ses li chat nasıl kurabilirim yardım ederseniz sevinirim

combanant

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar sesli chat şöle basit bişey olsun küçük bi site açmayı düşünüyorum nasıl açacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim

4sedat' Alıntı:
www.flatcast.com burya uye olup ayarları yapıp cahatlı radyo yanı konusabıldıgın yer yapabılırısn

Ama arkadaşım burada sadece müzik ve sohbet edebileğin bir ortam koyulabilir.Mİkrofon olayı da yok.Seslichat için oda satan web siteleri var ayrıca tabi o şekilde istiyorsan

kardes serverin varsa yardimci olurum bende masrafsiz oluyo.hostlarda direk server programini kurmadan hic bir sesli calismaz calissada baskasina bali olursun oda sorundur her zaman.

ARKADAŞLAR BENDE SESLİ CHATİ SİTEME KURMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR [email protected] mail atsınlar

ARKADAŞLAR BENDE SESLİ CHATİ SİTEME KURMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR [email protected] mail atsınlar

ARKADAŞLAR BENDE AÇMAK İÇİN BAYA UĞRAŞTIM OLMADI BANA DA BİR YARDIMCI OLA BİLECEK KİŞİ VARMI MSN ADRESİM [email protected]er YARDIMCI OLACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN TŞKLER ....

bnm bildiğim kadarıyla msn adresi vermek yasak özelden halledilmesi gerekir bu tip iletişimler

yaw milletin aklı nerde yaw anlamadım ki adam chati bıraktı sesli chat istio :D:D

sesli ve görüntülü chat isteyen arkadaslar bana pm den ulassinlar simdiden söyleyim ücretlidir ve sorunsuz calismaktadir admin panelinden tutunda ziyaretcinin ekran kartindaki markayi bile görebiliyorsunuz ve kayit altinda tutuyor bir kisinin kac nick ile giris yaptigi hangi saatlerde girdigi hangi odalari dolastigi v.s log olaak admin panelinde tutuluyor ve ayrica her odaya ayri ayri görünmez admin süper admin ve operator atayip sifre verebiliyorsunuz buna benzer bir sürü özellikayrica ban sistemide mevcuttur tamamen digital kalitede olup görüntü ve ses kalitesi mukemmeldir ücret alacaginiz oda sayisina göre degisiyor ve piyasada bulunan sesli chatler gibi degil gayet mukemmel bir tasarima sahiptir iletisim icin pm pls

kodu ben yazdım gerek kalmadı daha kod istiyosan bana pm at ben beleş

o zaman paylasta yararlansin herkes benim önerdigim tamamen profesyonel bir tasarim
ve sorunsuz calisiyor
:)

ben radyo açmak istiyorum her şey tmm ama
homepage istiyor nasıl alacağımı bilmiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

sizinle nasıl görüşebiliriz
ben bi site açmak istiyorum,

www.paltalk.com arkadaşımm sesli chat da tek geçerim bundan başka sı yalan ama şimdi hepsi üzretli oldu galiba ama sen yine de dene pişman olmayacak sın

Geri