sLm arkadaşlar sesli chat sitesi sahbi arkaşaımın sitesinde deneme amaçlı banlandığımda girip giremeyeceiimi kontrol etme amaçlı kendimi banlattırdım [İP ßan Attığını Söledi] ;
1 -]ßanlandıktan Sonra Modemi Kapatıp Açıp Girmeyi Denedim[İP'm değişKen Modem'i Açıp Kapatınca Değişiyor]
2 -]Ulrta Surf ProgramıyLa Girmeyi denedim
3 -]Proxy Switcher Standart ProgramıyLa yakLaşık 100 tane proxy değiştirip Girmeyi denedim
4 -]Cokies'Lerde Kalmış oLaßiLir deyip CokisLeri Sildim
we ßunLarın Sonucunda Hala banlıydım we giriş yapamıyordum sonradan
Arkadaşım ßan attığımızda HD Numaran ßanLanıyor Dedi we HD numarası Hayatımda İlk Kez duyduğum bi Terimm
Aranızda Sesli Chat SiteLErinin ßæn Sisteminin nasıl çaLıştığı haKkında ßiLgisi oLan AarkadaşLar varsa yardım oLurLarSa Sewinirimm
Şimdiden Teşeküürler ArkadaşLAr
1 -]ßanlandıktan Sonra Modemi Kapatıp Açıp Girmeyi Denedim[İP'm değişKen Modem'i Açıp Kapatınca Değişiyor]
2 -]Ulrta Surf ProgramıyLa Girmeyi denedim
3 -]Proxy Switcher Standart ProgramıyLa yakLaşık 100 tane proxy değiştirip Girmeyi denedim
4 -]Cokies'Lerde Kalmış oLaßiLir deyip CokisLeri Sildim
we ßunLarın Sonucunda Hala banlıydım we giriş yapamıyordum sonradan
Arkadaşım ßan attığımızda HD Numaran ßanLanıyor Dedi we HD numarası Hayatımda İlk Kez duyduğum bi Terimm
Aranızda Sesli Chat SiteLErinin ßæn Sisteminin nasıl çaLıştığı haKkında ßiLgisi oLan AarkadaşLar varsa yardım oLurLarSa Sewinirimm
Şimdiden Teşeküürler ArkadaşLAr