Serverdaki Akıllı Adminleriniz Bakarsa Sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaYKKaFKeS

New member
Reaction score
0
Bu konu için üye oldum, neredeyse serverlarınız açıldığından beri oynuyorum

ama adminlerinizin kendini akıllı sanıp bizleri salak yerine koymasından bıktım

bu konuyu kapatmazsanız burda herkesin sesine kulak verirseniz sevinirim,

Besh : Küfürün bini bin para lan, oğlum, salaklar, lamerler, aptal herif artık yeter bi yere kadar terbiyesizliğinin cezası olmalı

Karma : 2 gündür ve daha öncesindede servera giriyor daha kimseye bişey sormadan etmeden awp açıyor, sen sevebilirsin bilader ama bi oylama yap
hatta okadar akıllıki oylamada şıkların ikisinede awp india koyuyor terbiyesiz herif çocuk mu var karşında

Yakışıklı : Neredeyse her map en çokta dustyaztecte durmadan slap yapıyor kendine böyle admin mi olur siz böyle yaparsanız millet ne yapsın kendini kink sanıp bide gülüyor çok matah yaptığın devam et lamerlerin kinki çık yukarılara adam vur matah

Erce : Daha oyuna yeni giriyorum spec olduğum için direk kickliyor neymiş spec beklemicekmişim ya okadar hızlı nasıl girebiliriz birazcık zaman ver bilader biraz oyunu izliyelim takımlara bakalım hemen kick atıyosun zaten girmek cok zor aksamları bide sen atıyosun ayıp sana

Necko : Ya komutları bilmiyor yada kıllığına yapıyor arka arkaya 4 kez serverı durdurup tekrar devam ettiriyor böyle bi admin olamaz zevk diye bişey kalmadı soğuttun resmen bilader komutları bilmiyosan öğren ya bıktık

yapılan hata ve yanlışları söylemek istedim bu sitenin sahiplerine sesleniyorum böyle adminlik yapılmaz insanları salak yerine koymayın, kendinize çeki düzen verin adminlerin herkese örnek olması lazım ama yaptıkları terbiyesizliklerle herkese rezil rüsva oluyorlar saygılar
.

ya arkadsım senı bı kac gundur goruyom serverda bu nickle daha önce hangi isimle girdiğini bilmiyorum söyledin hiç bir sey mantıklı değil ben burda onları savunacak değilim ama ne zamandır girer oynarım hiçbirinin bi yalnısını görmedim lamerlik yapmanın alemi yok saygılar

pusan daima hakaret yer

Şikayet etmenin de bir usüLü var..; kullandığın keLimelere dikkat et . !
Şikayet etmek istiyorsan HH Cs server böLümüne düzgün bir şekiLde konu aç..

Seninde ağzın bozuk..
Şimdi ne yapacaz...?

hehe lamer demiş ama kendisinin lamer olduğunun farkında değil :p

Diğer adminlerle ilgili yorum yapamam uzun zamandır oynamıyorum hh de ama besh o sarfettiğin kelimeleri söylicek bi arkadaş değil gibi geliyor sölediysede vardır bi sebebi hikmeti.Şikayet etmeninde bi üslübü var mesajını editleyip anlatmak istediğini daha iyi ifade edebilirsin gibi geliyo çünkü şikayet etme sebeplerini kendin kullanıyosun.

biz oyun oynamaya geliyoruz benim tek terbiyesizliğim olmadı bu ana kadar

ama artık bıktık yeter ya birazcık admin gibi davranın bu kadarı anca olur

AdminLerinin oyuncuLarına daha usLupLu davrandığı başka bi cs serverı varsa yoLun açık oLsun.
Diğer cs serverLarını şikayet edicek yer oLmadığından doLayımı bu tür konuLarı görüoruz biz..?

Önce karşındaki insanla nasıl konuşulacağını öğren...
Öğrendikten sonra yine bekleriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri