Seren Serengil ve Musa Aytun arasında durulmaya yüz tutan sular ortaya atılan yeni iddialarla tekrar karıştı.
Seren Serengil'in uzun süre magazin gündemini meşgul eden ve üzücü bir şekilde düşükle sonuçlanan eski hamileliği konusunda, ayrı yaşadığı kocası Musa Aytun çok ilginç bir iddia ortaya attı. Aytun'a göre hamilelik yalan, fotoğraflar da düzmeceydi.
Serengil'in hamileliğiyle ilgili fotoğrafları Yunanistan'da çektirdikten sonra karnı şişmiş gibi photoshoplatıp, gazetelere verdiğini iddia eden Aytun şöyle konuştu: "Bir plak şirketiyle anlaşma yapmış ama istediği gibi yürümedi işler. Ben eşimin hamile olduğunu dergiden öğrendim. Ona "Bu ne" dedim. "Yok işte ben bu adamlarla anlaşma yaptım, peşimi bırakmıyorlar. Anlaşmada bir madde vardı, sağlık sorunları nedeniyle bir şey olursa sözleşme iptal edilirmiş. Ben de öyle söyledim. Yunanistan'a tatile gitmiş gibi yapacağız. 'Orada düşürdük bebeği' deyip geri geleceğiz." Biz apar topar gittik Yunanistan'a. Sözde oradan bir vatandaşmış gibi kendisi bir mail attı İstanbul'a; "Seren Serengil fenalaştı, aldığımız habere göre çocuğu düşürdü" gibilerinden. 6 aylık bebeğimiz için mezarları açtırdı, sonunda babasının mezarına gömdürdü. Peki 9 aylık olduğunu iddia ettiği bebek tıbbi bir atık mıydı, cesedi nerede? Neden onu da alıp babasının mezarına gömmedi? Tabii ortada böyle bir bebek varsa."
Seren Serengil çıkan haberler karşısında konuşmadı ancak bu müthiş iddiaya Twitter'dan cevap verdi.
İşte Serengil'in boşanmak üzere olduğu eşine yazdığı notlar:
"Sana 500 milyarlık tazminat davası açıyorum. Bu iftiraları atarak yaptığın ahlaksızlıkları kapatamayacaksın.
Simdi de iftira kampanyası 3 gün var mahkemeye. Neyse sen doğmuş çocuğunu inkar ettin, doğmamışını etsen ne olacak zavallı. Ben kimle evlenmişim kime çocuk doğurmalara kalkmışım, çöp poşetine çocuğunu koyduran, kayınvalidesinin kartını çalıp kumar oynayan bir adam. Bugün herkese gerekli belgeler gönderilecektir sağlık bakanlığı onaylı. Bu zavallı kredi kartı hırsızına bir tane daha dava açıyoruz, şimdi yandı. Sen medyatik olmaya çalış. Bu iftiralarla 2-3 kere daha çıkarsın. İnşallah ispatlarsın hamile olmadığımı, benim senin hırsızlığını ispatladığım gibi. Ben senle evlendiğimde hamile değilmişim, yalan söylermişim, bunlar yaptıklarını örtmeyecek. Herkes seni daha da iyi tanıyor. Annem haklıymış. mahkemeye 2 gun kala atmış olduğun iftiraları ispatlayacaksın sen çok ş...siz bir adammışsın sana cevap bile vermiyorum, hırsızlığını örtemeyeceksin."