- Reaction score
- 0
Galatasaray'ın Bursaspor'a vermeyi kabul ettiği deneyimli oyuncu öyle sözler etti ki...

Servet Çetin, “Eğer istemezsem beni kimse zorla gönderemez. Bonservisimi indirsinler. Almanya veya İngiltere’ye gideceğim. Ben boş yere Servet olmadım” dedi.
Galatasaray’da Servet Çetin krizi büyüyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin Bursaspor’a vermeyi kabul ettiği Servet, “Ben Bursa dahil Türkiye’de herhangi bir kulübe gitmek istemiyorum. İki kulübün anlaşması beni ilgilendirmiyor. Gideceğim yer Almanya ya da İngiltere’dir. Fakat yönetim bonservis fiyatımı çok yüksek tutuyor. Zaten yurt dışında alacağım paranın yüzde 50’si vergiye gidecek. İndirim bekliyorum” dedi.
‘ADALETLİ DAVRANSINLAR, GÖRÜRLER’
Servet konuşmasını şöyle sürdürdü: Hoca beni beğenmeyebilir. Veya sistemine uymuyorumdur. Ama gelip bu konuda bana tek bir kelime bile söylemedi. Yönetim de beni gözden çıkardığını tebliğ etmedi. Ben gözden çıkarılacak futbolcu değilim. Gözden çıkaranlar varsa gider işimi başka yerde yaparım. Servet kolay Servet olmadı. 2 yıllık sözleşmem var. Gidemezsem kalırım. Adaletli davransınlar, Servet G.Saray’da her zaman direkt oynar. Medya da beni çok yıpratıyor. Basın, beni sürekli yedek gösteriyor. Halbuki en çok oynayanların başındayım. Kötü performansımdan dolayı oturmadım. Ama neden oturdum onu da bilemiyorum.
‘ARDA’YA KARŞI GRUBUM YOK’
“Arda’yla kavga ettik ama bence bu takım adına iyi bir şeydir. Hırsı artırır, başarıya katkı sağlar. Arda grubu, Servet grubu diye söylentiler çıkıyor. Bu olamaz, öyle bir grubum yok. Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam. Allah bana nasip etmesin böyle para kazanmayı. Arda, Avrupa’da her takımda oynayabilir.
Yeter ki şans bulsun.”
kaynak