Server kilitlemek için bir yöntem

Dark_Crazy

New member
Reaction score
0
Geçenlerde bir sitenin db sine girmek için uraşıyordum fakat şunu farkettim serverlerin hemen hemen hepsinde şöyle bir güvenlik tekniği var eyer bir server içerisindeki herhangi bir sitenin db sine girmeye çalışırsanız birkaç denemeden sonra server güvenlik nedeni ile kendisini kilitliyor yada kapatıyor bu durum 2 yada 3 gün sürebiliyor.bu durumda şoyle bir mantık geliştirdim kapatmak için seçmiş olduğumuz bir serverden yer alıp sitemizin yedeğini almay aşladığımzda güvenlik nedeni ile ne kaynak nede nereye indiril diğini göstermiyor bu durumda kendi sitmizinin çerisini bir exploit yerleştirip yada daha farklı bir yöntem olarak server üzerindeki başka bir sitenin db sine girmeye çalışırsak otomatık olarak server kendini kilitliyor bunu yapmak için farklı tekniklerde uygulanabilir. winserver wen linuxserverlerde işe yarıyor
uzerinde çalışılırsa daha kısa surede sonuçlar alınabilir.

server guvenlık nedenı ıle kendısını kıtlıyormu? sakın senın ıp nı blockluyor olmasın :eek:

dark abi benim yaptıgım sitede 2 gün siteye girilmedi.sadece benim PC den deil hiç bir Cp den giriş yapılamadı ben statik Ip Kullanıyorum reset attıkdan sorna yine girmedi :D

ilginç sunucunun baska sorunu olabılır aynısı bende olmuyor cunku :eek:

Dark_Crazy' Alıntı:
dark abi benim yaptıgım sitede 2 gün siteye girilmedi.sadece benim PC den deil hiç bir Cp den giriş yapılamadı ben statik Ip Kullanıyorum reset attıkdan sorna yine girmedi :D

statık ıp kullanıyorsan reset atsanda ıp ın degısmez :eek: dınamik ip kullanıyorum demek ıstedın sanırım :eek:

arkadaşlar kafanız karışmaın server kendini otomatik olarak kilitlemesinin sebebi aldırılara taviz vermemek içindir. ayrıca statik ip değişken ip. dinamik ip sabit ip dir.

biri bana ne oluo anlatabilirmi:):):)
şaka şaka, bence bu herhangi bi programla sitelerin DB lerine veri gondererek yawaşlatmasın diye server ın aldığı bi önlem, bi çeşit paket blocklama olabilir, yada direkt ip bloklamada..

statit dynamic :) ortalık ve kafalar baya bi karışmış anlaşılan herkes uykusuz geceler geçiriyor. :) :)

Geri