Serhat Ulueren'e benden başka gıcık olan var mı?

Maliyeci

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, şu Star Tv'deki Telegol programının sözde yorumcusu, aynı zamanda Star spor müdürü olan, yeteneksiz ve bir o kadarda sokak ağzıyla yorum yapmasına ve futboldan anlamamasına rağmen nasıl olupta spor müdürü olduğunu bir türlü anlayamadığım Serhat Ulueren'e benden başka gıcık olan var mı? Yoksa bu adama sadece ben mi gıcığım?

Aynen ßende Gıcıqım .. ßide havaLı havaLı kasıp durmazmı kendini..Gerçi ßütün yorumcuLar Gıcık Adnan aybaba desen öyLe turgay $eren vardı ßi ara o zaten konusmayı ßiLmio ßi kerede küfürLü konusmu$tu .. Ziya $engüL desen aL ßirini vur ötekine :) uyuz alayı..

Nedense bütün örnekleri Fenerbahce ve Aziz Yıldırım üzerinden veriyor bi türlü anlayamadım bende gıcık oluyorum hep imalı konusuo dekolte kafa

aSi' Alıntı:
Nedense bütün örnekleri Fenerbahce ve Aziz Yıldırım üzerinden veriyor bi türlü anlayamadım bende gıcık oluyorum hep imalı konusuo dekolte kafa

:) Kardeş çok güzel bir tabirdi valla. Yanlış anlama ama :) ağzını öpeyim

Serhat ulueren bir seferinde bulundugu makama Özhan Canaydın sayesinde geldiğini itiraf etti.Bu nedenle sürekli olarak Fenerbahçe düşmanlıgı yaratacak abuk subuk iddialarla gündem yaratıp bir nevi diyet borcu ödüyor yalakası pardon taraftarı oldugu kulübe..Onun haricinde spordan anladıgı sadece futboldan ibaret (artık ne kadar anladıgıda şüpheli ama)başka bir meziyetide olmayan dandik bir spor muhabiri bile olamayacak bir arkadaş kendisi.UYUZ un önde gideni yamık şahsiyet

bırak gıcık olmayı...adam isviçre macından once mılletı doldurusa getirdi..
mactan sonrada medenıyet abıdesı kesıldı basımıza..
bu adamın kel kafasına 138 metreden 2 gun boyunca sovuk su damlatacan ki..
aklı basına gelsın :))))
ayrıca bır gs taraftarı olarak..bu adamla gs yı aynı cumle ıcınde kullanmayın lutfen....

:mad: ya vursun biri şu adamı yaaaaaaaa :ban:

bu telegolde yakında kım kımı döver tartışmasıda cıkar adamlar birbirini yiyo

Ya benim esas anlamıdığım konu şu, bu kadar basiretsiz bir adam kimin torpillisi olarak o makama geliyor. Yoksa adam da hiçbir şey yok ya. Osiris_cemo özhan canaydın'dan önce de vardı bu herif ya, ama onun gibi biri olduğu kesin.

Ya bence hep fenerbahcenın yaptıklarını soleyınce adam a uyuz oluyosunuz ama bende uyuzummmm kalıtelı bır program degıl tabıııı

arkadaslar ben serhat uluereni BEĞENİYORUM...
adam anlamasa nasıl spor müdürü olur böyle bir kanalın..
ha harbi adam galatasaraylı belki ondan beğeniyor olabilirim:)

k_ulueren_ozel.jpg

cimbom.jpg

İmparator001 ve naser kardeşlerim, ben Trabzonsporluyum ve küçüklüğümden beri Galatasaray sempatizanıyım. İnanın benim bu adama gıcık olmamın tek sebebi bu adamın gerçekten gıcık olmasıdır. Yine de mesajlarınıza teşekkür ederim ama biraz tarafsız gözle bakın gerçektende yetenek fukarası biri olduğunu görürsünüz. Ayrıca her bilgin alim olsaydı Zekeriya Beyaz, Kemal Alemdaoğlu... ve adını sayamayacağım pekçok insan profesör olmazdı. Yani her zaman herkes bir yerlere hak ederek gelmeyebilir. Ki burası Türkiye ise.

+Şuda var Şaban fanatiği heralde Şaban yüzünden hepErsun Yanal aleyhişnde haberler yaptı + Haluk ulusoy lehine haberler yaparak federasyon başkanın altını kazmaya çalıştı.1 numaralı Gese yalakası diyorum başkada bişey demiyorum bide dekolte kafa :D :D

ya beyler fener galatasaray olayına getirmeyin hemen işi. olay adamın gıcıklıgı işte. hepiniz gibi bu adamı bi yerde görsem oldururum heralde hepinize gönülden katılıorm. adımdan utanıorm bu adam yüzünden ya

Katılıyorum heir of king. Gerçektende olayı galatasaray-fener olayına dönüştürmeyelim gıcık gıcıktır her zaman.

Maliyeci' Alıntı:
Katılıyorum heir of king. Gerçektende olayı galatasaray-fener olayına dönüştürmeyelim gıcık gıcıktır her zaman.

Maliyeci kardeşim adam kendi agzıyla söyledi benim buranın spor müdürlügüne gelmemde en büyük yardımı özhan canaydın verdi diye yoksa gs-fb ile alakası yok ben galatasarayıda severim ne de olsa ülkemin takımı ve avrupada bizi gururlandırabilen (uefa-süper kupa) yegane takım.Fenerli olmam galatasaray düşmanı olacagım anlamına gelmez.

dostlar bende gıcıgım buna en iyisi izlemeyin yaf ben ekranda onu gördükçe cinnet geçiriyom valla bi keresinde onu görüp magazin programı bile izlemiştim :) en iyisi bilgin abi (TRT 1 Bilgin GÖKBERK ) valla ben ona bayılıyom:D :D

:) Neyse tek gıcık olan ben değilmişim en azından.

Geri