Sergen Bayern'in kapısından nasıl döndü?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
syalcin.jpg

Gaziantepspor'dan ayrılan ve teknik direktör Mustafa Denizli ile arasında sorun olduğu için Beşiktaş'a dönmediği iddia edilen Batuhan Karadeniz'le ilgili bir soru üzerine Sergen, "Batuhan'ı kadroya almadı diye kimse Mustafa Denizli'yi suçlayamaz. Bu kafa

yapısıyla Batuhan ne büyük bir futbolcu olabilir ne de Avrupa'da bir takıma gidebilir" diye konuştu.

Futbol oynadığı dönemde Almanya ile oynadıkları milli maçtan sonra Bayern Münih’e transferinin söz konusu olduğunu belirten

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu, açıklamasının devamında hem stüdyodakileri hem de programı izleyenleri şaşırttı. Bayern'in kendisini ısrarla istediğini ifade eden Sergen, "Alman kulübü beni araştırdıktan sonra bu transferden vazgeçti" dedi.

KaynaK

sergen-yalcin-0611-ic1.jpg

''Avrupa'ya falan gitmek kolay değil öyle. Benim mesela Almanya milli maçından sonra Bayern Münih'e transferim vardı. Adamlar beni bir araştırmışlar... Almadılar.''​

Gerçekten büyük futbolcuydu da işte.....................

At yarışıyla uğraşırsan maçtan sonra gece kulüplerinde takılırsan almazlar tabi.

Beşiktaş' ın efsane ismİ Yusuf Tunaoğlunun hayatını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

2008-05-01_sergen_yalcin_seda_erten.jpg

sergen-yine-bir-guzel-ile-yakalandi_o.jpg

10476_32_14072009_2.jpg

Bu Kafa YapısıyLa Sen NasıL BugünLere GeLdiysen Batuhan Efsane oLur ŞekersporLu.

Geri