Ses sorunu

Dofukashi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarıma foxconn (P4M800P7MB) marka bir anakart taktım bütün sürücülerini yükledim. buna ses driveri da dahil. aygıt yüneticisinde bir sorun görünmüyor ancak film yada müzik dosyalarını çalarkende hata vermıyor ama sesi bir türlü alamadım. anakartın daha önceki takılı olduğu kasada ses sorunu yoktu

bana yardımcı olursanız cok sevinirim

ses driverini kendi sitesinden buradan indirdim

işletim sistemim xp sp3

dostum.
sistem geri yükleme ile ilk güne dön
arkasından önce ekran kartını sonra ses kartını yukle
ekran kartında high definition controller olacak
onun windows patchini yukleme

dostum.
sistem geri yükleme ile ilk güne dön
arkasından önce ekran kartını sonra ses kartını yukle
ekran kartında high definition controller olacak
onun windows patchini yukleme
Dostum dedıgını aynen yaptım ama malesef ses driverini kendi sitesinden indiriyorum (ac97)

nedenını bır turlu cozemedım hatta bır kac faklı surum denedım ama malesef

bırden fazla yuklememden dolayı olmamıs olabılır dıye format bıle attım tekrar ama gene olmadı.

bır donanım arızası oldugunuda zannetmıyorum ama. delı olacam yav

ekran kartını önce sesi sonra kurmayı bir denermisin
atilerde bu problem olabiliyor.

ekran kartını önce sesi sonra kurmayı bir denermisin
atilerde bu problem olabiliyor.

dediğini aynen uyguladım ama olmadı :saskin

anlayamıyorum baska makınada sorun cıkarmayan ana kart neden bu makınada sadece sesde bu sekılde bır sorun cıkarır az cok bilgisayar işleriyle ugrasıyorum ama ılk defa basıma gelıyor

yandaki saatin yanında hoparlor amblemi varmı,varsa üstünde carpı işareti varmı

yandaki saatin yanında hoparlor amblemi varmı,varsa üstünde carpı işareti varmı

hayır dostum dedığım gibi ne driverda nede denetim masasında sesle alakalı bir sorun görünmüyor

ses geliyor görünüyor ama, malesef.

girişlerdede bir sorun olacagını zannetmıyorum ama ?

Kendi sitesindeki driver'i yüklediysen sorun anakarttan olabilir..

biostan kapalı olma ihtimali %kac? :)

selam,

bios'tan kapali olsa aygit yöneticisinde görünmez, arkadasin dedigine göre herhangi bir problem görünmüyor aygit yöneticisinde

bu cevabi yanlis anlamayin ama yillar önce basima gelmisti kullanicilardan birtanesi ses kartim calismiyor diye bagiriyordu gidip baktigimda bilgisayardan sesinin kapali oldugunu görmüstüm, ses'in acik oldugundan ve hoparlör kullaniyorsaniz hoparlör girisinin kasanin arkasindaki yesil cikisa bagli oldugunu kontrol edermisiniz.

kolay gelsin.

selam,

bios'tan kapali olsa aygit yöneticisinde görünmez, arkadasin dedigine göre herhangi bir problem görünmüyor aygit yöneticisinde

bu cevabi yanlis anlamayin ama yillar önce basima gelmisti kullanicilardan birtanesi ses kartim calismiyor diye bagiriyordu gidip baktigimda bilgisayardan sesinin kapali oldugunu görmüstüm, ses'in acik oldugundan ve hoparlör kullaniyorsaniz hoparlör girisinin kasanin arkasindaki yesil cikisa bagli oldugunu kontrol edermisiniz.

kolay gelsin.

aklıma gelen başıma geliyor hep
servisteki pclerin birisinde ses driveri görünüyordu ama bildiğin gibi atilerin ses sürücüsüymüş.

hadi onu geçtim modem bile olsa ses driveri bulunabilir pcde.. fakat ses kartı onboard ise açık ve ac97 mod da ise sorunsuz on ve arka panelde çalışması gerekir.

Geri