden olmuss

subzone' Alıntı:
Kardeşş Aynen Bu Yapdıgını Cok GüzeL Ama Göz Doldurmak Icın Yapmıssınız Gıbıme Geldı Cunku Lınk CAlısmıyor Dowland Yok Yanı :(:( Sıfre Felan Deme Dırek Upload a Gecıyor yanı sız ındırme lınkı yazmıssınız ama uploada gecdıgı ıcın sızzde varsa sız bıze gonderın gıbısınden olmuss

MaxiHell' Alıntı:

DEĞERLİ ARKADAŞLAR LİNK DÜZELTİM BİLGİNİZE

blueq' Alıntı:
Bence canlı :emzik

Dosya Adi:
sesligörüntülü chat (asp).rar (Dosyayi Sikayet Et)
Dosya Trafik: 2.74 MB
Ip Adresi: 88.XXX.XX.XXX
Dosya Boyutu: 2.74 MB
Dosya Indirilme Sayisi: 1 Kere İndirilmiştir.
Dosya Yüklenme Zamani: 2007-01-27 20:06
Dosya Adı veya Açıklaması: Dosya Adı veya Açıklaması Yapılmamış

evet alamadık... yinede teşekkürler, sanırım link yenilersiniz..

arkadaslar ındırınce ne yapacaksınız gorende hepınızde hıperdınamıc host var sanacak nasıl calısıtracaksınız scripti cok merak ediyorm. calıstıracılecek hostu olan lınkı versın ben 8 goruntulu chat scrıptı verecem 2sı lısanslı hatta

mertim' Alıntı:
Lİnk DÜzelmemİŞ Kİ

al arkadaşım nasıl düzelmemiş
lik alta
http://www.xpaylas.org/sesligörüntülü_chat_asp_rar41

meymtr' Alıntı:
evet alamadık... yinede teşekkürler, sanırım link yenilersiniz..

lin buarda ve konu başlınla aynı

blueq' Alıntı:

konu başlı ile link aynı

subzone' Alıntı:

al arkadaşım konu başlı ilelink aynı

al acık link

Link ölü ve cok lazım yardım pls .. yada Kalbden.com un scripti varsa sevinirim.

By_DuygusaL' Alıntı:
Link ölü ve cok lazım yardım pls .. yada Kalbden.com un scripti varsa sevinirim.

yaww nasıl ölü link arkadaşım ben bunu anlamış değilim nasıl yapman gerektini bile resim ile anlatmışım elli sefer denedim sorun yok nasıl indiremi yorsunuz bunu anlamış değilim bana mp ile msn adresini bırak saygılarla

ya arkadaşım
Invalid download link.
eğer hala " yaww nasıl ölü link arkadaşım " diye yazmaya devam edeceksen tamam bizde sorun var ama rica ediyorum, başka bi upload sitesine upload et mesala rapidshare gibi, ayrıca emeğin için teşekkürler bekliyoruz....

pckorsan' Alıntı:
ya arkadaşım
Invalid download link.
eğer hala " yaww nasıl ölü link arkadaşım " diye yazmaya devam edeceksen tamam bizde sorun var ama rica ediyorum, başka bi upload sitesine upload et mesala rapidshare gibi, ayrıca emeğin için teşekkürler bekliyoruz....

AL DOSTTUM KOTO SORUNUNU AŞTIM SANİRİM

YAW HICDE OLU DEGIL LINK bende ındırdım allah allah ama ısıme yaramadı..benım ıstedıgım baska sıtenın scrıptı.seslininmelegi.com un scrıptını arıyodum ama bulamadım.bana yardımcı olursanız sevınırm:)

arkadaşım link çalışıyor calışmıyor diyen arkadaşlar rapid den yüklemesini bilmiyordur bilmiyorsan söle bilmiyom de bilmek ayıp degil bilmemek ayıptır sole ögretsinler link saglam

eeee Peki bu görüntülü chat Serverdan Calısmıyormu Nasıl Calıstıracaklar Yada Calıstıracaz ? Artı sen kursann madem verdin arkadasım demo olarak koysan ona göre indirsek ?

Geri