Serhat Ulueren'e benden başka gıcık olan var mı?

Hakan Şükür'e cami yaptırıcan mı diye sordu :)

Uzunefe' Alıntı:

Kardeş o programı bende izlemiştim. Birde o soruyu sorduktan sonra Hakan'ın suratında oluşan "Bu salak ne demek istiyor şimdi" gibilerinden ifadeyi görünce de; "Hakan sorularımdan rahatsız oluyorsan söyleyebilirsin" gibi aptal bir laf etmişti. Yani bak ben adamı böyle sıkıştırırım der gibi. Bak sen hatırlatınca daha da gıcık oldum şimdi. :mad: :mad:

bu serhat uluereni wuran olursa arkadaslar cinayeti ben üstlenirim....:)

R€B€L' Alıntı:
bide adnan aybabaya o adam herseferinde g..t oluyo oturuo:D:D

ilker yasinin programındada aynı görevi engin verele vermişler.. stratejik bişe heralde :)

edit:

freely' Alıntı:
bu adamın kel kafasına 138 metreden 2 gun boyunca sovuk su damlatacan ki..
aklı basına gelsın :))))

hay ağzına sağlık.. bayıldım bu yoruma...

MeNNaN' Alıntı:
dostlar bende gıcıgım buna en iyisi izlemeyin yaf ben ekranda onu gördükçe cinnet geçiriyom valla bi keresinde onu görüp magazin programı bile izlemiştim :) en iyisi bilgin abi (TRT 1 Bilgin GÖKBERK ) valla ben ona bayılıyom:D :D
evet rkadasım katılıyorum Sana ßiLgin Gökberk mükemmeL akLı ßa$ında ßi yorumcu oLayLarı çok iyi anaLiz ediyor.. TeLegoL programı Tam ßi düzmece program öncesi her$ey ayarlanıyor sonra shaneye çıkıyoLar.. ßen o kadar tartı$sam ßi adamla yüzüne ßakmam demek ßunlar yüssüz her hafta ßirßirLerinin yüzüne ßakıyoLar.. Zaten Adnan aybaba ne diye orda ßilmem ßJK'yi sözde temsiL edio ama adamın agzından Lafı penseyLe çekiyoruz..Serhat uLueren'e çevremde herkes Gıcık.. Güntekin Onay programı iyi götürüyodu ama gitti iyide etti.. $imdi program Tra$a ßağLadı ..

ona ben bitiyom aga...
harbiden çok gıcık bi tip..bi torpili vardır mutlaka...
iki kelimeyi bi araya getiremiyo ama hala orda duruyo :)

Arkadaşlar bende Karma'ya katılıyorum. Yani Güntekin Onay hakkındaki yorumlarına... Çünkü Güntekin Onay hem futbolu iyi bilen, hemde anadili gibi Almanca, İtalyanca ve Fransızca bilen birisi. Valla bu adam NTV gibi kaliteli bir kanala geçmekle geç bile kaldı.

Bencede çok basit tabirler kullanan sokak futbolu yapan boş havaya konusan anlamsız gereksiz insanlardan birisi

Uzunefe' Alıntı:

Yaw soruya bak adam ister cami yaptırır ister hastane ister k**hane sanane
futbol soracagına sordugu soruya bak:ban:

aynen bende gıcığım ona konuşmasını bilmiyor kendi programındaki yorumculara bile laf sokuyor bi gün dayaa yicek . bi de ilker yasin e gıcık oluyom spikerlikten emekli başımıza futbol pro. su kesildi herşeyi en iyi o biliyor... hayret bişey!

Bence en iyi ve kaliteli futbol programı 90 dakika. Ama Kenan Onuk rahmetli olduktan sonra o programında tadı biraz eksildi. Hele yerine gelen ve olur olmaz herşeye sürekli gülen o spiker'de gıcıklıkta Serhat Ulueren'i aratmıyor.

bendende ol o kadar

STAR TV DE, SPOR MÜDÜRÜ OLAN SERHAT ULUEREN BENİ DELİ EDİYOR.

NE DİR BU SATAŞMADIĞI ADAM KALMADI MEMLEKETTE HERKES KÖTÜ Bİ SEN Mİ İYİSİN?????:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

Evet kardeş bu haftaki programda farkındaysanız samet aybaba ile gökmen özdenak yer değiştirmiş. neden acaba :)

bi dakka arkadaşlar yaw, serhat ulueren spor programımı sunuyo? yaw ben o prog komedi dizisi diye seerediyodum.. herkes birbirine baarıp, olmadık laflardan değişik yorumlar çıkarınca....

ben de geıcığım kardeş o adama. provakatörün teki o herif

o programda hep olay cıkıyormus arkadaslardan duydum.. kısmet olursa izlicem bi...

arkadaşlar! bence serhat ulueren tamamen başkaları tarafından belli bir yere kadar getirilen haberleri çevresini kullanarak devam ettiren ve başkasının emeklerini çalan gıcık erifin tekidir...çünkü o bir üçkağıtçıdır.....:mad:

Geri