Serter MHP ye şerefsiz dedi...

Ülke gündemini Türbanlarla meşgul edenler şerefsiz olmuyoda oertamı gerginlükten bir nebze kurtaranlar oluşacak büyük kaosu biraz olsun elinden geldiğince engellemeye çalışanlar şerefsizlik damgası yiyor.Ergenekoncular da çok şerefli ya pkk ile kar çıkar ilşkisi olanlarda şerefli insanlar

ѕσηυη¢υ;3329569' Alıntı:
Halkın sorunu dediğin en başından beri ''türban'' idi.Mhp başörtüsü ile türbanı aynı şey mi sanıyor?

Özelden bahsettiğim;Yapılan haberin dogrulugu kesin değil.Nur Serter Mhp için''şerefsiz'' ifadesini kullanmış olabilir ama kullanmamıs da olabilir.Bahsediler konuşma da bir telefon konuşmasıdır.İnsanların özelidir.Siz özelinizde nefret ettiğiniz kişi ya da kurumlar hakkında ''sayın'' diye mi konuşuyorsunuz?

ilk sayfada ben özeli olayı ile ilgili yorumumu yaptım .okuyabilirsin .inanmamak gerektiğini söyledim ve ŞAYET doğru ise geri iade ediyorum dedim .

mhp türbanla bas örtüsünün farkını bildiği için zaten akp den farklı önerilerde bulundu .açıklamalarında laikliğe de aykırı olan şeyler dikkate alınarak bu sorun çözülmeli dedi.farkı bu

fofer saygı duyduğunuz nur serterin iç yüzxünü ortaya koymuş işte..onun darbeciliği babadan kalma,din anlayışı masonlardan çalma,,bilimciliği ufo lardan kapma..bu kadın mhp ye sövdüyse bana ne ..savunan kesim soldan medet bekler hale gelmişse mhp için konuşmaya bile değmez. mhp bbp ye sövdüğü kadar sola sövmüyor hatta onları övüyorsa yazıklar olsun şehitler üzerinden iktidar oluşlarına..pess.diyorum..

22 Temmuz oncesi bu forumda bile CHP ve MHP kol kola dolasip AK Partiyi indirmek istiyorlardi. Yine mi birbirlerine girdiler.

allah sabır diyorum da umarım herkes anlamıştır o serter şeref... ne demek istediğimi

fofer saygı duyduğunuz nur serterin iç yüzxünü ortaya koymuş işte..onun darbeciliği babadan kalma,din anlayışı masonlardan çalma,,bilimciliği ufo lardan kapma.. sanane kardeşim milletin ne olduğundan .seni ne ilgilendirir .

bu kadın mhp ye sövdüyse bana ne ..savunan kesim soldan medet bekler hale gelmişse mhp için konuşmaya bile değmez. mhp bbp ye sövdüğü kadar sola sövmüyor hatta onları övüyorsa yazıklar olsun şehitler üzerinden iktidar oluşlarına..pess.diyorum..

mhp kime sövceğini iyi bilir . bbp bizim içimizden çıkan düşmanlar solcular eski düşmanlar .suan bbp kadar bizi bölmeye çalısan bir partide yok ne yazık ki .neyse bunlar derin meseleler .bu mesajımdan okuyabilirsin bbp hakkındaki görüşlerimizi

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3328588&postcount=10

bu kadını burda savunan kim söylermisin .bu lafın kime . her zaman ki gibi kendi kendine konusup saçmalamışsın .burda bu kadını savunan yok rahat ol sen .

bak kendin de demişsin mhp ye sövmüş banane diye .harbiden SANANE .

şehitler üzerinden iktidar olan yok .iktidara din istismarı ile gelenler var

Dürüst olayım haklıdır. Çünkü Mhp asla muhalefet olmadı akpye.Özellikle Laik Türkiye Cumhuriyet'i için bu kadar önemli olan bir konuda anti-laiklere destek verdiler( bu yüzden bizden de 2 oyunu kaybetti zaten) Başörtüsünü eğitime bulaştırdılar. Bakın kimse birisine başörtüsü takıyor diye asla küçümsemez. Çünkü denildiği gibi çoğunluk müslümandır. Ama bunu okurken, devlet dairelerinde çalışırken takmak hoş değil, tasvip edilemez.Eğer Türkiye'nin bir türban uğruna kutuplaşmasını istemiyorsanız lütfen yasağa uyun. Bu yasak Türkiye için oldukça mantıklıdır. Mhp de türban sevdasından vazgeçmelidir. Öyle Türkçülük olmaz. Ben de milliyetçiyim ama buna asla dini karıştırmam. Yani Atatürk'ün yolunda milliyetçiyim. Hristiyan bir Türk de, Müslüman bir Türk de, Şaman bir Türk de aynıdır benim gözümde. Ve din maskesi olmadan bireyler Türkiye için birşeyler yapmalıdır. Din siyasete karıştı mı o zaman Atatürk'ün yolundan sapma vardır.

Geri