Ses kartı sorunu aciL (Yardım)

Mydonez

New member
Reaction score
0
arkadaşLar Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) bi ses kartı aldım adam taktımı tanır dedi ama driver 'ını istio Yardım edebilicek varmı driver 'ını bulmam lazım
Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) cok tsk ederim

arkdaşLar bi yardım anakartımın modeli msı

msn adresim profilimde kayıtlı ekle yardımcı olayım dostum :)

malum buralar tekin değil :)

indirdim tam baslıcakken söle bise dio kapatıyo setup is unable to detect a supported product on your system setup will exit; Setup, setubun, çıkacak olduğu senin sisteminde desteklenen bir ürünü bulamaz
bunun gibi bisey diyo delirtti beni ya

Hmm o zaman sorun Bıos'ta olabilir.Eğer Bıos'tan ayar değiştiyse ne yapsan ses kuramazsın onlarca drivere yüklesende.O yüzden sorun Bıos'taysa Bıos'u sıfırlaman gerekir.

eklesene msnyi yahu :)

sonra ses kartını sök bikaç bişi isticem senden
onları da yazdınmı driver elinde bil :)

kardes download now yazan kisma tiklayacak ve indireceksin

buradan buyur

kolay gelsin

arkadasım xp icin buLamadım sen bi bakarmısın eger bulabiliyosan bana direk linkini atarmısın ..

Arkadasım yazanomer arkadasımın verdigi sitede Support yazan yerde Windows XP yazıyorsa indir =) bir kac tane var böle Xp yazan istedigini sec ve indir mutlaka yararı olucaktr.

arkadaşLar hepiniz cok sagol'un yazanomer kardesim saoL indirdim kuruyo öle kalıyo hic bise olmuo bence ses kartı bozuk 10 ytl 'lik sey delirtti beni ya en ii si yeni aLmak baska care yok yine bi derdim var ;D yeni konuda görürsünüz

Geri