SesLi Chat ßan Sorunu Lütfen Yardımm..!

MaSuM_18

New member
Reaction score
0
sLm arkadaşlar sesli chat sitesi sahbi arkaşaımın sitesinde deneme amaçlı banlandığımda girip giremeyeceiimi kontrol etme amaçlı kendimi banlattırdım [İP ßan Attığını Söledi] ;

1 -]ßanlandıktan Sonra Modemi Kapatıp Açıp Girmeyi Denedim[İP'm değişKen Modem'i Açıp Kapatınca Değişiyor]

2 -]Ulrta Surf ProgramıyLa Girmeyi denedim

3 -]Proxy Switcher Standart ProgramıyLa yakLaşık 100 tane proxy değiştirip Girmeyi denedim

4 -]Cokies'Lerde Kalmış oLaßiLir deyip CokisLeri Sildim

we ßunLarın Sonucunda Hala banlıydım we giriş yapamıyordum sonradan

Arkadaşım ßan attığımızda HD Numaran ßanLanıyor Dedi we HD numarası Hayatımda İlk Kez duyduğum bi Terimm

Aranızda Sesli Chat SiteLErinin ßæn Sisteminin nasıl çaLıştığı haKkında ßiLgisi oLan AarkadaşLar varsa yardım oLurLarSa Sewinirimm

Şimdiden Teşeküürler ArkadaşLAr

tam bilmiyorum ama sorunu format çözebilir,eğer bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlar

formatta artik çözüm deil ban direk olarak modeme yada eternet kartina yada hubb atiliyor :d

nasıl hallediceğiz ozmn bunu :D

Büyük ihtimalle WAN'a erişirken kullandığınız aygıtın MAC adresi engellenmiştir. Tabi MAC adresinizin öğrenebilinmesi için kayıt defterinden okuma yetkisi olan bir programı bilgisayarınızda çalıştırmanız lazım(Windows kullandığınızı varsayıyorum, yoksa bir sistem programı da MAC adresinizi öğrenebilir). Eğer MAC adresini değiştirirseniz(örneğin ADSL modemi) sorun ortadan kalkar.
Önemli not: Bu IP BAN değil.

MAC adresini değiştirmenin başka bir yolu yokmu :D her bana yeni modemmi alcaz bi çözüm yazarsan...

Geri