Servet Cimbom'u bırakıyor mu?

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
60540.jpg

Galatarasay ve milli takım forması ile başarılı bir sezon geçiren Servet'e, Avrupa yolu gözüktü. Servet gidici gibi...
Galatarasay ve milli takım forması ile geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Servet'e, Avrupa yolu gözüktü.

Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım forması ile başarılı maçlar çıkaran Servet'e, İngiltere Premiere Ligi'nin köklü kulüplerinden Blackburn Rovers'tan teklif var. Tugay Kerimoğlu'nun yıllardır başarı ile forma giydiği Blackburn Rovers ikinci bir Türk yıldızı renklerine katma uğraşısı içinde. Tugay'dan aldığı referansla Servet'in transferini gerçekleştirmek için harekete geçen İngiliz kulübü, G.Saray'ın başarılı stoperini için resmen sarı kırmızılı kulübe teklifte bulunduğu öğrenildi.

G.Saray'da çok iyi bir sezon geçiren ve sarı kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Servet ise G.Saray'ın da para kazanması halinde bu teklife olumlu bakabileceğini belirtiyor.

KaYnAk

o adam fenerdende gitmem diyordu ..

gitme olanağı war .. meira da gelince gs gönderebilir ..

Gitmesin yaw.. Valla O Giderse Defans Biter..

bence gitmeLi..
göründüğü kdr ii bi futboLcu değiL..

aLın bu da benden.. :D
211600.jpg

Saçma..

Kız'larla Takılıyo Diyemi İyi Futbolcu DeiL Diyosun.. C.ronaLdo Herqün aLem Yaßıo..

özeL Hayatı. Kimse Karışamaz.. ßence.. Süper Futbolcu.. KISKANANLAR ÇATLASIN

Dimi :goz:​

Saçma..

Kız'larla Takılıyo Diyemi İyi Futbolcu DeiL Diyosun.. C.ronaLdo Herqün aLem Yaßıo..

özeL Hayatı. Kimse Karışamaz.. ßence.. Süper Futbolcu.. KISKANANLAR ÇATLASIN

Dimi :goz:​

hayır o nedenden doLayı demedim.. Servet'in gs ye transferi gerçekLeştiğinden beri onu eLeştiren benim.. futboLunu beğenmiyorm,güven vermiyor..
sonuçta o da bi erkek eLbette kız mevzuu oLacak sadece magazine açısından verdim.. ;)

Kim ne derse desin Servet kaLitesini qöstermi$ ßir futßoLcudur... ve Galatasaray + Türkiyede oynadiqi her dakika için ona minettarım ßa$arıLarinin devamini diLerim. umarim BizimLe kaLir...

Geri